Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Instalacja kierownicy multifunkcyjnej S3/R8/S6/TT/A4 B7/B8 w A4 B6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
takie pytanko...

Jeżeli chodzi o zmianę w b6 4 ramienne kiery (bez multi) na 3 ramienna b6 ( bez mulit) muszę kupować "taśmę" czy wchodzi p&p.

oczekuje tylko potwierdzenia że będzie zmiana kiery p&p ; )

p&p

Opublikowano
takie pytanko...

Jeżeli chodzi o zmianę w b6 4 ramienne kiery (bez multi) na 3 ramienna b6 ( bez mulit) muszę kupować "taśmę" czy wchodzi p&p.

oczekuje tylko potwierdzenia że będzie zmiana kiery p&p ; )

dzisiaj wymieniałem kumplowi 4 ramienną na 3 ramienną, 5 minut roboty, wszystko podchodzi p&p :wink:

Opublikowano

Panowie, czy kiera od B8 podejdzie do B6. Mam czteroramienna zwykłą z multifunkcją, chciałbym zmienić na MF od B7 a jeżeli by dało radę to od B8

Opublikowano
Panowie, czy kiera od B8 podejdzie do B6. Mam czteroramienna zwykłą z multifunkcją, chciałbym zmienić na MF od B7 a jeżeli by dało radę to od B8

podejdzie:wink:

Opublikowano

Podłączam sie pod temat.Mam taką samą w B6, (4-ramienna MF) rozumiem że ,,podejdzie " tzn bez problemu? czy jakieś schody po drodze??

Opublikowano
Moduł oczywiscie do wymiany z B7

Jak moduł do wymiany?? Przecież moduł mam pod MF.

Opublikowano
Moduł oczywiscie do wymiany z B7

Jak moduł do wymiany?? Przecież moduł mam pod MF.

kurna czy wy czytacie w ogole ten temat od poczatku? musisz miec modul od B7... przeczytaj sobie na pierwszych stronach dlaczego..., i jeszcze tasme bedziesz musial zmienic

Opublikowano

Mam moduł z literka F i on obsługuje tempomat, fis, i mf, więc myślałem że obsłuży też mf z kiery

od B7. Dobrze ze piszesz że trzeba wymienić moduł. Rozumiem że trzeba R lub Q Ale na 100 %

Opublikowano

W module od b6 jest inne mocowanie wiazki do poduchy z kieraty do b7... dlatego trzeba wymienic modul...

wyslane z niestandardowego s4 active

Opublikowano
Mam moduł z literka F i on obsługuje tempomat, fis, i mf,

bzdury wypisujesz , F nie obsłuzy ani tempo ani mf

Opublikowano

Ma ktoś nr jaska z tt?

Opublikowano
Mam moduł z literka F i on obsługuje tempomat, fis, i mf,

bzdury wypisujesz , F nie obsłuzy ani tempo ani mf

Mój błąd, mam na końcu N. Już mi się wszystko miesza. Daje spokój z tą wymiana bo to za duże koszta.

Opublikowano

Panowie na chwilę obecną posiadam poduszkę ( z A6C6) z wtyczką która pasuje do taśmy ( z A4B7) ale z tego co pamiętam to jest 6-pinowa, czy to możliwe??? I czy na pewno muszę mieć ten łącznik 4-pinowy 4E0-972-133???

Opublikowano
Ma ktoś nr jaska z tt?

szukaj na alledrogo poduszki 8j0, albo tu masz etke IFI :: Free services

Opublikowano

chopy zmienilem kiere doslownie przed chwila i wszystko jest git tylko strasznie ciasno mi chodzi obciera o oslone kiera z b8 czy za mocno dokrecona? nie chce mi sie teraz rozbierac jutro to zrobie jak dokrecaliscie mocno czy tak o ?

Opublikowano
chopy zmienilem kiere doslownie przed chwila i wszystko jest git tylko strasznie ciasno mi chodzi obciera o oslone kiera z b8 czy za mocno dokrecona? nie chce mi sie teraz rozbierac jutro to zrobie jak dokrecaliscie mocno czy tak o ?

ja dokręcałem mocno ale z wyczuciem... może obudowa Ci nie tak zaskoczyła... :whistling:

Opublikowano

no wydaje mi sie ze wszystko ok hmmm dziwne tez dokrecalem z wyczuciem

Opublikowano
no wydaje mi sie ze wszystko ok hmmm dziwne tez dokrecalem z wyczuciem

to nie dokrecenie tylko zle załozyłes moduł , zdejmnij fajere i obudowe , poluzuj ten torx od dołu którym dokrecasz moduł i docisnij wsio w strone licznika , potem poskładaj i bedzie cacy:naughty: