tomassa Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 Co myślicie na temat malowania rączek drzwi?
HaVoK Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 Jak obłażą z farby to malować Tylko wszystkie żeby się nie różniły W moim parchu jak kupiłem to były już chyba pomalowane bo nic nie obłazi Temat był już poruszany na forum tylko chodziło o malowanie tunelu chyba
radimm Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 ja również pomalowałbym jedynie gdyby oblazily, w innym przypadku nie
M.Arrkadiusz Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 W moim przypadku mam dwie klamki dobre,a dwie są do malowania , a klamki z czego są zrobione po drugim lifcie ,bo to tak wygląda jak by się utleniały ,podobnie jak z blendom bagażnika (pewnie coś w stylu alu)
dawid195a Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 Jak malować to profi u lakiernika, ja swoje malowałem kilka razy czarnym matem (do plastyków) i była lipa lakier schodził w lato szczególnie
davidoff82 Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 A jak zdemątować same rączki? zdjąć tapicerkę, zdemontować wygłuszenie i są dwie albo trzy czerwone śrubki a dodatkowo takie jakby pazurki, które trzymają. jak zdejmiesz to bedziesz widzieć.
marjon Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 ja tylko zdjalem, zdrapalem stary lakier, i wypolerowalem. zostal goly plastik i jest bez strachu ze znow zacznie cos odchodzic
tomassa Opublikowano 21 Lutego 2012 Autor Opublikowano 21 Lutego 2012 Kurcze musze się wziąć za te klamki tylko przeraża mnie ściąganie tych boczków :embarrassed:
krzysaudi Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 Tylko polerka . Ja w 2 sztukach wcześniejszych zdarłem pod ciepłą wodą tą gumową powłokę i polerowałem automaxem Efekt super bo jak pisał poprzednik już nie ma co zejść
Rekomendowane odpowiedzi