Opublikowano 5 Stycznia 201511 l Za 800 złoty( za ta kwotę dostaniesz wałek żeliwny - plasteline) masz też ruville ale to loteria co tam w środku trafisz. Możesz popatrzeć też za KS lub FM ale tylko zeliwne utwardzane, ale dalej to nie to co ori - kuty i poddawany dodatkowej obróbce. Możesz też szukać głowicy z silnika blb / bls kompletnej,3 może trafi Ci się dobry wałek w niej... Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 5 Stycznia 201511 l Jezdzij aż padnie potem wsadz najtanszy wałek jaki dostaniesz i sprzedaj auto, chyba ze masz zamiar jezdzić tym autem jeszcze para ładnych lat i chcesz zainwestować w ori. Wszystkie wałki o których mowa wyżej to smieszne zamienniki które samym wyglądem odpychają i żadnej fazki w nich nie zobaczysz
Opublikowano 5 Stycznia 201511 l tak nie bardzo kumam co to za skroty KS i FM? mozesz podpowiedziec? Jezdzij aż padnie potem wsadz najtanszy wałek jaki dostaniesz i sprzedaj auto, chyba ze masz zamiar jezdzić tym autem jeszcze para ładnych lat i chcesz zainwestować w ori. Wszystkie wałki o których mowa wyżej to smieszne zamienniki które samym wyglądem odpychają i żadnej fazki w nich nie zobaczysz auto ma dopiero 10 lat i 200tkm, chialbym jeszcze tak piec lat nim pojezdzic tak do 300tkm. w sumie samemu wymienic to nie wielki problem, tak jak to na tym youtube video widac.
Opublikowano 5 Stycznia 201511 l Skoro jeździ i nic sie nie dzieje to po co sobie głowe zawracasz ????
Opublikowano 5 Stycznia 201511 l Jezdzij aż padnie potem wsadz najtanszy wałek jaki dostaniesz i sprzedaj auto, chyba ze masz zamiar jezdzić tym autem jeszcze para ładnych lat i chcesz zainwestować w ori. Wszystkie wałki o których mowa wyżej to smieszne zamienniki które samym wyglądem odpychają i żadnej fazki w nich nie zobaczysz Hehehe... lukaszooo w ori wałku znalazłeś w końcu fazę :-)wysłane z Commodore 64
Opublikowano 5 Stycznia 201511 l Twoja teza o fazce nakreca tylko ludzi....... kup wałek i pokaz mi w nim fazke
Opublikowano 5 Stycznia 201511 l Ty dalej nie wiesz o czym mowa a nie tylko ja wiem o czym piszę. Kilka osób w tym wątku potwierdziło że na ori wałku montowanym w latach produkcji B6 jest ścięta krawędź po której łatwo poznać zużycie wałka nawet na zdjęciu. Nie wiem czy w aktualnie sprzedawanych z ASO jest ścięta krawędź vel. fazka ale w nie ori nie ma. Wiem bo mam obydwa. Jeden zużyty w piwnicy a drugi pod maską. Zacznij w końcu przyjmować fakty :-) wysłane z Commodore 64
Opublikowano 5 Stycznia 201511 l To ze w ori powinna być fazka to fakt, ze względu na to że zaden zamiennik jej nie ma nie zgadzam sie z twoją teorią o "fazce" i to ze jesli jej nie ma to wałek nadaje sie do wyzucenia to kocopoł którego sam wymysliłem i nakręcasz ludzi na pchanie kasy w bezsensowne wymiany...............
Opublikowano 5 Stycznia 201511 l To ze w ori powinna być fazka to fakt, ze względu na to że zaden zamiennik jej nie ma nie zgadzam sie z twoją teorią o "fazce" i to ze jesli jej nie ma to wałek nadaje sie do wyzucenia to kocopoł którego sam wymysliłem i nakręcasz ludzi na pchanie kasy w bezsensowne wymiany...............No to teraz dowaliłeś...W którym miejscu napisałem że zamiennik ma fazę??? Nawet w poście wyżej napisałem że mam obydwa czyli z fazą ori i bez zamiennik. Tylko i wyłącznie była mowa o oryginale montowanym dekadę temu w fabryce. Przecież głównie o takie wałki chodzi bo te auta mają około 300 tys km i fabryczne właśnie padają. Widzę że mega nieporozumienie... wysłane z Commodore 64
Opublikowano 5 Stycznia 201511 l Czyli twoja fazka to kocopoł, widziałem wiele czapek i prawie w kazdym wałku jest zjechana fazka a wiekszość chodzi ładnie więc pisze enty raz nie nakręcaj ludzi........
Opublikowano 5 Stycznia 201511 l Ty jednak masz coś z deklem... naucz się czytać ze zrozumieniem wysłane z Commodore 64
Opublikowano 5 Stycznia 201511 l Ja się nie kłócę ale nikt nie będzie mi wmawiał że czarne jest białe nawet jak to jest forumowy spec... wysłane z Commodore 64
Opublikowano 5 Stycznia 201511 l oto zdjecie mojego walka rorzadu http://picload.org/image/ccadwgd/walek_1.jpg dzisiaj chcialem otworzyc maske i sprawdzic plyn chlodzacy, ale niestety ulamala mi sie ta plastikowa raczka do otwerania. pojechalem do aso zeby kupic. 9,23€, trzeba zamowic i bedzie w czwartek. przy okazji spytalem sie ile kosztuje walek rozrzadu, noi cena wynosi 650€. narazie dam sobie z tym spokoj, poki chodzi cicho. Edytowane 5 Stycznia 201511 l przez januszm41
Opublikowano 5 Stycznia 201511 l Na fotce którą zamieściłeś ciężko ocenić stan wałka. Fazka 45st jest na nowym wałku gorzej jak jej nie ma wtedy bym się martwił
Opublikowano 5 Stycznia 201511 l Jezdzij aż padnie potem wsadz najtanszy wałek jaki dostaniesz i sprzedaj auto Zycze Ci z całego serca, zebyś sam trafił na takie właśnie auto....
Opublikowano 5 Stycznia 201511 l Jezdzij aż padnie potem wsadz najtanszy wałek jaki dostaniesz i sprzedaj autoZycze Ci z całego serca, zebyś sam trafił na takie właśnie auto.... Dokładnie...wysłane z Commodore 64
Opublikowano 5 Stycznia 201511 l Wole kupić takie niż od niemca który płakał jak oddawał bo auto nie bite i na blacie tylko 180tysi. Wsadziłem ok 10 tysi w auto i próbuje przekazac innym żeby nie dali sie nakręcic przez forumowych znawców.
Opublikowano 5 Stycznia 201511 l To, że ty wolisz nie oznacza, że ot tak możesz namawiać do zwykłego skurwysyństwa.