Damian Opublikowano 16 Maja 2016 Opublikowano 16 Maja 2016 Pany da radę przez Wi-Fi premium box przeglądać neta?
pajda Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 siemka ma ktoś dekoder pod nc+ ale nie ten co daja tylko swój np nbox z enigmą lub jakiś inny ?
pajda Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 Pytam bo chciałbym coś może nowszego z dyskiem gdzie mogę wrzucić kartę cameleona z nc+
PJ3 Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 Arriva chodzi bezbłędnie na kameleonie. Wkładasz pendrive'a i nagrywasz co chcesz i ile chcesz. Zaleta: bardzo cicha praca ( bo nie ma wbudowanego dysku ) i się nie zawiesza.
Wihajster Opublikowano 8 Listopada 2016 Opublikowano 8 Listopada 2016 Arriva chodzi bezbłędnie na kameleonie. Wkładasz pendrive'a i nagrywasz co chcesz i ile chcesz. Zaleta: bardzo cicha praca ( bo nie ma wbudowanego dysku ) i się nie zawiesza. Tylko Technisata z serii ISIO brać bo zdecydowanie lepszy obraz.Cena może nie najtansza ale są Audi i Dacie
pajda Opublikowano 8 Listopada 2016 Opublikowano 8 Listopada 2016 Arriva chodzi bezbłędnie na kameleonie. Wkładasz pendrive'a i nagrywasz co chcesz i ile chcesz. Zaleta: bardzo cicha praca ( bo nie ma wbudowanego dysku ) i się nie zawiesza. Tylko Technisata z serii ISIO brać bo zdecydowanie lepszy obraz.Cena może nie najtansza ale są Audi i Dacie Ma dysk żeby można było nagrać film.
Wihajster Opublikowano 8 Listopada 2016 Opublikowano 8 Listopada 2016 Ma dysk żeby można było nagrać film. są z dyskiem lub bez.Jak bez tez nagra sie na pena
Wihajster Opublikowano 8 Listopada 2016 Opublikowano 8 Listopada 2016 na allegro sobie zobacz.Bez dysku http://allegro.pl/tuner-technisat-technistar-s3-isio-czarny-smart-hd-i6032265146.html z dyskiem drozsze.Jak masz np.dysk zewnetrzny to podlaczasz do tego i nagrywasz.
pajda Opublikowano 8 Listopada 2016 Opublikowano 8 Listopada 2016 na allegro sobie zobacz.Bez dysku http://allegro.pl/tuner-technisat-technistar-s3-isio-czarny-smart-hd-i6032265146.html z dyskiem drozsze.Jak masz np.dysk zewnetrzny to podlaczasz do tego i nagrywasz. Ile już masz taki dekoder? Masz złożona kartę płatnej tv? Menu jest w polskim języku?
elmer80 Opublikowano 8 Listopada 2016 Opublikowano 8 Listopada 2016 W tej arrivie jest przewijanie czy tylko nagrywanie? Równocześnie można jeden oglądać a drugi kanał nagrywać? wysłane z Commodore 64
PJ3 Opublikowano 8 Listopada 2016 Opublikowano 8 Listopada 2016 Jest przewijanie. Nie próbowałem takiej opcji. Temat do sprawdzenia.
pajda Opublikowano 8 Listopada 2016 Opublikowano 8 Listopada 2016 a co powiecie z tunerze VU+ UNO lud DUE ? ma ktoś styczność z tym
mojeA4 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Witam Idzie cos ugrać w nc+ czy może szukać innego dostawcy? Dałem wypowiedzenie, do 31.12 mam aktywna tv, i koniec, odsyłam dekoder i mogę sie z nimi pożegnać. Z n-ką jestem od początku ich istnienia, jednak nie raz czytałem i słyszałem jakie to nowi klienci maja rabaty a ja dalej płace te 80zl, z czego potrzebuje tylko bajki i TVN turbo. Mam canal plus, a tak to raczej podstawy. Na razie nie dzwonią i cos czuje, ze dzwonić nie zamierzają. A żeby nie stracić łączności ze światem cos muszę ogarnąć i myśle, ze da radę płacić do 50 zł i co ważne- dekoder z nagrywarka, to są takie dwa wytyczne. Bardzo proszę o porady, bo już połowa grudnia:)
Yoghurt Opublikowano 15 Grudnia 2016 Opublikowano 15 Grudnia 2016 mi lojalka sie konczyla 30 listopada. wypowiedzenie wyslalem pod koniec pazdziernika. Z oferta ktora mnie zainteresowala zadzwonili kolo 23 listopada. Wczesniej oczywiscie dzwonili zanim zlozylem wypowiedzenie ale oferta byla gorsza - wiec trzeba czekac.
pajda Opublikowano 16 Grudnia 2016 Opublikowano 16 Grudnia 2016 mi lojalka sie konczyla 30 listopada. wypowiedzenie wyslalem pod koniec pazdziernika. Z oferta ktora mnie zainteresowala zadzwonili kolo 23 listopada. Wczesniej oczywiscie dzwonili zanim zlozylem wypowiedzenie ale oferta byla gorsza - wiec trzeba czekac.Co tam ugrales? Ile płaciłes a ile teraz będziesz płacił? Ja też zawsze czekam nawet do ostatniego dnia. Teraz mi się kończy w marcu więc po nowym roku idzie pisemko
pajda Opublikowano 16 Grudnia 2016 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Ja mam comfort + + Za 81.20 Także czekam na propozycje z ich strony
GreGoriO Opublikowano 16 Grudnia 2016 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Jak zrezygnuesz i weźmiesz Polsat, to szlag Cię trafi po tygodniu. Obsługa tunera to jakaś porażka. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi