tomasz23a1 Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 czesc koledzy pomozcie mam problem z audi niemam biegow miekki pedal sprzegla po zgaszeniu wchodza biegi i na rozruszniku odpala i jedzie niewiem co mam zrobic szukam i szukam i nic
tomasz23a1 Opublikowano 22 Lutego 2012 Autor Opublikowano 22 Lutego 2012 no wlasnie suchy wlasnie go wymontowalem ale mechanik mi kazal sprawdzic pompe zacislem w jednym miejscu na wezyku i pedal sprzegla byl twardy. wczoraj wracalem z pracy dojechalem do krzyzowki stanalem chcialem wlaczyc jakikolwiek bieg i niemoglem wlaczyc wiec na zgaszonym wlaczylem 2 rozbujalem go na rozruszniku i dojechalem do domu [br]Dopisany: 22 Luty 2012, 18:49_________________________________________________a mam ja dopiero tydzien troche ciezkom mi sie juz biegi redukowalo niechcialy wyjsc . a na tej krzyzowce pedal od sprzegla zrobil mi sie taki miekki ze szok[br]Dopisany: 22 Luty 2012, 18:51_________________________________________________widze ze nikt mi nieumie pomoc zamowilem na jutro wysprzeglik sachsa zaloze odpowietrze i napisze mam nadzieje ze to bedzie to bo mam moja audiczke dopiero od kilku dni a ona mi takie cos wywinela
aju Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 no chyba że docisk czy opór poszło się "kochać"
vauxhall95 Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 W lagunie mialem ten sam przypadek pekl docisk na pol.Wrzucilem 2 na wylaczonym silniku i tak dojechalem. Tyle tylko ze pedal chodzil jak nalezy,zobacz czy nie padlo uszczelnienie wysprzeglika,po czym go dobrze odpowietrz.
tomasz23a1 Opublikowano 23 Lutego 2012 Autor Opublikowano 23 Lutego 2012 wysprzeglik nowy zamowilem i jutro bedzie ale ja mam wszystkie biegi bynajmniej 1 2 i 3 napewno bo akurat bylem z gorki i krecilem rozrusznikiem i auto odpalilo na biegu i normalnie jechalem probowalem na tych 3 biegach wyzej nieprobowalem [br]Dopisany: 22 Luty 2012, 20:40_________________________________________________no wysprzeglik nowy zamontowany uklad odpowietrzony i nadal nic niewiem co dalej
matyss___ Opublikowano 29 Lutego 2012 Opublikowano 29 Lutego 2012 łozysko oporowe sie rozsypalo najprawdopodobniej
tomasz23a1 Opublikowano 2 Marca 2012 Autor Opublikowano 2 Marca 2012 koledzy wlasnie mam skrzynie na wieszku i tarcze w kawalkach jutro skladam i mam nadzieje ze bedzie ok sciela sie z jednej strony
tomasz23a1 Opublikowano 3 Marca 2012 Autor Opublikowano 3 Marca 2012 no witam wszystkich wymienilem tarcze docisk pompe wysprzeglik lozysko i lala auto hula jak nowe pozdrawiam dzieki za pomoc!!!!!
Rekomendowane odpowiedzi