darek995 Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 Arek mam kilka znaczków a4 i oooo w bdb stanie. A co do rejki to jedyne wyjście by sie od ciebie doczepili to musiał byś zdjąć, czornego tez katują. Wysłane z iJablka 4s za pomocą Tapatalk 2
Arkadiush Opublikowano 3 Października 2013 Autor Opublikowano 3 Października 2013 Arek mam kilka znaczków a4 i oooo w bdb stanie. A co do rejki to jedyne wyjście by sie od ciebie doczepili to musiał byś zdjąć, czornego tez katują. Wysłane z iJablka 4s za pomocą Tapatalk 2 no to Dariusz chyba wybiorę się do Ciebie pomyślimy nad rejką
michu93 Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 to te koła co tyle wisiały na allegro czy tam tablicy z kalisza? jak tak to moim zdaniem taniooocha o ile opony były ok.
darek995 Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 Nie ważne gdzie ja przyczepisz po prostu będzie a tu wszyscy pojadą po tym, tylko tu nie hAmeryka Wysłane z iJablka 4s za pomocą Tapatalk 2
Arkadiush Opublikowano 3 Października 2013 Autor Opublikowano 3 Października 2013 to te koła co tyle wisiały na allegro czy tam tablicy z kalisza? jak tak to moim zdaniem taniooocha o ile opony były ok. to tak one one były tanio do sprzedania a opony w miarę ---------- Post dopisany at 20:32 ---------- Poprzedni post napisany at 20:32 ---------- Nie ważne gdzie ja przyczepisz po prostu będzie a tu wszyscy pojadą po tym, tylko tu nie hAmeryka Wysłane z iJablka 4s za pomocą Tapatalk 2 dokładnie tak pomyślimy gdzie rejka będzie
Dadok34b Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 ale no ładnie ładnie wygląda jebnij je na srebrno , klapę wyczyść jakąś końcówkę wydechu (jak wszyscy ) i git :decayed:
Arkadiush Opublikowano 3 Października 2013 Autor Opublikowano 3 Października 2013 ale no ładnie ładnie wygląda jebnij je na srebrno , klapę wyczyść jakąś końcówkę wydechu (jak wszyscy ) i git :decayed: na srebno będzie na zimę malowane klapa będzie wyczyszczona a o końcówkach myślę
Arkadiush Opublikowano 3 Października 2013 Autor Opublikowano 3 Października 2013 Wszystko pomału lampy na czarno szybki przyciemnione będą wnętrze coś ogarniemy jeszcze
kkrawat Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 to te koła co tyle wisiały na allegro czy tam tablicy z kalisza? jak tak to moim zdaniem taniooocha o ile opony były ok. to tak one one były tanio do sprzedania a opony w miarę ---------- Post dopisany at 20:32 ---------- Poprzedni post napisany at 20:32 ---------- Na tablicy to one były drogie - tanio to ty je masz
Arkadiush Opublikowano 4 Października 2013 Autor Opublikowano 4 Października 2013 to te koła co tyle wisiały na allegro czy tam tablicy z kalisza? jak tak to moim zdaniem taniooocha o ile opony były ok. to tak one one były tanio do sprzedania a opony w miarę ---------- Post dopisany at 20:32 ---------- Poprzedni post napisany at 20:32 ---------- Na tablicy to one były drogie - tanio to ty je masz No dokładnie bo Ty Andrzeju przyłożyłeś do tego rękę
Banan Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 jeździj bez tablicy - siostra 3 lata tak jeździ , była za granicą nawet - dwa razy dowód zabrany ale za amerykańskie postojówki - koszt 2 x 20 zł ( przegląd )
Arkadiush Opublikowano 5 Października 2013 Autor Opublikowano 5 Października 2013 jeździj bez tablicy - siostra 3 lata tak jeździ , była za granicą nawet - dwa razy dowód zabrany ale za amerykańskie postojówki - koszt 2 x 20 zł ( przegląd ) No będę jeździł tak ...... nacpane z kanału gdzie wódka się leje......
Duds Opublikowano 8 Października 2013 Opublikowano 8 Października 2013 Ty to się nie zajmuj tablicą tylko kup te dystanse na tył Zobaczysz jaka będzie różnica na plus...
Arkadiush Opublikowano 8 Października 2013 Autor Opublikowano 8 Października 2013 Ty to się nie zajmuj tablicą tylko kup te dystanse na tył Zobaczysz jaka będzie różnica na plus... w planie są dystanse także spokojna rozczochrana
darek995 Opublikowano 8 Października 2013 Opublikowano 8 Października 2013 Arek najlepiej mieć wolne 10 tys i modzic wtedy wszystko jest od razu. czasem myśle ze forum tak chce Wysłane z iJablka 4s za pomocą Tapatalk 2
Arkadiush Opublikowano 13 Października 2013 Autor Opublikowano 13 Października 2013 Arek najlepiej mieć wolne 10 tys i modzic wtedy wszystko jest od razu. czasem myśle ze forum tak chce Wysłane z iJablka 4s za pomocą Tapatalk 2 no wiesz co też tak samo myśle czasami ---------- Post dopisany 13-10-2013 at 19:42 ---------- Poprzedni post napisany 09-10-2013 at 21:26 ---------- Wczoraj wpadł schowek, podświetlanie bagażnika oraz podświetlanie zapalniczki w LED by bidzio1
fatboy Opublikowano 13 Października 2013 Opublikowano 13 Października 2013 +1 Wysłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
darek995 Opublikowano 13 Października 2013 Opublikowano 13 Października 2013 Ej zapalniczka mi nie podświetla jak teraz czytam muszę to ogarnąć he Arek wezmę to co dzwoniłes tylko daj cynk. Wysłane z iJablka 4s za pomocą Tapatalk 2
Arkadiush Opublikowano 14 Października 2013 Autor Opublikowano 14 Października 2013 Ej zapalniczka mi nie podświetla jak teraz czytam muszę to ogarnąć he Arek wezmę to co dzwoniłes tylko daj cynk.Wysłane z iJablka 4s za pomocą Tapatalk 2 to żarówkę kupuj w aso albo ledy jak ja mam
Rekomendowane odpowiedzi