kolunio Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 Witam przymierzam się do zakupu amorków do mojej 3 litrówki jest problem bo 1 amorek w aso kosztuje 2500 zł kupe kasy czy wiecie jakiej firmy kupić słyszałem o monroe (oprócz chińczyków ) że warto.byłem w stacji diagnostycznej i pokazuje że mam jeszcze 59% przód i tył ale to są bzdury bo auto jest miękkie.
ghost1717 Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 Ja polecam tylko 2 firmy... SACHS i Kayaba jesli chcesz tanio kupic możesz sprawdzic w INTERCARSIE ewentualnie daj znac na PW to mogę pomóc. Pozdrawiam
yaboo Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 Witam przymierzam się do zakupu amorków do mojej 3 litrówki jest problem bo 1 amorek w aso kosztuje 2500 zł kupe kasy czy wiecie jakiej firmy kupić słyszałem o monroe (oprócz chińczyków ) że warto.byłem w stacji diagnostycznej i pokazuje że mam jeszcze 59% przód i tył ale to są bzdury bo auto jest miękkie. coś pokręciłeś, jakie 2500 za amorek?? w ASO ceny za amorek do przodu 750 zł szt. a tył 700 zł szt. do zawieszenia 1BV s-line, a zwykłe 1BA jest jeszcze tańsze ... ale i tak sporo wychodzi :gwizdanie:
kolunio Opublikowano 24 Lutego 2012 Autor Opublikowano 24 Lutego 2012 tak mówili dzwoniłem osobiście bardzo się zdziwiłem
kolunio Opublikowano 24 Lutego 2012 Autor Opublikowano 24 Lutego 2012 tak mówili dzwoniłem osobiście bardzo się zdziwiłem
Rekomendowane odpowiedzi