Frimuś Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 Nie ale jak juz jest okazaja na chip-a to zeby wzmocnic wrazenia i nie leciec na serii to na poczatek wtryski 216 i programik za 700zl. i jest malina. W miedzy czasie odloze na turbawke i zapytam sie kolegow z ECU ile za nastepna korekte.....dobry pomysł??!!
simon__75 Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 Dziś było strojenie mojej A4rki :)seria jak i sam virusik wyszły bardzo ładnie W serii ponad 141KM....po II modydikacji wyszło 171,8KM. Profi podejście Mirka do tematu jak najbardziej zacheca do czestszych wizyt. Tak jak kolega wczesniej pisał...teraz wiem do czego sluzy 6 bieg Dziś po programie przejechalem juz 400 km i wszystko wydaje sie byc w jaknajlepszym porzadku Nie czekac...modzić
papols4 Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 s4 2.7 Bi. Jaka cena za program. Wydech zrobiony (wyciete katy i prekaty,koncowy supersprint) ,3nik silikon zalozony,wkladka sportowa,
Dr.A4 Opublikowano 16 Marca 2012 Opublikowano 16 Marca 2012 Witam Jeżeli to możliwe , to proszę o dopisanie mnie do listy :-)
Frimuś Opublikowano 16 Marca 2012 Opublikowano 16 Marca 2012 No ładnie ładnie to u Ciebie simon__75 wyszlo.GratulujeJa chyba na ostatni mozliwy termin sie wybiore,finansowo za duzo rzezczy sie nazbieralo
simon__75 Opublikowano 16 Marca 2012 Opublikowano 16 Marca 2012 No ładnie ładnie to u Ciebie simon__75 wyszlo.GratulujeJa chyba na ostatni mozliwy termin sie wybiore,finansowo za duzo rzezczy sie nazbieralo Całkiem przyjemnie to wszystko wyszło Na poczatku było 175 KM ale musiałbym zamontować z tyłu na klapie mega wielkie śmigło żeby czarną dziurę z tyłu rozwiało Po zjechaniu do 172 nie dymi...ładnie jedzie i w sumie jest OK Szczerze powiem ze nawet nie myslalem ze jest mozliwosc wyskoczyć powyżej 160 KM... Się udało i jest GIT
Frimuś Opublikowano 16 Marca 2012 Opublikowano 16 Marca 2012 A jak kolega Ci tli=umaczył czy przez wisusa silnik jest nadmiernie obciarzony?
simon__75 Opublikowano 16 Marca 2012 Opublikowano 16 Marca 2012 A jak kolega Ci tli=umaczył czy przez wisusa silnik jest nadmiernie obciarzony? Jeśli wszystkie wymiany (oleje i filtry) beda robione na czas wszystko jest bezpiecznie. Sam program wg Mirka jest również bezpieczny dla sprzęgła - oczywiście jeśli autko jest użytkowane z głową Wiadomo ze jak ktos na zimnym silniku pod swiatłami na jedynce wciśnie gaz do deski to nawet seria sie wykrzaczy... Tak czy siak...miło wiedzieć ze ma sie dodatkową moc pod nogą - pytanie na jak dlugo? -
Frimuś Opublikowano 16 Marca 2012 Opublikowano 16 Marca 2012 Wlasnie to mnie rownierz nurtuje jak na długo? Choc wydaje mi sie ze jest to bezpieczne jesli robi to ktos profesjonalnie,kazdy samochod ma jakies ograniczenia ktore mozna zlamac i dodac mu wigoru. Sam z reszta napisales z glowa i dbac o serducho a jeszcze dluuuuuugo pojezdzisz. Spadam montowac lampy poliftowe
simon__75 Opublikowano 16 Marca 2012 Opublikowano 16 Marca 2012 Wlasnie to mnie rownierz nurtuje jak na długo?Choc wydaje mi sie ze jest to bezpieczne jesli robi to ktos profesjonalnie,kazdy samochod ma jakies ograniczenia ktore mozna zlamac i dodac mu wigoru. Sam z reszta napisales z glowa i dbac o serducho a jeszcze dluuuuuugo pojezdzisz. Spadam montowac lampy poliftowe Dokładnie tak jak piszesz
yamahayzfr13 Opublikowano 16 Marca 2012 Opublikowano 16 Marca 2012 Ja też niestety wybiore sie na jak mozliwie napozniejszy termin.. Przed wczoraj napinacz siadł, wczoraj wahacze a dzisiaj przegób.. A jeszcze mam ubezpieczenie i przeglad pod koniec marca
Frimuś Opublikowano 16 Marca 2012 Opublikowano 16 Marca 2012 Ja też niestety wybiore sie na jak mozliwie napozniejszy termin.. Przed wczoraj napinacz siadł, wczoraj wahacze a dzisiaj przegób.. A jeszcze mam ubezpieczenie i przeglad pod koniec marca kolego tak to czasami bywa..powodzonka
xDiselx Opublikowano 16 Marca 2012 Opublikowano 16 Marca 2012 to moze i ja sie dopisze do tej listy 1.9 tdi AWX
Gacek51 Opublikowano 16 Marca 2012 Autor Opublikowano 16 Marca 2012 Liste uzupełniłem. Widze panowie ze cos sie ruszyło,wyniki całkiem niezłe. Ja jestem umówiony na jutro,zobaczymy co wyjdzie.
xDiselx Opublikowano 16 Marca 2012 Opublikowano 16 Marca 2012 o widzisz ja dzis u nich bylem i tez mi powiedzial ze na jutro na 13 moge podjechac jak chcem lub na srode 15:30, zobaczymy jak jutro bede z czasem stal i czy jakis wypad mi nie wyskoczy to moze podjade jutro
simon__75 Opublikowano 16 Marca 2012 Opublikowano 16 Marca 2012 No ruszyło się Panowie...ruszyło Wrzucać wykresiki jak już będziecie "PO" (nie mylić z partią polityczną )
xDiselx Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 Ja juz po programie jestem, przed połódniem bylem u chłopaków i podciagneli mi troche mocy , wstepnie bylo kolo 169 ale obnizylismy do 166 KM wykres jak bede mial to wkleje bo nie mialem ze soba pena i nie bylo na co zgrac, chlopaki mi wysla na maila to wtedy go wkleje dla porownania, przy okazji poznalismy sie z Gackiem, przy okazji pozdrawiam u niego troszke nie poszlo ulepszanie ale to juz moze sam o tym napisze jak zechce, ogolnie wrazenia calkiem pozytywne i polecam chlopakow z Ecu Project.
Frimuś Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 Ja juz po programie jestem, przed połódniem bylem u chłopaków i podciagneli mi troche mocy , wstepnie bylo kolo 169 ale obnizylismy do 166 KM wykres jak bede mial to wkleje bo nie mialem ze soba pena i nie bylo na co zgrac, chlopaki mi wysla na maila to wtedy go wkleje dla porownania, przy okazji poznalismy sie z Gackiem, przy okazji pozdrawiam u niego troszke nie poszlo ulepszanie ale to juz moze sam o tym napisze jak zechce, ogolnie wrazenia calkiem pozytywne i polecam chlopakow z Ecu Project. jaki silnik masz?
Rekomendowane odpowiedzi