Skocz do zawartości
IGNOROWANY

dla Forumowiczek - w walce z wszelakimi niedoskonałościami ;>

Ćwiczenia wykonuję:  

560 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ćwiczenia wykonuję:

• w domu
      142
    • w klubie fitness
      17
    • na siłowni
      138
    • nie mam czasu ćwiczyć
      98
    • nie ćwiczę z lenistwa ;)
      169

Rekomendowane odpowiedzi

Gość donuska90
Opublikowano

weź nic nie mów, mój piękny wczoraj złapał kapcia w moim aucie "dojazdowym" i mam jedną letnią oponę założone :grin: a do tego jeszcze hamulce coś nie odbijają :facepalm:

Opublikowano

a ja moze jak dobrze pojdzie w ten piatek smiagam na Włochy :banan::decayed:

Opublikowano
weź nic nie mów, mój piękny wczoraj złapał kapcia w moim aucie "dojazdowym" i mam jedną letnią oponę założone :grin: a do tego jeszcze hamulce coś nie odbijają :facepalm:

łoj to nie dobrze źle się tak jeździ :kwasny:

---------- Post dopisany at 13:46 ---------- Poprzedni post napisany at 13:46 ----------

w delegacje czy na wakacje ? :grin:

Gość donuska90
Opublikowano

Znowu? :shock3:

---------- Post dopisany at 13:52 ---------- Poprzedni post napisany at 13:51 ----------

Ryba - nawet bardzo źle, ale co zrobisz to takie padło,że nie warto naprawiać :grin:

Opublikowano

łoj to nie dobrze źle się tak jeździ :kwasny:

---------- Post dopisany at 13:46 ---------- Poprzedni post napisany at 13:46 ----------

w delegacje czy na wakacje ? :grin:

mozna powiedziec ze delegacjo-wakacje :decayed: taka robota dzisiaj siedze w Łodzi jutro Włochy :grin:

---------- Post dopisany at 13:53 ---------- Poprzedni post napisany at 13:53 ----------

Znowu? :shock3:

---------- Post dopisany at 13:52 ---------- Poprzedni post napisany at 13:51 ----------

Ryba - nawet bardzo źle, ale co zrobisz to takie padło,że nie warto naprawiać :grin:

teraz robota wzywa nie przyjemnosci :whistling:

Opublikowano

slabe kolory ale tak to przyjemne autko :decayed: dobra dziewczyny pora do roboty sie wziasc :wink: to lece do domu :hi:

Opublikowano

slabe kolory ale tak to przyjemne autko :decayed: dobra dziewczyny pora do roboty sie wziasc :wink: to lece do domu :hi:

No trzeba się za robotę braŚĆ :decayed:

Gość donuska90
Opublikowano

O,widzę kolega Gili po raz kolejny nas podgląda ale chyba coś jest nieśmiały,bo nie zagaduje :grin:

---------- Post dopisany at 17:26 ---------- Poprzedni post napisany at 17:25 ----------

Oj nie czepiaj się :decayed:

Opublikowano
O,widzę kolega Gili po raz kolejny nas podgląda ale chyba coś jest nieśmiały,bo nie zagaduje :grin:

tez zauwazylam

Opublikowano

ty prof.Miodek :grin::wink:

Opublikowano

ty prof.Miodek :grin::wink:

Hehe :decayed:, dobra nie róbmy OT, bo koleżanki walczą zaciekle z niedoskonałościami już od kilku stron :kox::decayed:

Gość donuska90
Opublikowano

tez zauwazylam

Chyba trzeba go troszkę ośmielić :decayed:

Opublikowano

tez zauwazylam

Chyba trzeba go troszkę ośmielić :decayed:

:grin:

kurde co u nas się dzieje droga w oba kierunki zablokowana już półtorej godziny :facepalm:

Gość donuska90
Opublikowano

Nie masz kontaktu ze światem :P

A stało się coś?

Opublikowano

jop z dwóch strom wypadek w tym samym czasie :facepalm:

---------- Post dopisany at 18:37 ---------- Poprzedni post napisany at 18:36 ----------

ale ślisko jest jak nie wiem co i oczywiście zima zaskoczyła drogowców jak zwykle :grin:

Gość donuska90
Opublikowano

Ha ha ja w poniedzialek w centrum widziałam już pługi,także u nas jak na razie spoko :)

Opublikowano

no a u nas to masakra po dwóch godzinach stania w korku w końcu zjawił się pług (piaskarka ) :facepalm:

---------- Post dopisany at 18:58 ---------- Poprzedni post napisany at 18:56 ----------

a wczoraj jak zaczęło sypać przed 10 to pierwsza piaskarka jechała coś koło16 cięcia w budżecie czy jak :whistling:

Gość donuska90
Opublikowano

Witamy ponownie,kolego Gili i zapraszamy do ożywionej dyskusji :grin: