szczawik Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 biale zaciski w NO?! przeciez tu ciagle pada i beda upierd*****
krzysiek23 Opublikowano 8 Października 2012 Autor Opublikowano 8 Października 2012 biale zaciski w NO?! przeciez tu ciagle pada i beda upierd***** deszcz to pol biedy,gorsza sol zima dlatego jeszcze teraz leza na polce a montaz na wiosne......
Kowi87 Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 Krzysiek zrobił bys jakaś sensowna sesje tak by i okolica uwage przykuwała jak tam sprzęgło ułożyło sie już? Moze juz wystrojona finalnie:naughty:
krzysiek23 Opublikowano 8 Października 2012 Autor Opublikowano 8 Października 2012 Krzysiek zrobił bys jakaś sensowna sesje tak by i okolica uwage przykuwała jak tam sprzęgło ułożyło sie już? Moze juz wystrojona finalnie:naughty: Kowi niemam za bardzo czym moja cyfrowka za bardzo nie ogarnia ladnych zdjec plenerowych,sprzeglo sie ulozylo i jezdzi sie super ale na final trzeba poczekac do grudnia jak zjade do PL na swieta na dzisiaj wpadly nowe zimowki NOKIAN W3 225/45//18 i trzeba sie szykowac na snieg....
Kowi87 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Czytałem ze już finalnie wystrojona:kox: nagrałbyś filmik 60-140:slina: bo ciekaw jestem jak to Quattro sie zbiera
slavko87 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 jego werbowac do B5B:wink: tylko cos chlopa nie widac na forum:kwasny:
A-rek Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Krzysiek mega dobra robota i to ze szczegółami:thumbup1: które 3SDM'y kupiłeś? kuzyn powoli kończy składać sedana RS4 i też 3SDM'y leżą w garażu:naughty:
krzysiek23 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2013 prace stoja jest wszystko oprocz czasu,ale do zlotu musi byc gotowe......narazie jedne graty poszly do piaskowania inne wrocily,do 2 tyg.skoncze lepic dynamaty na reszcie auta jak cos wpadnie napewno zaktualizuje watek narazie to auto wyglada :facepalm::facepalm:
Frimuś Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Krzysiek mega dobra robota i to ze szczegółami:thumbup1:które 3SDM'y kupiłeś? kuzyn powoli kończy składać sedana RS4 i też 3SDM'y leżą w garażu:naughty:
krzysiek23 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2013 pany ruszylo troche z kopyta wiec odswierze temacior,zlot wkrotce wiec trza zapidalac a ze mam troche czasu wiec dzialam narazie wpadl dach jeszcze bez slupkow bo musze je odswierzyc konsola 2 din narazie jest rozpiz*ziej ale koncze cala elektryke do wszystkiego nowe wiazki elektrycz.skladanych luster,tylnej klapy,podswietlane kratki,ledy w wszystkie lampki itp.itd... tyl prawie skonczony
Spartan_Wroc. Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Blaszki będą się pchać filtrem kabinowym
krzysiek23 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2013 Blaszki będą się pchać filtrem kabinowym :polew: zona juz na karku
admin20 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Opublikowano 13 Czerwca 2013 to moje body rs4 się przy Twoim kryje Ładnie wyrezałeś to swoje autko
A-rek Opublikowano 14 Czerwca 2013 Opublikowano 14 Czerwca 2013 to moje body rs4 się przy Twoim kryje a gdzie ty masz w swoim body RS4?
admin20 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Opublikowano 14 Czerwca 2013 to moje body rs4 się przy Twoim kryje a gdzie ty masz w swoim body RS4? jak na razie zderzak przód w niedługim czasie reszta (zderzak tył i progi)
Rekomendowane odpowiedzi