Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Akwarium

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Krewetki :-P

Serio pytam bo ona chce kolorowe rybki..a większe akwarium nie zmieści się u niej w pokoju..zresztą na c**j 3 letniej dziewczynce większe akwarium :wink:

kup jej krolika albo kota. rybki oleje juz w 2 dniu , nie moze ich przytulac , głaskac itp. znam z autopsji :decayed:

U mamy ma króliki, kota, psy .. strasznie się jej podobało akwarium w sklepie zoologicznym i chce rybki..nosz dziecku odmówię ? :decayed::grin:

Opublikowano
Krewetki :-P

Serio pytam bo ona chce kolorowe rybki..a większe akwarium nie zmieści się u niej w pokoju..zresztą na c**j 3 letniej dziewczynce większe akwarium :wink:

kup jej krolika albo kota. rybki oleje juz w 2 dniu , nie moze ich przytulac , głaskac itp. znam z autopsji :decayed:

U mamy ma króliki, kota, psy .. strasznie się jej podobało akwarium w sklepie zoologicznym i chce rybki..nosz dziecku odmówię ? :decayed::grin:

Chcesz odkupic ode mnie moje ? Ja wyjezdzam na rok do Zabrza i bede zjezdzał tylko na weekend , zastanawiam sie czy nie zlikwidowac. Jak cos to PW

---------- Post dopisany at 13:16 ---------- Poprzedni post napisany at 13:11 ----------

Chce ktos kupic zestaw Co2 z butla 1,5kg ?

Opublikowano

Dawid ja już zamówiłem w czwartek :wink:

Jakby to zależało ode mnie to bym kupił większe, ale w aktualnych warunkach mieszkaniowych 30 L styknie :wink:

Opublikowano

Reguś wpuść jej ładne stadko neonów innesa lub gupiki samczyki +kilka samic i bedzie ok .

Tak apropo to nie chce ktoś przygarnąć kilka szt palet bo tyle ino zostało bo reszta sprzedana zostały takie nawet fajne 4 szt około 15 cm Pigeony reszta mniejsze bo młode :decayed:

Opublikowano

wiele za to ?

---------- Post dopisany at 13:56 ---------- Poprzedni post napisany at 13:55 ----------

a i jakbyś likwidował daj znać jakie rośliny masz :wink:

Opublikowano

wiele za to ?

Za komplet gotowy do wsadzenia w akwa czyli butla+zegary+wężyk+zawór zwrotny+kostka chciałbym 180 + KW

Opublikowano

będzie np: malawi? :naughty:

Opublikowano
Panowie kupiłem córci akwarium takie 30 L ..i teraz pytanie co tam wpuścić ? Z tematu akwarystyki to jestem zielony :decayed:

Do takiego akwarium najlepiej wpuść jednego bojownika - będzie miał wygodnie :decayed: neonki, molinezje, mieczyki i gupiki razem w 30 litrach? Może trochę pożyją ale czy prędzej czy później zaczną chorować i zdychać, w takich warunkach wymienione rybki niestety karłowacieją.

Opublikowano

znam przypadki że w takich akwariach pływał welon, 6 gupików i jeszcze glonojad :facepalm::decayed:

Opublikowano

noo ja też znam różne ciekawe kombinacje :decayed::decayed: ale szkoda rybek. A jeden ładny bojownik + fajna roślinność też da ładny efekt. Zadowolony będzie i właściciel i ryba :)

Opublikowano

Ma być dużo kolorowych :decayed: Takie kompaktowe jakieś

Opublikowano

hehe ryba to napweno.:grin:

Opublikowano

przy odpowiedniej świetlówce Ines świeci się jak pier*olony ksenon. Do tego parę niebieskich gupików które też fajnie sie wybarwiają, ciapatą molinezje i gra gitarra. :naughty:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ponawiam pytanie : Zestaw Co2 , komplet gotowy do włozenia w akwa za 180+KW chce ktos ??

Opublikowano

Gupików se kup kilka , za niedługo będzie ich dużo więcej , ew. inne z żyworodnych ( np. platki , molinezje , mieczyki ) , inne ryby sobie daruj :wink:

• 5 tygodni później...
Opublikowano

takie pytanko... nie wiem czy nie zrobilem glupoty.... w akwarium mam kilka mieczykow, platek i molinezji... czy moze dojsc do krzyzowania?

Opublikowano

Wg mnie może dojść :-D

Opublikowano

rozumiem że urodziły Ci się ciapate molinezje i szukasz przyczyny ? :naughty:

Opublikowano
rozumiem że urodziły Ci się ciapate molinezje i szukasz przyczyny ? :naughty:

nie:wink: jeszcze nic sie nie urodzilo bo nie bylo :banan1::sex: poprostu zona nakupila takie gatunki rybek :decayed:

Opublikowano
takie pytanko... nie wiem czy nie zrobilem glupoty.... w akwarium mam kilka mieczykow, platek i molinezji... czy moze dojsc do krzyzowania?

Będą się krzyżować , ale to nic nie szkodzi ew. te "nieczyste" młode wywalisz , ( niektóre z młodych i tak będą "normalne" ) :wink:

---------- Post dopisany at 21:09 ---------- Poprzedni post napisany at 21:08 ----------

... bo nie bylo :banan1::sex: ...

a skąd ty to możesz wiedzieć :naughty: