stanley Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 bez wypowiedznia może być ciężko ugrać te 10zł ( przynajmniej tak wyczytałem na pewnym forum tvsat)
cabanmat Opublikowano 18 Marca 2016 Opublikowano 18 Marca 2016 Panowie działa wam Radio internetowe ???
Matek Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 bez wypowiedznia może być ciężko ugrać te 10zł ( przynajmniej tak wyczytałem na pewnym forum tvsat) Nic praktycznie nie ugrałem, cały czas to samo, 79 zł i ani złotówki mniej, jedynie coś tam chcieli dorzucić na pół roku, bodajże Cinemaxy. Odpuściłem i rezygnuje z ich usług, pora spróbować coś tańszego
aborygen Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 ja za 4 miechy kończę z nc byłem u niech od początku jak mieli jeszcze tunery z dekoderem na klucz ale dość przechodzę do podziemia
stanley Opublikowano 9 Maja 2016 Opublikowano 9 Maja 2016 A ja w ostatnim dniu umowy przedluzylem na jakich warunkach ?
Damian Opublikowano 10 Maja 2016 Opublikowano 10 Maja 2016 Comfort+ 8xc+ z multiroom i eleven za 79zl
stanley Opublikowano 10 Maja 2016 Opublikowano 10 Maja 2016 Comfort+ 8xc+ z multiroom i eleven za 79zl czyli wporzo, ja zrezygnowałem z C+ seriale i discovery ( nigdy tego nie oglądałem) eleven, póki co mi niepotrzebne płacę 10zł mniej tylko dzielę jeszcze przez 2
GreGoriO Opublikowano 10 Maja 2016 Opublikowano 10 Maja 2016 własnie.... czeka mnie również wymiana kontraktu...zastanawiam się co mi zaproponują.... nie chciałbym oddawać dekodera bo nie uśmiecha mi sie wysyłać/zawozić do PL jest na forum przedstawiciel NC+ ? może z nim by dało się załatwić ciekawą ofertę przedłużeniową. mam teraz Comfort+ Multiroom Premium netVOD+ CANAL+ Platinum NC+ GO Internet HBO CANAL+ VOD Akt. MULTIROOM Premium Cinemax Akt. MULTIROOM Premium EXTRA+ Aktywacja NC+ GO internet Najem mediaBOX+ Aktywacja mediaBOX+ netVOD+ Multi+ netVOD+ konto podstawowe Premium Sport &Film Multi+
stanley Opublikowano 10 Maja 2016 Opublikowano 10 Maja 2016 własnie.... czeka mnie również wymiana kontraktu...zastanawiam się co mi zaproponują.... nie chciałbym oddawać dekodera bo nie uśmiecha mi sie wysyłać/zawozić do PL jest na forum przedstawiciel NC+ ? może z nim by dało się załatwić ciekawą ofertę przedłużeniową. mam teraz Comfort+ Multiroom Premium netVOD+ CANAL+ Platinum NC+ GO Internet HBO CANAL+ VOD Akt. MULTIROOM Premium Cinemax Akt. MULTIROOM Premium EXTRA+ Aktywacja NC+ GO internet Najem mediaBOX+ Aktywacja mediaBOX+ netVOD+ Multi+ netVOD+ konto podstawowe Premium Sport &Film Multi+ poczytaj kilka stron tutaj, co i za ile możesz dostać http://forum.satkurier.pl/topic/10321-oferty-dla-stałych-abonentów-nc-wyłącznie-pytania-i-odpowiedzi-dot-bieżących-ofert-nc/page-1498#entry1134245
Damian Opublikowano 10 Maja 2016 Opublikowano 10 Maja 2016 Ją wziąłem MR bo wolę oglądać Euro a nie M jak Miłość
stanley Opublikowano 10 Maja 2016 Opublikowano 10 Maja 2016 (edytowane) Ją wziąłem MR bo wolę oglądać Euro a nie M jak Miłość nie kumam co ma MR, do M jak miłośc Edytowane 10 Maja 2016 przez stanley
sebul Opublikowano 12 Maja 2016 Opublikowano 12 Maja 2016 Czy wam tez te dekodery padaja jak muchy ? Wymienilem juz je ze 4 razy...ostatnio wymienilem bialego duzego z multiroomu...dali mi bialy ale taki maly ....pochodzil pare miechow i padl.....jak go odlacze od odpala sie poczatkowy ekrna a pozniej obraz u brak a pali sie lampka zielona....
GreGoriO Opublikowano 12 Maja 2016 Opublikowano 12 Maja 2016 (edytowane) mam od dwóch lat, że nie wspomnę poprzednie dwie umowy.... i nigdy nic mi się nie przytafiło poza tym biały dają na własność i nie słyszałem żeby wymieniali, czarny owszem ale białY?? Edytowane 12 Maja 2016 przez GreGoriO
stanley Opublikowano 12 Maja 2016 Opublikowano 12 Maja 2016 Mam od czterech lat Pace z dyskiem 500GB i nie mam z nim problemów
rybus85 Opublikowano 13 Maja 2016 Opublikowano 13 Maja 2016 Ja mam też 2 lata, poprzedni też chodził chyba 3 lata. Wymieniłem na nowszy bo poprzedni był bez nagrywania
krystiano91 Opublikowano 13 Maja 2016 Opublikowano 13 Maja 2016 Obecna umowa do końca maja: Comfort+ Multi+ Extra+ 6x C+ 3x HBO 49,90zł miesięcznie Wysłane wypowiedzenie, telefon z przed chwili: Extra+ 8x C+ 3x HBO 79,99zł miesięcznie Co o tym sądzicie?
Rekomendowane odpowiedzi