darek995 Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Arek mam kilka znaczków a4 i oooo w bdb stanie. A co do rejki to jedyne wyjście by sie od ciebie doczepili to musiał byś zdjąć, czornego tez katują. Wysłane z iJablka 4s za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 3 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Arek mam kilka znaczków a4 i oooo w bdb stanie. A co do rejki to jedyne wyjście by sie od ciebie doczepili to musiał byś zdjąć, czornego tez katują. Wysłane z iJablka 4s za pomocą Tapatalk 2 no to Dariusz chyba wybiorę się do Ciebie pomyślimy nad rejką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 to te koła co tyle wisiały na allegro czy tam tablicy z kalisza? jak tak to moim zdaniem taniooocha o ile opony były ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Nie ważne gdzie ja przyczepisz po prostu będzie a tu wszyscy pojadą po tym, tylko tu nie hAmeryka Wysłane z iJablka 4s za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 3 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 to te koła co tyle wisiały na allegro czy tam tablicy z kalisza? jak tak to moim zdaniem taniooocha o ile opony były ok. to tak one one były tanio do sprzedania a opony w miarę ---------- Post dopisany at 20:32 ---------- Poprzedni post napisany at 20:32 ---------- Nie ważne gdzie ja przyczepisz po prostu będzie a tu wszyscy pojadą po tym, tylko tu nie hAmeryka Wysłane z iJablka 4s za pomocą Tapatalk 2 dokładnie tak pomyślimy gdzie rejka będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadok34b Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 ale no ładnie ładnie wygląda jebnij je na srebrno , klapę wyczyść jakąś końcówkę wydechu (jak wszyscy ) i git :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 3 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 ale no ładnie ładnie wygląda jebnij je na srebrno , klapę wyczyść jakąś końcówkę wydechu (jak wszyscy ) i git :decayed: na srebno będzie na zimę malowane klapa będzie wyczyszczona a o końcówkach myślę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadok34b Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 3 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Wszystko pomału lampy na czarno szybki przyciemnione będą wnętrze coś ogarniemy jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkrawat Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 to te koła co tyle wisiały na allegro czy tam tablicy z kalisza? jak tak to moim zdaniem taniooocha o ile opony były ok. to tak one one były tanio do sprzedania a opony w miarę ---------- Post dopisany at 20:32 ---------- Poprzedni post napisany at 20:32 ---------- Na tablicy to one były drogie - tanio to ty je masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 4 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 to te koła co tyle wisiały na allegro czy tam tablicy z kalisza? jak tak to moim zdaniem taniooocha o ile opony były ok. to tak one one były tanio do sprzedania a opony w miarę ---------- Post dopisany at 20:32 ---------- Poprzedni post napisany at 20:32 ---------- Na tablicy to one były drogie - tanio to ty je masz No dokładnie bo Ty Andrzeju przyłożyłeś do tego rękę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 jeździj bez tablicy - siostra 3 lata tak jeździ , była za granicą nawet - dwa razy dowód zabrany ale za amerykańskie postojówki - koszt 2 x 20 zł ( przegląd ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 5 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 jeździj bez tablicy - siostra 3 lata tak jeździ , była za granicą nawet - dwa razy dowód zabrany ale za amerykańskie postojówki - koszt 2 x 20 zł ( przegląd ) No będę jeździł tak ...... nacpane z kanału gdzie wódka się leje...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Ty to się nie zajmuj tablicą tylko kup te dystanse na tył Zobaczysz jaka będzie różnica na plus... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 8 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Ty to się nie zajmuj tablicą tylko kup te dystanse na tył Zobaczysz jaka będzie różnica na plus... w planie są dystanse także spokojna rozczochrana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Arek najlepiej mieć wolne 10 tys i modzic wtedy wszystko jest od razu. czasem myśle ze forum tak chce Wysłane z iJablka 4s za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 13 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Arek najlepiej mieć wolne 10 tys i modzic wtedy wszystko jest od razu. czasem myśle ze forum tak chce Wysłane z iJablka 4s za pomocą Tapatalk 2 no wiesz co też tak samo myśle czasami ---------- Post dopisany 13-10-2013 at 19:42 ---------- Poprzedni post napisany 09-10-2013 at 21:26 ---------- Wczoraj wpadł schowek, podświetlanie bagażnika oraz podświetlanie zapalniczki w LED by bidzio1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatboy Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 +1 Wysłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Ej zapalniczka mi nie podświetla jak teraz czytam muszę to ogarnąć he Arek wezmę to co dzwoniłes tylko daj cynk. Wysłane z iJablka 4s za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 14 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Ej zapalniczka mi nie podświetla jak teraz czytam muszę to ogarnąć he Arek wezmę to co dzwoniłes tylko daj cynk.Wysłane z iJablka 4s za pomocą Tapatalk 2 to żarówkę kupuj w aso albo ledy jak ja mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi