YOGI3000 Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 No to w końcu sie ochłodzi w pokoju jak wyłącze komputer... A nie mozna tego zrobić w tygodniu? Miałem plany na weekend związane z forum
mech15 Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 tylko żeby na nowym forum nie było tak jasno jak w screenshocie
Wujek141 Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 Haha widzę Pany że każdy ma jakieś plany xd Hmm.. To ja może ... Znajde wreszcie czas, żeby zeskrobać lód z podjazdu bo moja ździruńka tylko to szlifuje a jak ojciec wyjeżdża to tylko klepie koparą że nie umie sobie poradzić xd Powodzonka Hugo, streszczaj się z tą przeróbką Bo pozbawisz nas okna na świat a trzy dni siedzenia w bunkrze to troszku za dużo
Hugo Opublikowano 23 Lutego 2012 Autor Opublikowano 23 Lutego 2012 Czemu nie IPB? Czemu nie vB ? To tak jak kupisz Playstation , a ktoś zapyta : "Czemu nie Xbox"
Murdzi Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 Jak dla mnie z płatnych, to vB najlepszy zdecydowanie. Sam korzystałem kiedyś jeszcze z MyBBoard i byłem bardzo zadowolony, szczególnie tym, że jest za darmo, a wiele opcji przejął od IPB i vB właśnie.
szczuraz Opublikowano 24 Lutego 2012 Opublikowano 24 Lutego 2012 Ale jaja Teraz będzie nagła i niespodziewana selekcja nieaktywnych kont :gwizdanie: Ciekawe co z osobami zakładającymi konto z emailem na 10MinuteMail... jak nie przeczytają tego wątku to mają pozamiatane [br]Dopisany: 24 Luty 2012, 02:22_________________________________________________i jeszcze jedno mam ustawioną opcję "Otrzymuj ogłoszenia forum i ważne powiadomienia na email." Na mój mail nic nie dotarło a wydaje mi się że to jest istotna wiadomość
szczuraz Opublikowano 24 Lutego 2012 Opublikowano 24 Lutego 2012 Ale jaja Teraz będzie nagła i niespodziewana selekcja nieaktywnych kont :gwizdanie: Ciekawe co z osobami zakładającymi konto z emailem na 10MinuteMail... jak nie przeczytają tego wątku to mają pozamiatane [br]Dopisany: 24 Luty 2012, 02:22_________________________________________________i jeszcze jedno mam ustawioną opcję "Otrzymuj ogłoszenia forum i ważne powiadomienia na email." Na mój mail nic nie dotarło a wydaje mi się że to jest istotna wiadomość
mrogal Opublikowano 24 Lutego 2012 Opublikowano 24 Lutego 2012 3 dni bez forum ? Co ja będę w pracy robił !? ;( ;( w końcu wezmiesz sie za solidną robotę i te "smutne" 3 dni przeleca jak z bicza strzelił :polew: :polew: :polew: PKB popeirdo.li do goooooryyyy
mrogal Opublikowano 24 Lutego 2012 Opublikowano 24 Lutego 2012 3 dni bez forum ? Co ja będę w pracy robił !? ;( ;( w końcu wezmiesz sie za solidną robotę i te "smutne" 3 dni przeleca jak z bicza strzelił :polew: :polew: :polew: PKB popeirdo.li do goooooryyyy
lukaszr Opublikowano 24 Lutego 2012 Opublikowano 24 Lutego 2012 Ja ze swojej strony tylko dodam, że mam wrażenie, że to będzie gruba akcja więc jakbyście w poniedziałek dalej nie widzieli forum to się nie dziwcie :polew: :polew:
lukaszr Opublikowano 24 Lutego 2012 Opublikowano 24 Lutego 2012 Ja ze swojej strony tylko dodam, że mam wrażenie, że to będzie gruba akcja więc jakbyście w poniedziałek dalej nie widzieli forum to się nie dziwcie :polew: :polew:
Krzysztof Opublikowano 24 Lutego 2012 Opublikowano 24 Lutego 2012 To o której będzie tango down? :gwizdanie:
Krzysztof Opublikowano 24 Lutego 2012 Opublikowano 24 Lutego 2012 To o której będzie tango down? :gwizdanie:
Wihajster Opublikowano 24 Lutego 2012 Opublikowano 24 Lutego 2012 To o której będzie tango down? :gwizdanie: do wielkanocy czyli 40 dni postu od forum
Rekomendowane odpowiedzi