KaczorComp Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Tam jest tylko jedno pokrętło od regulacji połozenia oparci fotela:(
aramis Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Ja też nie mam regulacji lędzwi ;( Może przez to że są poduchy boczne.
Reggi Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Tam jest tylko jedno pokrętło od regulacji połozenia oparci fotela:( No ja mam poduchy w fotelach . I dwa pokrętła..nisko regulacja połozenia oparcia i wyzej ..regulacje ledzwi- była
Szymoonk Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 w mojej niuni był fotel z regulacja odcinka lędźwiowego lecz był strasznie nie wygodny i twardy jak i rowniez przetarty wiec zakupiłem z anglika fotel bez regulacji i jest o niebo lepiej
igor0111 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2008 No widzisz, ja własnie mam takie fotele.Twarde i niewygodne z regulacją odcinka ledzwiowego i z poduszkami ale wygladaja jakby nikt nigdy w nich nie siedział i jakos nie potrafie uwierzyc w to ze sa wygniecione.A nawet jesli, to wszystkie naraz sie nie wygniotły.A teraz własnie wróciłem z pracy i jestem wyj... tak jakbym to auto dźwigał na plecach te 120km a nie ono mnie:(.Ale sprawdzałem dzis w A4 u ojca to fotele sa wygodniejsze, choc bez regulacji....
jarko Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Czasami też przesiadka z miękkich na twarde też nie jest zbyt dobra... Nie jesteś może przyzwyczajony do takich foteli
igor0111 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Poprzednio w B3 faktycznie siedzenia były bardziej miekkie, ale tym autem zrobilem 16 tys km i dopiero teraz zaczynam odczuwac dyskomfort.Nawet jak wiem ze mam jechac w dalsza trase to juz mam nerwy....(a jeszcze dzis cos padło w silniku i juz mam tego auta wogóle dosc!)
daniel37 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Ja też jestem póki co rozczarowany siedzeniami 1. zbyt twarde 2. zbyt płytkie 3. za krótkie siedzisko 4. obicie średnio przyjemne w dotyku Pozdrawiam
Reggi Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 4. obicie średnio przyjemne w dotyku Eee ten materiał śliski , grafitowy taki jak w A6 jest fajny i łatwo sie go czyści :th:
felipe.avant Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Koledzy najlepsze siedzenia po Mercedesie ma Audi nawet kiedyś niemcy robili testy"AUTO ŚWIAT" fotele są świetne, osobiście mam standardowe śliski grafit,twardość idealna,łatwy w utrzymaniu czystości, może kolega ma jakąś otyłość lub wade kręgosłupa.. :th:
DeeJay_Kill Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Mnie też nigdy nie przeszkadzały siedzenia w A4 - duży zakres regulacji, bardzo wygodne;)
sesej Opublikowano 16 Lutego 2014 Opublikowano 16 Lutego 2014 Ja natomiast mając poprzednio 80b4 uważam że fotele w niej były wygodniejsze,ale te w a4 są do zaakceptowania
Rekomendowane odpowiedzi