skrab Opublikowano 10 Marca 2012 Opublikowano 10 Marca 2012 Moje zdanie jest takie kogo stać na taki samochód to tez go stać na paliwo a wrażenie z jazdy bezcenne
malik Opublikowano 10 Marca 2012 Opublikowano 10 Marca 2012 uwazasz ze sciemniam ? Nadinterpretujesz. Weź dwa głębokie oddechy i przeczytaj jeszcze raz to co napisałem. Miłego i bezawaryjnego użytkowania autka życzę
kuredu Opublikowano 10 Marca 2012 Opublikowano 10 Marca 2012 ja u siebie opcję na 10L widzę tyle przy jeździe 100km/h i to na autostradzie bez żadnych gwałtownych przyśpieszeń, innej opcji nie ma na mniej niż 10L a przy takich 130-140km/h 11.5L lekko by było, więc jeśli 4.2 pali 10L to rewelacja
Nowak_zg Opublikowano 10 Marca 2012 Autor Opublikowano 10 Marca 2012 uwazasz ze sciemniam ? Nadinterpretujesz. Weź dwa głębokie oddechy i przeczytaj jeszcze raz to co napisałem. Miłego i bezawaryjnego użytkowania autka życzę malik nie nadinterpetuje a jesli tak to sorki, ale wiem jak ludzie nieraz podchodza do tego co ktos pisze o spalaniu. .... nigdy nie mialem zapedow zeby pisac bajki co do spalania... wrecz przeciwnie przewaznie moje auta byly w gornej granicy spalania podawanego na forach tym bardziej bylem zaskoczony widzac na fisie 10.0 po tej trasie ( tak w ramach przypomnienia ... gumy obecne na aucie to 235/55R17 zima ... podejrzewam ze po zmianie na 255/265/275 ... spalanie minimalne na trasie wzrosnie ) S6 tez robila wlasnie takie wyniki aczkolwiek malo mialem okazji takich tras... normalna jazda s6 po trasie u mnie zawsze potem byla 11L-15L benzyny ( 13L-17L gazu ) +/- w zaleznosci od tego jak bardzo mi sie spieszylo. ja u siebie opcję na 10L widzę tyle przy jeździe 100km/h i to na autostradzie bez żadnych gwałtownych przyśpieszeń, innej opcji nie ma na mniej niż 10L a przy takich 130-140km/h 11.5L lekko by było, więc jeśli 4.2 pali 10L to rewelacja czytalem wlasnie u ciebie w watku o tym spalaniu ale nie chcialem juz go tam poruszac zeby nie zrobic jakiegos syfu w temacie. ile katalogowo wazy a6 c6 3.0tfsi? w ramach OT i jako ciekawostka: s8 d4 4.0tfsi 520KM spalanie na 4 odlaczanych cylindrach
szczawik Opublikowano 10 Marca 2012 Opublikowano 10 Marca 2012 bardzo ladne auto, wykonczenie na najwyzszym poziomie, przyjemne do jazdy i wogole kosmos ale powiedz mi ile w dowodzie masz miejsc 5 czy 4? bo 3 osoba na tylnej kanapie w srodku to za kare chyba by musiala siedziec szerokosci i bezawaryjnosci!
Nowak_zg Opublikowano 10 Marca 2012 Autor Opublikowano 10 Marca 2012 bardzo ladne auto, wykonczenie na najwyzszym poziomie, przyjemne do jazdy i wogole kosmos ale powiedz mi ile w dowodzie masz miejsc 5 czy 4? bo 3 osoba na tylnej kanapie w srodku to za kare chyba by musiala siedziec szerokosci i bezawaryjnosci! wszystkie a8 d3 majace z tylu kanape maja 5 miejsc w dowodzie. Chyba ze sa ta wersje long majace 4 oddzielne fotele to wtedy sa 4 miejsca .... ps. kanapa jest wygodna dla 3 osob ( oczywiscie jesli w ogole mozna mowic o wygodzie 3 osob z tylu w jakimkolwiek aucie ) moze tylko tak wyglada ...
Tomasz Opublikowano 10 Marca 2012 Opublikowano 10 Marca 2012 jak 5 jak 6 zapomniałeś o miejscu dla teściowej w bagażniku:naughty:, piękna fura:kox:, na dzień dobry ja bym jej zapodał taki zabieg jak on zrobił: http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=8921&start=0
Nowak_zg Opublikowano 10 Marca 2012 Autor Opublikowano 10 Marca 2012 jak 5 jak 6 zapomniałeś o miejscu dla teściowej w bagażniku:naughty:, piękna fura:kox:, na dzień dobry ja bym jej zapodał taki zabieg jak on zrobił:http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=8921&start=0 a no rzeczywiscie ... 6 miejsc ;D widzialem wszystkie a8 na forum kosmetykiaut jestem pod wrazeniem tego co robia ludzie ... zamierzam kupic teraz troche dobrych kosmetykow aczkolwiek napewno drugi makki ze mnie nie bedzie nie mam po prostu miejsca ani czasu ... a w dodatku jakbym juz tak mega bardzo ja umyl to podejrzwam ze jakbym jechal potem gdzies w trasie to bym plakal ze sie brudzi hehe dodalem 5 fotek: tylna kanapa / zamykanie klapy / kierownica i zegary / fotel pasazera / ekran mmi
tymonA4 Opublikowano 10 Marca 2012 Opublikowano 10 Marca 2012 Kolejne moje Audi to a8 tylko pewnie przedlift cały czas sie zastanawiam jak ja sie mieszcze w tej małej A4 hehe
Rosemeyer Opublikowano 10 Marca 2012 Opublikowano 10 Marca 2012 dodalem 5 fotek: tylna kanapa / zamykanie klapy / kierownica i zegary / fotel pasazera / ekran mmi 3ramienne kierownice nie maja podgrzewania ;-)
Nowak_zg Opublikowano 10 Marca 2012 Autor Opublikowano 10 Marca 2012 dodalem 5 fotek: tylna kanapa / zamykanie klapy / kierownica i zegary / fotel pasazera / ekran mmi 3ramienne kierownice nie maja podgrzewania ;-) tez tak myslalem ja mam wrzucilem fotke ... podgrzewania kierownicy grzanie dziala kiera ori nie wiem czemu tak jest ale cieszy mnie to niezmiernie
Rosemeyer Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 Hahaha-przecież to jest sterowanie elektrycznej regulacji kierownicy a nie podgrzewania :-) Ten większy to regulator położenia, a ten mały guzik to wł/wyl automatycznego podnoszenia przy wysiadaniu :-) Wlacznik grzania jest na lewym dolnym ramieniu 4ramiennej kierownicy. Wiem, bo mam to u siebie ;-) A to ze czujesz ciepło w dłonie to może efekt podniecenia nowym autem? ;-) Włączenie grzania jest sygnalizował na FISie info "sterring wheel heating on" a przy wyłączeniu jest takie samo info z "off"
Nowak_zg Opublikowano 11 Marca 2012 Autor Opublikowano 11 Marca 2012 Hahaha-przecież to jest sterowanie elektrycznej regulacji kierownicy a nie podgrzewania :-)Ten większy to regulator położenia, a ten mały guzik to wł/wyl automatycznego podnoszenia przy wysiadaniu :-) Wlacznik grzania jest na lewym dolnym ramieniu 4ramiennej kierownicy. Wiem, bo mam to u siebie ;-) A to ze czujesz ciepło w dłonie to może efekt podniecenia nowym autem? ;-) Włączenie grzania jest sygnalizował na FISie info "sterring wheel heating on" a przy wyłączeniu jest takie samo info z "off" hahahahaha ;D o kurde a ja naprawde czulem ze ona grzeje :/ ale wtopa myslalem ze grzenie jest po prostu delikatne tak samo jak mialem w s6 tylko ze tam grzanie wlaczalo sie przy wlaczeniu podgrzewania fotela kierowcy.... a slyszalem ze w d3 przycisk jest na kolumnie kierownicy wiec myslalem ze to ten na chwile wlaczylem i po chwili go odkliknalem dobra juz nie wazne ... nich nikt nie podejmuje tego tematu bo mi glupio usunalem to z listy wyposazenia ;D swoja droga mala ciekawostka jest ze po stronie pasazera jest w schowku drzwi pamiec fotela .... a po stronie kierwocy nie ma przez chwile jak wracalem mialem styka ze kupilem angola ;P ale po chwili przypomnialo mi sie ze jesli auto ma keyless go z czytnikiem linii papilarnych to wszystkie ustawienia sa zapietywane w zaleznosci od tego ktory wlasciciel wsiadzie i kogo palec bedzie przylozony i pod to sie wtedy wszystko ustawia.
k0za Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 czekałem kiedy pojawi się ten temat ;] auto robił duże łoł nawet oglądając w nocy
Nowek Opublikowano 18 Marca 2012 Opublikowano 18 Marca 2012 Ej a Ty pochwaliłbyś sie s6 c6 a nie tak cicho siedzisz!!!!!
Nowak_zg Opublikowano 18 Marca 2012 Autor Opublikowano 18 Marca 2012 nie wiem czy bede tu pokazywac S6
bezimienny Opublikowano 18 Marca 2012 Opublikowano 18 Marca 2012 To jak zamiast S6 C5 kupiłeś A8 D3 i S6 C6? no to grubo hehehe
Rekomendowane odpowiedzi