Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 BBK] rodzinne S4 ;) - sprzedane.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piękna Sztuka ;):)

No i ten dzwięk V8 ... Można się zakochać Haha :D:kox:

Opublikowano
  • Autor

Dzięki. ;)

Dzień pierwszy

silnik1e.jpg

post-20182-1406905714,159_thumb.jpg

Opublikowano
No to nie wiem czy zupelnie potrzebnie, ale eSka zostanie pozbawiona serca na jakis tydzien.... w tym czasei chcialbym sprzeglo z dwumasem tez wymienic, ale.... jest problem z dostepnoscia sprzegla dal mojego VINu......

Paweł ale jak to... Myślałem, że idziesz w JHM - będzie ori sprzęgło?

Opublikowano
  • Autor

tak, z jednego prostego wzgledu - cena sprzegla JHM po oplaceniu cła i podatku to prawie 9tys zł. Drobna przesada.... w tej chwili mnie na to nie stać. Próbowałem długo załatwic z jhm zeby mi jakos inaczej to wysłali, albo z jakas inną ceną... ale niestety sie nie zgodzili. Za to zamówiłem ta uszczelkę pod kolektor termoizolującą z JHM... za ponad 8 stów (+cło i podatek), co ponoć daje świetne efekty - zobaczymy. I tak pewnie popłynę z dychę na tym wszystkim, no ale cóż - eSa jest warta.

Sprzęgło będzie wzmocnione. Jak tylko od swojego mechanika odbiore , a nie wyjdzie za duzo jakichs niespodziewanych wydatków, to robie downpipe i jade go juz ostatecznie wystroić. Potem regulacja gazu i w marcu test na niemieckie autobany --->narty ;)

Chcialbym tez na wiosne kupic felgi tomason tn4 18" i musze dostac 2 takie opony jak mialem bo popękały w zeszłym sezonie i sie do niczego nie nadaja... a jak nie 2 , to bedzie trzeba wyrzygać na 4.

Reasumując niekończące się grube wydatki.. :P:slina:

Na swoje pocieszenie moge dodać, że wczoraj jak wsiadłem do matki paska CC 160KM to zastanawiałem się, co się zepsuło, ze ten samochód nie jedzie...:polew:

Opublikowano
tak, z jednego prostego wzgledu - cena sprzegla JHM po oplaceniu cła i podatku to prawie 9tys zł. Drobna przesada.... w tej chwili mnie na to nie stać. Próbowałem długo załatwic z jhm zeby mi jakos inaczej to wysłali, albo z jakas inną ceną... ale niestety sie nie zgodzili. Za to zamówiłem ta uszczelkę pod kolektor termoizolującą z JHM... za ponad 8 stów (+cło i podatek), co ponoć daje świetne efekty - zobaczymy. I tak pewnie popłynę z dychę na tym wszystkim, no ale cóż - eSa jest warta.

Sprzęgło będzie wzmocnione. Jak tylko od swojego mechanika odbiore , a nie wyjdzie za duzo jakichs niespodziewanych wydatków, to robie downpipe i jade go juz ostatecznie wystroić. Potem regulacja gazu i w marcu test na niemieckie autobany --->narty ;)

Chcialbym tez na wiosne kupic felgi tomason tn4 18" i musze dostac 2 takie opony jak mialem bo popękały w zeszłym sezonie i sie do niczego nie nadaja... a jak nie 2 , to bedzie trzeba wyrzygać na 4.

Reasumując niekończące się grube wydatki.. :P:slina:

Na swoje pocieszenie moge dodać, że wczoraj jak wsiadłem do matki paska CC 160KM to zastanawiałem się, co się zepsuło, ze ten samochód nie jedzie...:polew:

A nie dało by się tego kupić w US i wysłać normalną paczką do PL? Mam rodzinkę w Chicago :wink:

Opublikowano
  • Autor

szukalem takiego kontaktu przez 4-5 m-cy, bez efektu, a teraz kiedy kupilem juz dwumas piszesz mi coś takiego ... :facepalm::shock3: aaaaaaaaaaa . Juz po frytkach w kazdym razie. :P;)

Opublikowano
Chcialbym tez na wiosne kupic felgi tomason tn4 18"

Prosze Cie... zepsujesz auto :kwasny:

Te felgi maja strasznie tani, zeby nie powiedziec "allegrowy" design... ale jesli Ci sie podobaja, to luz.

Jest znacznie wiecej fajnych wzorow do eSki.

Opublikowano
  • Autor
Chcialbym tez na wiosne kupic felgi tomason tn4 18"

Prosze Cie... zepsujesz auto :kwasny:

Te felgi maja strasznie tani, zeby nie powiedziec "allegrowy" design... ale jesli Ci sie podobaja, to luz.

Jest znacznie wiecej fajnych wzorow do eSki.

Wlsnie sęk w tym że mi się podobają, a nie mogę znaleźć innych rownie mi pasujących. Z tego powodu nie kupilem na poprzedni sezon... po prostu mi nie pasiło nic.

Opublikowano

Moim zdaniem mają dziwny profil ramion, imho do budy B6/B7 pasują felgi które mają albo wklęsły profil, albo prosty. Tomasony to takie "pajęczaki".

Opublikowano

Szukaj wzoru Lambo:banan::banan:

Opublikowano
  • Autor

nie widzi mi sie...

Opublikowano

Wzór lambo jest fajny, ale w 19"... Ja bym poszukał czegoś a'la MTM, Sportec, B7 DTM, BBS - mowa oczywiscie o felgach, które są dostępne w rozsądnej kasie.

Poza tym IMHO do tak szybkiego auta to tylko mocna felga, z moich doświadczeń większość aftermarketów to plastelina.

Opublikowano
  • Autor

DTM, BBSy mi się średnio widzą akurat do mojego koloru. :(

Opublikowano
DTM, BBSy mi się średnio widzą akurat do mojego koloru. :(

Ojj...

ResizeofIMG_3479copy.jpg

---------- Post dopisany at 15:43 ---------- Poprzedni post napisany at 15:41 ----------

...albo

dsc0159rq4.jpg

Opublikowano

te BBSy są mega... CH czy CK?

Opublikowano

CK.

Sa do kupienia 19" na innym forum, ale opony ciut za szerokie... bo 265 chyba.

Opublikowano
  • Autor

19" odpada ;)

Torunski urzad dróg nie przewidział możliwości jazdy na takich butach :kox:

Opublikowano

a moze interesuja cie bbsy z mojego samochodu ?

dscf8361p.jpg

Opublikowano
  • Autor

Ładne, ale dzięki ;). Nie mój gust.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.