Gość donuska90 Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 Jak w temacie - co sądzicie o kobietach prowadzących np. wywrotki, koparki, TIRy, wozidła? Nadają się? ;p http://expressilustrowany.pl/uciekla-ze-szwalni-do-szoferki-dziewczyna-na-smoku,artykul.html?material_id=4eca06bbfbaeddb21a000000 http://www.kiwer.mazury.pl/video/_gikuOQDG2w/dziewczyna-prowadzi-tira-justyna-z-hrubieszowa.html
lapek85 Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 jechać Tirem to jedzie pewnie tak samo jak facet, tylko co w przypadku jeśli jest konieczność rozładowania samemu paki?? facet da rade, a kobieta da radę paleciakiem ok 30 palet?
Gość donuska90 Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 No właśnie słabo, ale zawsze moze wziąć kogoś do pomocy
danu44 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Super sprawa, sama bym sie na czyms takim duzym przejechala...
Gość donuska90 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Ja też w sumie chętnie, dlatego zapytałam Mój tata ma wywrotkę, ale nie chce mi się dać przejechać
talib1990 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 donuska90 napisał(a): Ja też w sumie chętnie, dlatego zapytałam Mój tata ma wywrotkę, ale nie chce mi się dać przejechać Ja Ci dam
Gość donuska90 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Najpierw mnie naucz, potem pojeżdżę
MalutkaBrunetka Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 ...marzyłam o tym, aby pojeździć za kierownicą TIRa z naczepą Póki co miałam tylko przyjemność jechać jako pasażer z Krakowa do Dębicy. Echhhh, faaaaajna jazda
marjon Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 ja mojej żonie chcialem dac sie przejechac czteroosiówką ale nigdy nie chce, a ciekaw jestem jakby ta chudzinka wygladala za taka wielką fajerą
truckmaniac Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Sprawa jest prosta. Za kierownicą odnajdzie się, jak każdy inny facet, a czasami nawet lepiej. Tutaj szukanie różnic nie najmniejszego sensu. Gorzej z całą resztą. Gdyby ktoś nie wiedział, to robota kierowcy nie polega tylko na prowadzeniu Trochę trudno mi wyobrazić sobie kobietę wymieniającą koło na drodze, czy zarzucającą plandeki na rozładunku... Oczywiście jak komuś strasznie zależy, to wszystkie przeciwności można pokonać. Są firmy, które mają kontrakty serwisowe i kierowcy kół nie zmieniają. Są firmy (np. chłodnie, kontenery), gdzie, ani nie ma szarpania się z plandekami, ani kierowca nie ładuje/rozładowuje auta. W sumie to chyba tylko kwestia samozaparcia. Sam uważam, że nie jest to praca dla kobiet, choć absolutnie ich nie dyskryminuję.
wypsiu Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Dla tego więcej Kobiet prowadzi autobusy a nie ciężarówki.
truckmaniac Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 wypsiu napisał(a): Dla tego więcej Kobiet prowadzi autobusy a nie ciężarówki. Dokładnie. A już we Francji to czasami mam wrażenie, że więcej kobiet niż mężczyzn prowadzi autobusy.
yaboo Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 kolegi siostra Sylwia ... http://www.motocaina.pl/Kobiety_za_meska_kierownica,2,952,2984,1.html
Gość donuska90 Opublikowano 1 Maja 2012 Opublikowano 1 Maja 2012 MalutkaBrunetka napisał(a): ...marzyłam o tym, aby pojeździć za kierownicą TIRa z naczepą Póki co miałam tylko przyjemność jechać jako pasażer z Krakowa do Dębicy. Echhhh, faaaaajna jazda Jako pasażer to też miałam przyjemność pojeździć też z tatą, kiedyś jeździł na TIRach po Polsce, teraz przerzucił się na wywrotki Ale przejechać się to nie chce mi dać, chyba mi nie ufa A to bardzo fajna sprawa jest... ))
piotrzaba5 Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 Do mnie dzisiaj, do roboty przyjechała kobieta małą ciężarówką. I sama się szarpała z plandeką. Była jeszcze całkiem rześka więc chciałem jej pomóc ale nie chciała
Gość donuska90 Opublikowano 3 Maja 2012 Opublikowano 3 Maja 2012 No widzisz, a jednak jakoś dają radę Mocne babki
piotrzaba5 Opublikowano 3 Maja 2012 Opublikowano 3 Maja 2012 no chyba to już nie jest chyba słaba płeć i mój plan poszedł sie
Ryba22 Opublikowano 3 Maja 2012 Opublikowano 3 Maja 2012 a uważałeś kiedyś że kobieta to słaba płeć ? to błąd na szczęście jest już coraz więcej odważnych kobiet ---------- Post dopisany at 20:32 ---------- Poprzedni post napisany at 20:32 ---------- a uważałeś kiedyś że kobieta to słaba płeć ? to błąd na szczęście jest już coraz więcej odważnych kobiet
piotrzaba5 Opublikowano 3 Maja 2012 Opublikowano 3 Maja 2012 kiedyś tak uważałem. Ale teraz kobiety mają większe jaja od facetów:wink:
Młody_drog Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 Mała anegdotka: pewnego dnia, rok temu podczas 'strasznej zimy' w Irlandii, gdzie temperatury spadały nawet do -5 !!! a połowa kraju była sparaliżowana przez 10cm śniegu przyjechała do nas do sklepu dostawa, spóźniona o 3 dni z powodu pogody. Mało który kierowca ciężarówki odważył się wyjechać na to "lodowisko". Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że tą spóźnioną o 3 dni dostawę przywiozła nam malutka, kruchutka kobitka która chyba by nawet krzyknąć nie potrafiła na kogoś , wycofałą 15metrową naczepą w podwórko jak by to robiła z zamkniętymi oczami, aż sam nie mogłem uwierzyć jak wysiadła z kabiny :shock3:Czyli potwierdza się fakt, że czasami kobiety mają większe jaja od mężczyzn
Rekomendowane odpowiedzi