michael130 Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 Co sądzicie o zasłonkach przeciwslonecznych z allegro , proszę o opinie http://allegro.pl/zaslonki-6-szt-audi-a4-b6-b7-kombi-solarride-i2069037186.html
Pawlo 2004 Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 Najgorsze nie są, wyglada na to, że spasowanie tez jest spoko. Możesz kupić i dać znać jak to pasuje w realu
Reggi Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 Fajnie, ale po kiego przyciemnienie szyb w bagażniku ? Jak słońce pada na dzieciaka siedzącego na tylnej kanapie to zawsze można ori wyrezac.. Jeśli zależy na przyciemnieniu tyłu to dokładasz 100 zł i masz przyciemniony cały tył folią z atestem i nie musisz bawic się w jakieś siatki
Pawlo 2004 Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 Kupiłbym w sumie takie siatki ale tylko w boczne drzwi tak aby dziecko miało więcej cienia bo i tak mam przyciemniane szyby.
darecy Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Kolego masz może jakieś fotki jak to wygląda na twoim aucie? też chce coś kupić ale tyle tego jest na allegro...
kuchar222 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 ja myślę, że najlepiej przyciemnić, a nie bawić się w jakieś rolety
julo23 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Fajne te roletki, ale raz że gościu już sie podniósł z ceną. A dwa sprzedaje w komplecie. A na tylną szyby po co komu ? Jak i tak jest roleta bagażnika w Avancie. 350zł troche dużo. A na jego zdjęciach nie do konca widać jak to leży.
ksiu85 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Ja w tym roku przyciemnialem szyba w moim B7 Avant i zaplacilem 400 zl a ten gosciu za rolety chce 350 :facepalm:
turzol Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Ja w tym roku przyciemnialem szyba w moim B7 Avant i zaplacilem 400 zl a ten gosciu za rolety chce 350 :facepalm: Zrozum ze nie kazdemu pasuje obklejac folia szyby.. Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk
julo23 Opublikowano 1 Maja 2012 Opublikowano 1 Maja 2012 Kupił ktoś ? Bo ja też sie przymierzam. Prosze o komentarze.
michael130 Opublikowano 4 Maja 2012 Autor Opublikowano 4 Maja 2012 Kupiłem pasują idealnie , odbierałem osobiście bo przejeżdzałem przez Nyse za jedyne 300zł . Jest dużo chłodniej w aucie ,wygłądają jakby były przyciemnione szyby . Wsumie dzieciak jest zadowolony , a na zime można ściągnąć . Żeby zobaczyć co jest w środku trzeba się dobrze przypatrzyć .Szkoda ,że nie można kupić na przednie boczne szyby (aby słońce nie raziło ), a gdy policja by złapała można szybko ściągnąć .Polecam cena jest wysoka ale jak ktoś nie chce przyciemniać szyb to warto .
turzol Opublikowano 4 Maja 2012 Opublikowano 4 Maja 2012 Wrzuć fotki jak to wygląda na aucie. Da radę? Ja jestem mocno nimi zainteresowany ze względu na to, że niespełna roczna córa męczy się w foteliku z tyłu jak słońce przyświeci mocniej...
michael130 Opublikowano 4 Maja 2012 Autor Opublikowano 4 Maja 2012 Może po wikendzie uda mi się wkleić zdjęcia
julo23 Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 Czekamy z niecierpliwością. Zrób dokładnie jak to jest przymocowane i jak leży od środka. Bo też się przymierzam sie do kupna.
szczawik Opublikowano 9 Maja 2012 Opublikowano 9 Maja 2012 ciekawe rozwiazanie, jesli ktos nie chce przyciemniac, czekamy na fotki.
woszu Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 Sam bym chętnie to obczaił. Myślałem o przyciemnianiu szyb, ale to ok 500zł krzyczą za to. Z tym, że i auto lepiej się prezentuje. A jak będzie w przypadku tych zasłon?
michael130 Opublikowano 11 Maja 2012 Autor Opublikowano 11 Maja 2012 Sorry ,ale jakoś w tym momęcie nie mogę dodawać załączników
marcin9680 Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 Witam! Jezeli ktos byl by zainteresowany to mam do sprzedania ori rolety 4B9 064 362 Nowe nigdy nie zakladane w aucie , z instrukcja montazu i wszystkimi potrzebnymi kolkami , srubami i zaczepami. Jak tylko znajde chwilke bo wlasnie do roboty sie zbieram to juto wrzuce foto. Ja posiadam B6 i z tego co przymierzalem to tez ladnie pasuja lecz zdecydowalem sie na oklejenie szybek a te rolety zalegaja mi teraz na pulce. Co prawda jestem na stale w UK i tu tez mam te rolety ale nie ma problemu z wysylka do PL , jezeli ktos potrzebuje to na gwalt moge wyslac do rodziny w Gorzowie a Oni wysla dla chetnego chyba , ze ktos chce poczekac to 14 Lipca bede w Polsce to moge sie tym zajac osobiscie. Co do ceny to 160 zl + koszta wysylki w polsce Dzieki.
julo23 Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 Wrzucicie obaj foty. Można wrzucić przez www.fotosik.pl Po prawej u góry [Dodaj zdjęcie.] [wybierz zdjęcie], zaznacz bez ograniczeń wiekowych, wybierz zdjęcie na dysku, i nacisnąć [rozpocznij przesyłanie]. Pojawi się miniaturka zdjęcia, klikamy na nią. Jak się pojawi duże to prawy myszy i kopiuj adres URL grafiki. I można wkleić na forum, dodać przed linkiem i działa foto. Proste jak dupczenie.
Rekomendowane odpowiedzi