Arkadiush Opublikowano 14 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Obroty się chyba nie zgadzają tu akurat przykładowy wkleiłem ---------- Post dopisany 14-07-2014 at 12:45 ---------- Poprzedni post napisany 12-07-2014 at 23:04 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan123 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 No panie Arkadiuszy będzie co oglądac na Ostrowie. Wiele zmian zaszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbete Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Jakiś dystans by się przydał - koła masz za bardzo pochowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 15 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 No panie Arkadiuszy będzie co oglądac na Ostrowie. Wiele zmian zaszło. Dawid zmian trochę zaszło i zajdzie powoli a do przodu ---------- Post dopisany at 11:00 ---------- Poprzedni post napisany at 10:59 ---------- Jakiś dystans by się przydał - koła masz za bardzo pochowane akurat szukam odpowiednich ale chciałbym sprawdzić jakie pasują ale myśle że na przód 10 a tył z 13-15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Już coś pisałem o dystansach w spotach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 15 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Już coś pisałem o dystansach w spotach jak masz przymierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Nie mam ale moge zmierzyć. Optymalnie jest ok et 33-31. Także odejmijmy sobie jaki dystans potrzebujesz Tapnięte z iphona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 16 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Nie mam ale moge zmierzyć. Optymalnie jest ok et 33-31. Także odejmijmy sobie jaki dystans potrzebujesz Tapnięte z iphona No spoko spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkrawat Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 et33 przy felgach 8j to wpada jak śliwka w kompot - przy flatach miałem et33 a teraz mam et37 przy 9j to sobie policz jaki dystans musisz mieć Chociaż ty masz tam 225/40 więc ci sie nie naiągnie ani troche ja bym zaczął od przymierzania przed kupnem a nie liczenia - poza tym jak kupisz szersze dystanse to zawsze można je stoczyć do idealnego wymiaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan123 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 4 sierpnia prawdpodobnie przyjadę na urlop, możesz podleciec sobie przymierzyć dustanse. Felgi :wink:z dystansami mam od kkrawata na przodzie 13mm na tyle 15mm zgadza sie Rafał? Nawet tego nie sprawdzałęm. Przod w moim przypadku musiał by byc 2mm cięciejszy tył leży idealnie . Dodam ze szukam springów -40 na tył najlepiej z amorkami w bardzo dobrym stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 16 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 4 sierpnia prawdpodobnie przyjadę na urlop, możesz podleciec sobie przymierzyć dustanse. Felgi :wink:z dystansami mam od kkrawata na przodzie 13mm na tyle 15mm zgadza sie Rafał? Nawet tego nie sprawdzałęm. Przod w moim przypadku musiał by byc 2mm cięciejszy tył leży idealnie .Dodam ze szukam springów -40 na tył najlepiej z amorkami w bardzo dobrym stanie. A nawet chyba będę miał takie coś podjechać można daj na pw nr Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkrawat Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 O to dobry pomysł z przymiarką u Dawida - sprawdzisz dwa rozmiary 13 -15mm i już bedzie wsio wiadomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 27 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Coś tam się dzieje Siadła pompka sprzęgła :facepalm:robota masakra nie polecam nikomu robić tego samego bo tylko można dostać kur.. i nic więcej:facepalm: Wpadły także polift wersja sport ori VDO białe Przy okazji takżę wyminiełem akumulator bo tamten umarł śmiercią naturalną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Jak świeca to super sprawa te zegary ale białe tarcze dla mnie tak jakos dziwnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBladex Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 no jakos białe zegary dziwnie wyglądaja...ale wazne ze Tobie sie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Nie neguje bo nie widziałem na żywo ale 3 zobaczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Jakby znalazł czarne europejskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 wspolczuje Ci z tym wyspgrzelikiem, robiłęm dokladnie to saamo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 nie lubię takich klocków lego jak ten wysprzęglik bo by mnie coś trafiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 27 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 no jakos białe zegary dziwnie wyglądaja...ale wazne ze Tobie sie podoba. szukanie poliftów czarnych to jak szukanie igły w stogu siana ---------- Post dopisany at 21:57 ---------- Poprzedni post napisany at 21:56 ---------- wspolczuje Ci z tym wyspgrzelikiem, robiłęm dokladnie to saamo no dokładnie ale zrobione i spokój:wink: ---------- Post dopisany at 21:57 ---------- Poprzedni post napisany at 21:57 ---------- nie lubię takich klocków lego jak ten wysprzęglik bo by mnie coś trafiło jak Ci siądzie dzwoń opowiem Ci:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi