lukaszmrozik Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 Witam mam pytanie czy istnieją jakieś radia które współpracują z fisem lub czy da się jakoś podłączyć obojętnie jakie radio ale żeby wyświetlało na fisie stacje radiowe itp??
emay Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 Było to wałkowane, tylko ori radia dają Ci wyświetlanie na fisie. Może się myle to niech ktoś mnie poprawi.
marjankowi Opublikowano 18 Marca 2012 Opublikowano 18 Marca 2012 A np. takie.. http://www.zenec.com/en/products/ego/audi/ze-nc3141d/
Kowi87 Opublikowano 18 Marca 2012 Opublikowano 18 Marca 2012 A np. takie..http://www.zenec.com/en/products/ego/audi/ze-nc3141d/ A wiesz ile kosztuje Fis ogarnia, ale to do B5 przedliftem nie pasuje
lukaszmrozik Opublikowano 18 Marca 2012 Autor Opublikowano 18 Marca 2012 No dokładnie cena masakryczna no i nie da się zamontować w mojej Audi ,chyba będzie trzeba kupić orginalne na cd .
Kowi87 Opublikowano 18 Marca 2012 Opublikowano 18 Marca 2012 W sumie po co Ci ten FIS, tam i tak nic ciekawego sie nie wyświetla względem radia Jak chcesz ori to ładuj concert CD z A6 C5, P&P nie jest, trzeba can ciagnać, opisane jest to w warsztacie:hi:
aju Opublikowano 18 Marca 2012 Opublikowano 18 Marca 2012 ja dla dwóch linii napisu na fisie nie kupił bym seryjnego radia które jakością nie grzeszy....
lukaszmrozik Opublikowano 18 Marca 2012 Autor Opublikowano 18 Marca 2012 wlasnie dzisiaj wsadzilem sobie pioierka fajie to gra ale ie graja tyle glosiki nie wiem czemu chyba jakis modul jest potrzebny?jezeli bedzie wszystko smigac to zostawie pionierka i kupie ramke zeby nie bylo takiej dziury.
Onkel Opublikowano 18 Marca 2012 Opublikowano 18 Marca 2012 Wejdź wobie w warsztat tam jest opis c zrobić żeby grał tył.
lukaszmrozik Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Opublikowano 19 Marca 2012 Tak tam jest opisane ale co jak ja mam tylko brązową kostkę i czarną no i do fisa a podobno ma być jeszcze jakaś czerwona której nie mam .chyba będę zmuszony jechac do kogoś kto się na tym zna
Rekomendowane odpowiedzi