Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Co sądzicie o kobietach w "większych" autach ?? ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jechać Tirem to jedzie pewnie tak samo jak facet, tylko co w przypadku jeśli jest konieczność rozładowania samemu paki??

facet da rade, a kobieta da radę paleciakiem ok 30 palet?

Gość donuska90
Opublikowano

No właśnie słabo, ale zawsze moze wziąć kogoś do pomocy ;)

Opublikowano

Super sprawa, sama bym sie na czyms takim duzym przejechala... :dance:

Opublikowano

Ja też w sumie chętnie, dlatego zapytałam :)

Mój tata ma wywrotkę, ale nie chce mi się dać przejechać :decayed:

Opublikowano
  donuska90 napisał(a):
Ja też w sumie chętnie, dlatego zapytałam :)

Mój tata ma wywrotkę, ale nie chce mi się dać przejechać :decayed:

Ja Ci dam :decayed:

Opublikowano

ja mojej żonie chcialem dac sie przejechac czteroosiówką ale nigdy nie chce,

a ciekaw jestem jakby ta chudzinka wygladala za taka wielką fajerą:decayed:

Opublikowano

Sprawa jest prosta. Za kierownicą odnajdzie się, jak każdy inny facet, a czasami nawet lepiej. Tutaj szukanie różnic nie najmniejszego sensu. Gorzej z całą resztą. Gdyby ktoś nie wiedział, to robota kierowcy nie polega tylko na prowadzeniu :wink:

Trochę trudno mi wyobrazić sobie kobietę wymieniającą koło na drodze, czy zarzucającą plandeki na rozładunku...

Oczywiście jak komuś strasznie zależy, to wszystkie przeciwności można pokonać. Są firmy, które mają kontrakty serwisowe i kierowcy kół nie zmieniają. Są firmy (np. chłodnie, kontenery), gdzie, ani nie ma szarpania się z plandekami, ani kierowca nie ładuje/rozładowuje auta.

W sumie to chyba tylko kwestia samozaparcia.

Sam uważam, że nie jest to praca dla kobiet, choć absolutnie ich nie dyskryminuję.

Opublikowano

Dla tego więcej Kobiet prowadzi autobusy a nie ciężarówki.

Opublikowano
  wypsiu napisał(a):
Dla tego więcej Kobiet prowadzi autobusy a nie ciężarówki.

Dokładnie. A już we Francji to czasami mam wrażenie, że więcej kobiet niż mężczyzn prowadzi autobusy.

Gość donuska90
Opublikowano
  MalutkaBrunetka napisał(a):
...marzyłam o tym, aby pojeździć za kierownicą TIRa z naczepą :P Póki co miałam tylko przyjemność jechać jako pasażer z Krakowa do Dębicy. Echhhh, faaaaajna jazda :)

Jako pasażer to też miałam przyjemność pojeździć też z tatą, kiedyś jeździł na TIRach po Polsce, teraz przerzucił się na wywrotki :wink:

Ale przejechać się to nie chce mi dać, chyba mi nie ufa :grin:

A to bardzo fajna sprawa jest... ;)))

Opublikowano

Do mnie dzisiaj, do roboty przyjechała kobieta małą ciężarówką. I sama się szarpała z plandeką. Była jeszcze całkiem rześka więc chciałem jej pomóc :naughty: ale nie chciała :wallbash:

Gość donuska90
Opublikowano

No widzisz, a jednak jakoś dają radę ;)

Mocne babki :decayed:

Opublikowano

no chyba to już nie jest chyba słaba płeć :decayed: i mój plan poszedł sie :sex:

Opublikowano

a uważałeś kiedyś że kobieta to słaba płeć ? to błąd

na szczęście jest już coraz więcej odważnych kobiet :)

---------- Post dopisany at 20:32 ---------- Poprzedni post napisany at 20:32 ----------

a uważałeś kiedyś że kobieta to słaba płeć ? to błąd

na szczęście jest już coraz więcej odważnych kobiet :)

Opublikowano

kiedyś tak uważałem. Ale teraz kobiety mają większe jaja od facetów:wink:

Opublikowano

Mała anegdotka:

pewnego dnia, rok temu podczas 'strasznej zimy' w Irlandii, gdzie temperatury spadały nawet do -5 !!! :shock3: a połowa kraju była sparaliżowana przez 10cm śniegu przyjechała do nas do sklepu dostawa, spóźniona o 3 dni z powodu pogody. Mało który kierowca ciężarówki odważył się wyjechać na to "lodowisko". Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że tą spóźnioną o 3 dni dostawę przywiozła nam malutka, kruchutka kobitka która chyba by nawet krzyknąć nie potrafiła na kogoś :decayed: , wycofałą 15metrową naczepą w podwórko jak by to robiła z zamkniętymi oczami, aż sam nie mogłem uwierzyć jak wysiadła z kabiny :shock3:Czyli potwierdza się fakt, że czasami kobiety mają większe jaja od mężczyzn