Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Akwarium

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
takie pytanko... nie wiem czy nie zrobilem glupoty.... w akwarium mam kilka mieczykow, platek i molinezji... czy moze dojsc do krzyzowania?

Będą się krzyżować , ale to nic nie szkodzi ew. te "nieczyste" młode wywalisz , ( niektóre z młodych i tak będą "normalne" ) :wink:

---------- Post dopisany at 21:09 ---------- Poprzedni post napisany at 21:08 ----------

... bo nie bylo :banan1::sex: ...

a skąd ty to możesz wiedzieć :naughty:

podgladał je w nocy?:grin:

Opublikowano
takie pytanko... nie wiem czy nie zrobilem glupoty.... w akwarium mam kilka mieczykow, platek i molinezji... czy moze dojsc do krzyzowania?

Będą się krzyżować , ale to nic nie szkodzi ew. te "nieczyste" młode wywalisz , ( niektóre z młodych i tak będą "normalne" ) :wink:

---------- Post dopisany at 21:09 ---------- Poprzedni post napisany at 21:08 ----------

... bo nie bylo :banan1::sex: ...

a skąd ty to możesz wiedzieć :naughty:

podgladał je w nocy?:grin:

Skad wiesz ze robia to w nocy.... a sorki wkoncu ryba jestes:tongue4: a tak powaznie to wiem bo rybki sa jeszcze malutkie:wink:

Opublikowano

Pany mam do oddania kilkanascie razborek Galaxy i 150+ Red Cherry , nie chce ktos ?? W gre wchodzi tylko odbior osobisty w Grodzisku bo w tygodniu jestem na śląsku i nie mam jak tego wysłać.

Opublikowano
Pany mam do oddania kilkanascie razborek Galaxy i 150+ Red Cherry , nie chce ktos ?? W gre wchodzi tylko odbior osobisty w Grodzisku bo w tygodniu jestem na śląsku i nie mam jak tego wysłać.

A gdzie dokładnie na Śląsku jesteś ? :naughty: Tylko ew. odbiór na Śląsku wchodzi w grę

Tyle , że mnie nie będzie od soboty ( 20 ) do wtorku ( 30 ) , chętnie bym przygarnął tę obsadę :wink:

Pisz na PW :wink:

Opublikowano

Pany, bedzie to jako takie rozwiazanie?

FILTR KUBEŁKOWY 1000L/H ZEWNĘTRZNY DO AKWARIUM (3385875847) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Budzet ograniczony :thumbdown: z uzywek nie ma nic specjalnego, wszystko zajechane, nieszczelne.....

tutaj nowka

Opublikowano

na forum ktos mial do sprzedania filtr kubełkowy.musial bys poczytac kilka stron w stecz.

Opublikowano

Ja bym poczekał, dołożył 50 pln i kupił minikani chociaż jakby nie było kubeł zawsze bedzie lepszy od gąbki która pewnie teraz masz.

Opublikowano

FILTR KUBEŁKOWY 1000L/H ZEWNĘTRZNY DO AKWARIUM (3385875847) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Budzet ograniczony :thumbdown: z uzywek nie ma nic specjalnego, wszystko zajechane, nieszczelne.....

tutaj nowka

Dołóż kasy i kup JBL'a lub jeszcze lepiej EHEIM'a , takiej chińszczyzny nie kupuj , nie wiadomo kiedy się takie cuś rozcieknie

Z używek poszukaj EHEIM'a , jest tego sporo

Opublikowano

tutaj nowka

Za 2 tygodnie oddaje obsade Robertowi i bede miał do sprzedania Fluval 105 :

FLUVAL 105 FILTR ZEWNĘTRZNY + GRATISY! RATY (3411041002) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Jak jestes zainteresowany to wal na PW

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Po wielu przemysleniach, udalo sie wkoncu wykonac wlasny filtr kubelkowy. Podejscie bylo jedno. Wszystko wyszlo jak nalezy. Niski koszt. Duza wydajnosc:wink: grzalka w kubelku co jest dodatkowym plusem. Jednak najbardziej zadowolony jest z tego ze bardzo ograniczyl sie rozkwit glonu.

DSC_0004.jpg

DSC_0005.jpg

Opublikowano

i jak przestały ci chorowac rybki?

Opublikowano
i jak przestały ci chorowac rybki?

Od jakiegos czasu pelna stabilizacja....

Opublikowano

to dobrze.:decayed:

Opublikowano

Pany z pozbyłem się dotychczasowej obsady i ide w stylu akwa roślinnego coś ala japońskiego :decayed: będe chciał porobić sobie jakiś ala bonsai itp

Ma ktoś rośliny mchy itp z przycinki i pasowałoby wysyłka pocztą oczywiście nie za darmo muszę obsadzić akwa 300L :decayed:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie ma do sprzedania cztery piękne pielęgnice pawiookie red .Sprzedaję z powodu przeprowadzki :kwasny:Zdrowe piękne ryby .

Chętnych zapraszam na pv:wink:

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

jakby ktoś chciał napowietracz APS 300 to można się dogadać na pw

Opublikowano

masz już dosyć burczenia ? Mam taki sam :decayed:

Opublikowano

co zrobic zeby mi rosły rosliny w akwarium.bo za cholere nie chca rosnac.

Opublikowano

Co2 i dobre oswietlenie :) Co2 (komplet) mam na sprzedaz jakbys chciał :wink:

Opublikowano

Mozesz jeszcze w akwarystycznym wegiel i potas kupic. Ładujac regularnie wystartują Ci tak że ich nie opanujesz.