BizoOn Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Nie wiem dlaczego na siłę próbujesz zniszczyć fajne auto ...
BMS Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 po przeczytaniu tych wszystkich wpisów od klubowiczów mam nadzieje że pomysł zrobienia tego czegoś już dawno stał się nieaktualny
skater69 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2012 zakupilem s- line bodykit i wlasnie jest w malowaniu:) duzego grilla niebedzie i zobaczymy jak bedzie prezentowac sie calosc
adi2255 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 zakupilem s- line bodykit i wlasnie jest w malowaniu:) duzego grilla niebedzie i zobaczymy jak bedzie prezentowac sie calosc ile za taki zestaw trzeba zapłacić? i czekamy na fotki
skater69 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2012 dobra s - line zalozony jutro zapodam fotki calkiem calkiem
Pawlo 2004 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Kur** mać tylko tyle moge napisać bo aż mnie trzęsie jak to widzę.
biggman Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 dobra s - line zalozony jutro zapodam fotki calkiem calkiem czekamy na fotki
kadafi Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 co za ulepy ludzie wymyslaja dobrze ze s-lina kupiles
skater69 Opublikowano 18 Maja 2012 Autor Opublikowano 18 Maja 2012 dobra a w jakim dziale wrzucic fotki?
skater69 Opublikowano 24 Maja 2012 Autor Opublikowano 24 Maja 2012 oto jest audi a4 adi.jpg | | Fotki, Zdjcia, Obrazki Fotosik.pl
biggman Opublikowano 25 Maja 2012 Opublikowano 25 Maja 2012 no i jest super kolor też fajny. Mam ochotę na zewnętrzny s-line, powiedz jak to kosztowało części + lakiernik, może być na PW
nastradamus Opublikowano 25 Maja 2012 Opublikowano 25 Maja 2012 oto jest audi a4 adi.jpg | | Fotki, Zdjcia, Obrazki Fotosik.pl trzaśnij środek lamp na czarno , gdzie zaślepa?
skater69 Opublikowano 25 Maja 2012 Autor Opublikowano 25 Maja 2012 hmmm troche jest z tym jeb.... ale napewno efekt murowany. zaslepe ktos mi zawinal pod tesco niemoge dostac ma ktos moze? ---------- Post dopisany at 15:32 ---------- Poprzedni post napisany at 15:29 ---------- oto jest audi a4 adi.jpg | | Fotki, Zdjcia, Obrazki Fotosik.pl trzaśnij środek lamp na czarno , gdzie zaślepa? hmmm troche jest z tym jeb.... ale napewno efekt murowany. zaslepe ktos mi zawinal pod tesco niemoge dostac ma ktos moze?mi zawinal pod tesco niemoge dostac ma ktos moze?
domjenick Opublikowano 25 Maja 2012 Opublikowano 25 Maja 2012 ... uwazam tez ze mozliwe ze i latwiej bylo by sprzedac pozniej z takim bodykitem - wiekszosci zalezy teraz na new look'u .a czy gość 30-40-paro letni z rodziną kupił by takie auto?, albo ktoś poważny widząc taki "bodykit"? pomyślał by, ze auto jest ostro dojeżdżane i nie kupił by tego nikt poważny...chodzi oto ze stan techniczny mojego autka niepozwala mi go sprzedac:)wszystko porobione właśnie to podnosi atrakcyjność auta i większą szanse na uzyskanie dobrej ceny-szrota do zrobienia, czy zezłomowania chcesz sprzedać?
Rekomendowane odpowiedzi