Dev Opublikowano 13 Października 2014 Opublikowano 13 Października 2014 co jest ? sam sie wziąłesa za padlinę ?
MariuszZT Opublikowano 13 Października 2014 Opublikowano 13 Października 2014 Prosta sprawa. Ściągasz przewód od dolotu. Przepustnica jest przykręcona na 4 śrubki. Nie ma nic do urwania, połamania etc. Dokładnie, temat banał, uważaj tylko na uszczelke pod przepustnica żeby Ci nie spadła, bo to grozi niepotrzebnym przeciągnięciem sie w czasie..
winczako Opublikowano 13 Października 2014 Autor Opublikowano 13 Października 2014 nie to żeby coś się z nim specjalnego działo, odpukać jest spokój. Jezdzi w normie, żadnych błędów etc. Ale przepuszcza mi przewód podciśnienia/ciśnienia w pętli zaworu PCV. Próbowałem go sięgnąć po zdemontowaniu zaworu pcv, ale nie było szans... a potem nie moglem tego zaworu założyć... bo tak mało miejsca. Pocharatałem sobie tylko cała łapę... Powinno się dać tam dostać po zdemontowaniu przepustnicy, stąd moje pytanie ;-).
MariuszZT Opublikowano 13 Października 2014 Opublikowano 13 Października 2014 Pamietaj, by po demontażu przepustnicy zrobić jej ponowną adaptacje.
winczako Opublikowano 18 Października 2014 Autor Opublikowano 18 Października 2014 nie wiem czemu ubzdurałem sobie, że przepustnica to to całe z rurą od kolekora... Faktycznie zdjęcie samej przepustki to farsa. Przy okazji ją przeczyściłem. Założyłem nową opaseczekę i jak ręką odjął ;-) -cisza, uffff . Na razie nie robiłem adaptacji, ale jeździ bez niej normalnie... w teorii sama powinna się zaadaptować... Niemniej jednak, jak dorwę się do gniazdka w pobliżu samochodu to zrobię manualną adaptację... (bo mi bateria w laptopie padła).
winczako Opublikowano 20 Października 2014 Autor Opublikowano 20 Października 2014 No dobra, 20.10.2014 poszła ostatnia amortyzacja samochodu. Z bólem serca, sprzedam. Uprzedzam pytania - samochód jest w pełni sprawny. Cena 42500 zł - biorąc pod uwagę jakie koszty potrafi wygenerować ten motor i cały samochód (ten egzemplarz już je wygenerował), to uważam że nie jest wygórowana. Poza ceną zakupu wrzucone w niego 40-45 tys. Na razie pisze tylko na forum, nie wystawiam nigdzie indziej. Wolałbym żeby poszedł w ręce pasjonata, z głową, a nie zupełnie przypadkowej osoby... zobaczymy jak będzie.
D4V3 Opublikowano 31 Października 2014 Opublikowano 31 Października 2014 Byles moze dzisiaj na wymianie felg w Wulkanie? ;-)
winczako Opublikowano 2 Listopada 2014 Autor Opublikowano 2 Listopada 2014 byłem w Wulkanie, ale nie na wymianie felg ;-). Odbieralem swoje stare letnie opony któe przeleżaly tam 2 sezony i rozbierali mi dwie zimówki z z uszkodzonych czarnych felg--> po zeszlym sezonie. Wóz był już tak usyfiony z zewnątrz, że natychmiast po Wulkanie pospieszyłem na myjkę i po raz setny zafundowałem esce komplecik - może już ostatni bo mam 2 osoby mocno zainteresowane.....
D4V3 Opublikowano 2 Listopada 2014 Opublikowano 2 Listopada 2014 I bez mycia kopara opada na żywo :-) Bylem czarna A6C5 avant i sie przygladalem, ale nie bylem pewien czy to ta esa, wiec sie nie wychylalem. Graty auta, oby trafila w dobre rece ;-)
miron78 Opublikowano 2 Listopada 2014 Opublikowano 2 Listopada 2014 Furka jest tak mechanicznie dopieszczona że nowy właściciel jedyne co mu zostaje to myć i cieszyć się nowym nabytkiem Widziałem, śmigałem - POLECAM Teraz jedyne co mnie ciekawi to co będzie następne
Flyer Opublikowano 2 Listopada 2014 Opublikowano 2 Listopada 2014 Bardzo spoko cena za ten egzemplarz. Mam nadzieje, ze sprzeda sie szybko i trafi w dobre rece
Arkadiush Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 brać kredyt i kupować auto widziałem i słyszałem jest moc i potwór z niego
daavidoff Opublikowano 11 Listopada 2014 Opublikowano 11 Listopada 2014 Albo ja swoją kupiłem o 1,5 roku za szybko albo Ty sprzedajesz o 1,5 roku za późno Oby trafiła w dobre ręce
winczako Opublikowano 24 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2015 Z ciekawostek - esa dalej jeździ i nadal w moich rękach. Tak więc wymieniłem oleum i filterki, założyłem zimówki, bo na prawdę - Panowie - jest ku***a różnica poniżej 7 stopni ;-). Grudzień to nie jest najlepszy miesiąc na znalezienie kupca na samochów, szczególnie taki specyficzny, więc spokojnie czekam. ;-) Esa juz z nowym własiccielem. Pewnie pochwali sie na forum. Oby jezdzila bezawaryjnie i dawała dużo funu z jazdy! ;-). Temat do zamkniecia.
afroo. Opublikowano 24 Stycznia 2015 Opublikowano 24 Stycznia 2015 ja ...(cie kręce).... juz jestem stracony.... jednak B8 to duzy przeskok technologiczny. Esa B8 na rotorach w sedanie to juz totalna miazga... cel 2015. (no ew. eSa5 w sportbacku). ;-D No to czekamy. ; )
SebaMC Opublikowano 24 Stycznia 2015 Opublikowano 24 Stycznia 2015 ja ...(cie kręce).... juz jestem stracony.... jednak B8 to duzy przeskok technologiczny. Esa B8 na rotorach w sedanie to juz totalna miazga... cel 2015. (no ew. eSa5 w sportbacku). ;-D No to czekamy. ; ) Już jedna Ska B8 na rotorach była na forum, na innej feldze bym to widział ^^
winczako Opublikowano 24 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2015 zobaczymy ;-). Pomysłów jest więcej. Nie spieszy mi się. Na spokojnie podejdę do tematu ;-).
Mortiis Opublikowano 25 Stycznia 2015 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Hej, tak esa u nowego właściciela jak na razie bardzo się opłacało jechać te kilometry leje i jeżdżę i co najlepsze nawaliło śniegu jak zorbię jakąś konkretną sesje to powrzucam foto
Rekomendowane odpowiedzi