MarkusTDI Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Jutro planuje wizyte u diagostka mam zamiar skasowac przegalady i zobaczyc czy audikowi nic niejest jak myslicie ile za to moge zapłacic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 u nas w wawie za podłączenie do kompa, skasowanie błędów..itd. kosztuje od 50 zł nawet do 250.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkusTDI Opublikowano 2 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Wiem Ze musze juz wziac conajmniej 300zł Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 u nas w wawie za podłączenie do kompa, skasowanie błędów..itd. kosztuje od 50 zł nawet do 250.. A to jak płacisz 250 za podłącznie do kompa to później dają Ci jakąś laske do podłączenia :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 u nas w wawie za podłączenie do kompa, skasowanie błędów..itd. kosztuje od 50 zł nawet do 250.. A to jak płacisz 250 za podłącznie do kompa to później dają Ci jakąś laske do podłączenia :?: tak..tirówka przyjeżdza i się zabiera do roboty.. :mrgreen: OT..mi ostatnio Poź sprawdzał błędy i jest 0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bratpit Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 250 zł to kosztuje kompletna diagnostyka u Mastersa - także 250 za samo podłaczenie do kompa i skasowanie błędów i inspekcji to troch drogawo :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 no tak..takie są ceny w ASO w wawie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bratpit Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 no tak..takie są ceny w ASO w wawie.. To wyjaśnia sprawe :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platiniumm Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 u nas w wawie za podłączenie do kompa, skasowanie błędów..itd. kosztuje od 50 zł nawet do 250.. u mnie klubowicze maja gratis chyba ze postawia piwko na spocie to jest milo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Platinum Ty lepiej hamuj bajere bo jak dostaniesz zaległe butelki to Cie żona z izby wytrzeźwień będzie odbierała :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 u mnie klubowicze maja gratis chyba ze postawia piwko na spocie to jest milo a mi sie nie udalo bo kabelka nie bylo u ciebie :razz: ale piwko bedzie i tak w normalnym warsztacie w wawie 50 zł chcieli za ta usluge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkusTDI Opublikowano 2 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Posiadam laptopa gdybym kupil kabel usb do auta zdobyl ten program VAG to jest taka mozliwosc zebym sam skasowal błedy czy czeba sie na tym znac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platiniumm Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Posiadam laptopa gdybym kupil kabel usb do auta zdobyl ten program VAG to jest taka mozliwosc zebym sam skasowal błedy czy czeba sie na tym znac wiesz mozesz miec problem taki jak ja ze program nie bedzie ci czytal przez usb a taki co dziala przez usb nie bedzie kompatybilny z samochodem . jak nawet kupilem przejsciowke z usb na com to nie dziala - 30 zl moze jak bym kupil taka za 100 zl to moze by poszlo ale nie mam pewnosci. jak narazie to mam kompa w garazu i mam "prawie jak" w ASO Platinum Ty lepiej hamuj bajere bo jak dostaniesz zaległe butelki to Cie żona z izby wytrzeźwień będzie odbierała potrafie sie kontrolowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkusTDI Opublikowano 2 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Mozesz podac jaki masz kabel i skad wziac ten program Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baskecior Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Posiadam laptopa gdybym kupil kabel usb do auta zdobyl ten program VAG to jest taka mozliwosc zebym sam skasowal błedy czy czeba sie na tym znac Kolego. Tutaj nie chodzi o skasowanie błędów,ale znalezienie ich przyczyny o wykonanie pełnej doagnostyki, przez doświadczonego mechanika/diagnostę/hobbystę/zboczeńca dieslowego :mrgreen: Do tego trzeba trochę wiedzy i sprzet ktory nomen-omen mozna kupic izorganizowac samemu. Przy odrobinie chęci mozesz kupic sobie interfejs, wykorzystać notebooka i korzystajac z naszej pomocy wykonac samodzielnie pomiary odpowiednich bloków diagnostycznych. Wtedy mozemy Ci pomóc nawet na odległość ... resztę sobie doczytaj w archiwum forum lub pytaj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platiniumm Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Mozesz podac jaki masz kabel i skad wziac ten program programy mozesz znalezc w necie albo usmiechnac sie do mnie mam ich troszke a kabel kupisz na allegro od vakein-a czy jakos tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baskecior Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Przewody OBD2 - www.viaken.pl Program VAG-COM do zakupienia w internecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platiniumm Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Program VAG-COM do zakupienia w internecie. po co kupowac jak wystarczy poszukac w necie i mozna sciagnac najnowsza wercje i to w ver pl a i tak do starszych modeli najlepszy jest 2.** powyzej juz niebardzo wszystko czyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkusTDI Opublikowano 3 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 Wlasnie wrucilem z diagnostyki skasowalem przeglady zadnych usterek niema ale termostat jest do mymiany mechanik mowi na 80% ze jest to skasował za przeglad 70zł mysle ze nie tak drogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 Wlasnie wrucilem z diagnostyki skasowalem przeglady zadnych usterek niema ale termostat jest do mymiany mechanik mowi na 80% ze jest to skasował za przeglad 70zł mysle ze nie tak drogo no aż tak drogo to nie... Ale za to można już kabelek sobie kupić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi