mariuszsn Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Wczoraj wymieniłem dwumasa i sprzęgło na nowe i nic się nie zmieniło z drganiami, więc co to może być? Sprzęgło teraz jest takie miękkie - ciastowate.
lukaszr Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Sprawdzałeś VAGiem korekcje wtrysków ?
Musashi Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 sprawdz grupe 013 uwzgledniajac znaki przy wartosciach po zsumowaniu powinno byc "0" poprawka w twoim motorku nie ma mozliwosci sprawdzenia tej grupy
Wihajster Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 ale jeszcze napisz kiedy te drgania wystepuja.Bo jak na wolnych obrotach to jeszcze plecionka pozostaje i oczywiscie jak koledzy radzą sprawdz vagiem grupe 013
mariuszsn Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Tylko wolne obroty i układ wydechowy drga mocno. Vagiem niestety nie sprawdzałem.
Wihajster Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 tylko nie mow,ze z powodu drgań wydales mnóstwo kasy na dwumasa w ciemno bo ja obstawiam plecionke.... :gwizdanie:
lukaszr Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 sprawdz grupe 013 uwzgledniajac znaki przy wartosciach po zsumowaniu powinno byc "0" poprawka w twoim motorku nie ma mozliwosci sprawdzenia tej grupy Jak będziesz sprawdzał to wyłącz wszystkie urządzenia, które mogą pobierać prąd - klima, radio itp.
mariuszsn Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Ja z tymi drganiami byłem w Audi Centrum Wrocław, tam powiedzieli że dwumas, nie uwierzyłem więc potem pojechałem do RS-Auto specjalność grupa VW i tam też to powiedzieli, więc wymieniłem.[br]Dopisany: 19 Kwiecień 2008, 20:14 _________________________________________________Plecionka wygląda na całą, nie ma pęknięć na bokach jak widziałem inne tu na zdjęciach.
Wihajster Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Ja z tymi drganiami byłem w Audi Centrum Wrocław, tam powiedzieli że dwumas, nie uwierzyłem więc potem pojechałem do RS-Auto specjalność grupa VW i tam też to powiedzieli, więc wymieniłem.[br]Dopisany: 19 Kwiecień 2008, 20:14 _________________________________________________Plecionka wygląda na całą, nie ma pęknięć na bokach jak widziałem inne tu na zdjęciach. moja wygladala jak nowa a calym wydechem telepalo a po wymianie jak ręką odjął ona poprostu jest uszkodzona wewnatrz
mariuszsn Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Czy ją odcina się od katalizatora i wstawia nową?
Wihajster Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Czy ją odcina się od katalizatora i wstawia nową? \tak
mariuszsn Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Piotr1602 - ile zapłaciłeś za wymianę?
mlodyy Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 plecionka moze wygladac jak nowa ale w srodku jak koledzy pisali moze byc do bani ja tak mialem i tez mowili ze 2 mas poduszki itp za plecionke zaplacilem 30zl o ile pamietam a za wymiane roznie biora ale mysle ze max 100zl ja osobiscie sam wymienialem i jest git z wydechem
sonnen_x Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 jak dokładnie te drgania wyglądają?
topor Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 u mnie dzieje sie cos podobnego... ale tylko czasem... w sumie dosyc czesto, drga samochodem gala skrzyni biegow no i okrutnie ukladem wydechowym, po ponownym wysprzegleniu juz jest ok... czy to moze byc wina tej plecionki? czy sprzeglo i dwumas??
mlodyy Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 mozesz to sprawdzic potrzebne sa 2 osoby odpalasz autko podnosisz maske jedna osoba niech siedzi w autku druga niech zlapie wydech toz za plecianka oczywiscie jakies rekawiczki trzeba i zeby autko nie bylo nagrzane jesli troszke chopc przestanie sie telepac to znaczy ze plecionka przynajmniej ja to tak zrobilem ,po wymianie plecionki cisza i spokuj i drazek nie skacze jak oszalaly.
topor Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 no to jutro sprawdze:) a jaki moze byc powod "znisczenia" plecionki??
Wihajster Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 no to jutro sprawdze:) a jaki moze byc powod "znisczenia" plecionki?? wypracowanie
Musashi Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 no to jutro sprawdze:) a jaki moze byc powod "znisczenia" plecionki?? wypracowanie no wlasnie. wysoka temperatura, zmiany temperatury oraz drgania
topor Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 dzieki wielkie koledzy:) w pon jade na wymiane plecionki i tlumika:) pozdroo
Rekomendowane odpowiedzi