Dabro Opublikowano 2 Listopada 2006 Opublikowano 2 Listopada 2006 Oto prezentacja mojej rakiety Proszę o ocenę fachowców Fotka 1 Fotka 2 Fotka 3 Fotka 4 Fotka 5 Fotka 6 Fotka 7
pre_pl Opublikowano 2 Listopada 2006 Opublikowano 2 Listopada 2006 żeś go panie wypucował szkoda, że się ciemno zaczęło robić, ale bestia fajna wydaje się być !!
Gość rob Opublikowano 2 Listopada 2006 Opublikowano 2 Listopada 2006 no chyba ładny, zrób zdjęcia jak będzie widno
wiki Opublikowano 2 Listopada 2006 Opublikowano 2 Listopada 2006 piękny awancik no i jeszcze czarny... chyba :mrgreen: zrób fotki jak się wyśpisz
adadur Opublikowano 3 Listopada 2006 Opublikowano 3 Listopada 2006 O identyczny jak moje tylko masz oznaczenia na klapie i relingi chromowane. Dziw mnie to, że masz dodatkowe zegary od oleju i ładowania - myślałem że to dotyczy tylko 2,5 TDI. Podjedz do ASO i poproś o historię auta.
pre_pl Opublikowano 3 Listopada 2006 Opublikowano 3 Listopada 2006 Dziw mnie to, że masz dodatkowe zegary od oleju i ładowania - myślałem że to dotyczy tylko 2,5 TDI No też to zauważyłem, ale pomyslalem ... well, może jakieś specjalne wersje były... To są rzeczy których bardzo mi brak
Wihajster Opublikowano 3 Listopada 2006 Opublikowano 3 Listopada 2006 nic nie widze popraw sie :razz:
bratpit Opublikowano 3 Listopada 2006 Opublikowano 3 Listopada 2006 Niwiem co wy piękneko widzicie na tyc fotkach bo ja tam widze tylko ciemność
Lukas Opublikowano 3 Listopada 2006 Opublikowano 3 Listopada 2006 Dziw mnie to, że masz dodatkowe zegary od oleju i ładowania - myślałem że to dotyczy tylko 2,5 TDI. Murzyn ma tak samo w swoim PD widocznie ten model taki ma gratis
Dabro Opublikowano 3 Listopada 2006 Autor Opublikowano 3 Listopada 2006 Będa nowe fotki za pare dni jak go wywoskuje i bedzie widno Te Zegary były tak oryginalnie, licznik jest oryginalny autko nie miało żadnego dzwona nic nie zmieniane w oryginale. Chyab to jakis Gratis
Rekomendowane odpowiedzi