Opublikowano 12 Stycznia 201412 l takie pytanko...Jeżeli chodzi o zmianę w b6 4 ramienne kiery (bez multi) na 3 ramienna b6 ( bez mulit) muszę kupować "taśmę" czy wchodzi p&p. oczekuje tylko potwierdzenia że będzie zmiana kiery p&p ; ) p&p
Opublikowano 12 Stycznia 201412 l takie pytanko...Jeżeli chodzi o zmianę w b6 4 ramienne kiery (bez multi) na 3 ramienna b6 ( bez mulit) muszę kupować "taśmę" czy wchodzi p&p. oczekuje tylko potwierdzenia że będzie zmiana kiery p&p ; ) dzisiaj wymieniałem kumplowi 4 ramienną na 3 ramienną, 5 minut roboty, wszystko podchodzi p&p
Opublikowano 13 Stycznia 201412 l Panowie, czy kiera od B8 podejdzie do B6. Mam czteroramienna zwykłą z multifunkcją, chciałbym zmienić na MF od B7 a jeżeli by dało radę to od B8
Opublikowano 13 Stycznia 201412 l Panowie, czy kiera od B8 podejdzie do B6. Mam czteroramienna zwykłą z multifunkcją, chciałbym zmienić na MF od B7 a jeżeli by dało radę to od B8 podejdzie:wink:
Opublikowano 13 Stycznia 201412 l Podłączam sie pod temat.Mam taką samą w B6, (4-ramienna MF) rozumiem że ,,podejdzie " tzn bez problemu? czy jakieś schody po drodze??
Opublikowano 13 Stycznia 201412 l Moduł oczywiscie do wymiany z B7 Jak moduł do wymiany?? Przecież moduł mam pod MF.
Opublikowano 13 Stycznia 201412 l Moduł oczywiscie do wymiany z B7 Jak moduł do wymiany?? Przecież moduł mam pod MF. kurna czy wy czytacie w ogole ten temat od poczatku? musisz miec modul od B7... przeczytaj sobie na pierwszych stronach dlaczego..., i jeszcze tasme bedziesz musial zmienic
Opublikowano 13 Stycznia 201412 l Mam moduł z literka F i on obsługuje tempomat, fis, i mf, więc myślałem że obsłuży też mf z kiery od B7. Dobrze ze piszesz że trzeba wymienić moduł. Rozumiem że trzeba R lub Q Ale na 100 %
Opublikowano 13 Stycznia 201412 l W module od b6 jest inne mocowanie wiazki do poduchy z kieraty do b7... dlatego trzeba wymienic modul... wyslane z niestandardowego s4 active
Opublikowano 14 Stycznia 201412 l Mam moduł z literka F i on obsługuje tempomat, fis, i mf, bzdury wypisujesz , F nie obsłuzy ani tempo ani mf
Opublikowano 14 Stycznia 201412 l Mam moduł z literka F i on obsługuje tempomat, fis, i mf, bzdury wypisujesz , F nie obsłuzy ani tempo ani mf Mój błąd, mam na końcu N. Już mi się wszystko miesza. Daje spokój z tą wymiana bo to za duże koszta.
Opublikowano 14 Stycznia 201412 l Panowie na chwilę obecną posiadam poduszkę ( z A6C6) z wtyczką która pasuje do taśmy ( z A4B7) ale z tego co pamiętam to jest 6-pinowa, czy to możliwe??? I czy na pewno muszę mieć ten łącznik 4-pinowy 4E0-972-133???
Opublikowano 15 Stycznia 201412 l Ma ktoś nr jaska z tt? szukaj na alledrogo poduszki 8j0, albo tu masz etke IFI :: Free services
Opublikowano 17 Stycznia 201412 l chopy zmienilem kiere doslownie przed chwila i wszystko jest git tylko strasznie ciasno mi chodzi obciera o oslone kiera z b8 czy za mocno dokrecona? nie chce mi sie teraz rozbierac jutro to zrobie jak dokrecaliscie mocno czy tak o ?
Opublikowano 17 Stycznia 201412 l chopy zmienilem kiere doslownie przed chwila i wszystko jest git tylko strasznie ciasno mi chodzi obciera o oslone kiera z b8 czy za mocno dokrecona? nie chce mi sie teraz rozbierac jutro to zrobie jak dokrecaliscie mocno czy tak o ? ja dokręcałem mocno ale z wyczuciem... może obudowa Ci nie tak zaskoczyła...
Opublikowano 17 Stycznia 201412 l no wydaje mi sie ze wszystko ok hmmm dziwne tez dokrecalem z wyczuciem
Opublikowano 17 Stycznia 201412 l no wydaje mi sie ze wszystko ok hmmm dziwne tez dokrecalem z wyczuciem to nie dokrecenie tylko zle załozyłes moduł , zdejmnij fajere i obudowe , poluzuj ten torx od dołu którym dokrecasz moduł i docisnij wsio w strone licznika , potem poskładaj i bedzie cacy:naughty: