CZIKITA Opublikowano 27 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Panowie nakierujcie nakierujcie na razie robię co mogę w małym budżecie i w zaciszu swojego domu a oto moja wizja http://www.google.pl/imgres?hl=pl&client=firefox-a&hs=oXL&sa=X&rls=org.mozilla:pl:official&biw=1366&bih=664&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=GeUdKXiVyN21hM:&imgrefurl=http://www.audituningmag.com/turboart-audi-s4/&docid=rZs7pgIUqew8xM&imgurl=http://www.audituningmag.com/wp-content/uploads/2008/12/audi-turboart-2.jpg&w=550&h=345&ei=BUJyT96CFYfTtAbl29HKDQ&zoom=1&iact=hc&vpx=193&vpy=171&dur=459&hovh=146&hovw=213&tx=164&ty=59&sig=114634817965890113554&page=1&tbnh=146&tbnw=213&start=0&ndsp=15&ved=1t:429,r:0,s:0 Na takie rzeczy trzeba kasy a aktualnie mnie przycisnęło i robię Białe BBS-y trochę wyrozumiałości dla mniej zarabiających planowane mody: -Jeszcze więcej koni ... -Przyciema piecowa -Alu 19 BBS -Oryginal Body RS4 -Zawias Pneumatic x4 -Fotele Recaro -Hamulce Brembo -Audio Hertz -Własna tablica -Wnętrze skóra -Kierownica R8 lub RS4 -Pedały RS4 -Malowane listwy zółty -Malowane progi żółty -Malowane kratki zderzaka czarny mat -Blenda na tył -Zmiana oświetlenia wnętrza na led -Światła Bixenon z 2 lifta -Wydech przelot nierdzewka -Pasy 4 punktowe -Klatka -Większe turbo gt... x5 -Wtryski większe -Chip -Więcej koni ... -Zmiana zarobków na wyższe :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 ten ostatni punkt przeżuć na samą górę, bo plany ambitne a małym budżetem tego nie ogarniesz:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 27 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 No wiem panowie że ambitne ale jak ujrzałem wersje RS sedana to się zakochałem w tym wyglądzie i robię co mogę w pieniądzach którymi dysponuje jak bym wygrał w totka to bym zrobił prawdziwe RS z jajem anie siatkę na kury ale aktualnie jestem na to zmuszony Od razu z tego miejsca dziękuje temu kto wymyślił tą animacje :banan:bardzo mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Panowie nakierujcie nakierujcie na razie robię co mogę w małym budżecie i w zaciszu swojego domu a oto moja wizja http://www.google.pl/imgres?hl=pl&client=firefox-a&hs=oXL&sa=X&rls=org.mozilla:pl:official&biw=1366&bih=664&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=GeUdKXiVyN21hM:&imgrefurl=http://www.audituningmag.com/turboart-audi-s4/&docid=rZs7pgIUqew8xM&imgurl=http://www.audituningmag.com/wp-content/uploads/2008/12/audi-turboart-2.jpg&w=550&h=345&ei=BUJyT96CFYfTtAbl29HKDQ&zoom=1&iact=hc&vpx=193&vpy=171&dur=459&hovh=146&hovw=213&tx=164&ty=59&sig=114634817965890113554&page=1&tbnh=146&tbnw=213&start=0&ndsp=15&ved=1t:429,r:0,s:0 Na takie rzeczy trzeba kasy a aktualnie mnie przycisnęło i robię Białe BBS-y trochę wyrozumiałości dla mniej zarabiających planowane mody: -Jeszcze więcej koni ... za 5tys masz 160km -Przyciema piecowa... za 1200 moze Ci sie uda -Alu 19 BBS... medik sprzedaje aktualnie, -Oryginal Body RS4... 5tys mysle że na start -Zawias Pneumatic x4... 2,5tys minimum -Fotele Recaro... od 1500 cos wychaczysz -Hamulce Brembo... zainwestuj w heble od A6 - 500zł, albo nakładki brembo:decayed: -Audio Hertz... jak ma być audio które jakos zagra to min 3tys -Własna tablica... daruj sobie -Wnętrze skóra... 800zł na alegro -Kierownica R8 lub RS4... wiecej zachodu niz to warte -Pedały RS4... po co -Malowane listwy zółty... samemu dasz rade pomalować -Malowane progi żółty... j/w -Malowane kratki zderzaka czarny mat... j/w -Blenda na tył... 70zł -Zmiana oświetlenia wnętrza na led... na komplet dobrych ledów trza szykowac 100zł(z wysyłką) -Światła Bixenon z 2 lifta... 600+ u Gwertego -Wydech przelot nierdzewka... w cenie materiału jak umiesz spawać -Pasy 4 punktowe... po co -Klatka... rajdówki z tego nie zrobisz -Większe turbo gt... x5... pisałem na początku -Wtryski większe.. j/w -Chip... j/w -Więcej koni ...j/w -Zmiana zarobków na wyższe :/ PODSTAWA ja to tak widze:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 27 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 dajcie chlopakowi czas ciekawe co za rodzyna z tego wyjdzie Oczywiście, że damy, ale trzeba chłopaka nakierować jest dość czasu na forum, i jak sie sam nie nakierował do tej pory, to bedzie trudno przetłumaczyć, widzę plany ambitne, i co najważniejsze bo fali krytyki nie jebnął foch i nie usunął konta, jak co po niektórzy:grin: A i dziękuje koledze za uznanie ale ktoś musi czasem wyjść poza szereg i się wyróżnić miło mi że moja determinacja została doceniona ---------- Post added at 23:05 ---------- Previous post was at 23:02 ---------- Panowie nakierujcie nakierujcie na razie robię co mogę w małym budżecie i w zaciszu swojego domu a oto moja wizja http://www.google.pl/imgres?hl=pl&client=firefox-a&hs=oXL&sa=X&rls=org.mozilla:pl:official&biw=1366&bih=664&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=GeUdKXiVyN21hM:&imgrefurl=http://www.audituningmag.com/turboart-audi-s4/&docid=rZs7pgIUqew8xM&imgurl=http://www.audituningmag.com/wp-content/uploads/2008/12/audi-turboart-2.jpg&w=550&h=345&ei=BUJyT96CFYfTtAbl29HKDQ&zoom=1&iact=hc&vpx=193&vpy=171&dur=459&hovh=146&hovw=213&tx=164&ty=59&sig=114634817965890113554&page=1&tbnh=146&tbnw=213&start=0&ndsp=15&ved=1t:429,r:0,s:0 Na takie rzeczy trzeba kasy a aktualnie mnie przycisnęło i robię Białe BBS-y trochę wyrozumiałości dla mniej zarabiających planowane mody: -Jeszcze więcej koni ... za 5tys masz 160km -Przyciema piecowa... za 1200 moze Ci sie uda -Alu 19 BBS... medik sprzedaje aktualnie, -Oryginal Body RS4... 5tys mysle że na start -Zawias Pneumatic x4... 2,5tys minimum -Fotele Recaro... od 1500 cos wychaczysz -Hamulce Brembo... zainwestuj w heble od A6 - 500zł, albo nakładki brembo:decayed: -Audio Hertz... jak ma być audio które jakos zagra to min 3tys -Własna tablica... daruj sobie -Wnętrze skóra... 800zł na alegro -Kierownica R8 lub RS4... wiecej zachodu niz to warte -Pedały RS4... po co -Malowane listwy zółty... samemu dasz rade pomalować -Malowane progi żółty... j/w -Malowane kratki zderzaka czarny mat... j/w -Blenda na tył... 70zł -Zmiana oświetlenia wnętrza na led... na komplet dobrych ledów trza szykowac 100zł(z wysyłką) -Światła Bixenon z 2 lifta... 600+ u Gwertego -Wydech przelot nierdzewka... w cenie materiału jak umiesz spawać -Pasy 4 punktowe... po co -Klatka... rajdówki z tego nie zrobisz -Większe turbo gt... x5... pisałem na początku -Wtryski większe.. j/w -Chip... j/w -Więcej koni ...j/w -Zmiana zarobków na wyższe :/ PODSTAWA ja to tak widze:decayed: Dlatego mowie puki bida to robię co mogę będzie hajs będe działał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 plany zacne - jak to ogarniesz jak trzeba to auto będzie laleczką , trzymam kciuki za powodzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek23 Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 kowi male sprostowanie body rs4 z 5tys.nie ma co podchodzic tutaj 10tys..+,,recaro ponizej 2tys. w skorze tez ciezko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekII Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 A mnie się podoba kolorek twego wozu jest inny mało spotykany i fajnie wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 29 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 No dziękuje koledzy chociaż w tym temacie pomnie ktoś nie jedzie aż miło Jak coś zapraszam jeszcze tu na 2 temat bardziej kontrowersyjny wnętrze http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?229732-B5-AFN-Popticall-RS4-sedan-CZIKITA-%A6rodek-samochodu/page2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy2411 Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 nie rozumiem. skoro piszesz ze krucho z kasa to moim zdaniem nie bardzo jest sie co porywac na body rs4 i mody ktore zalozyles, to ambitne ale trzeba mierzyc sily na zamiary, pamietaj ze przede wszystkim zadbane auto pod wzgledem technicznym da Ci 100% satysfakcji. bo co z tego ze bedziesz mial alu 18 na lysych oponach bo nie bedziesz mial kasy na lepsze? Przede wszystkim zadbaj o auto technicznie nastepnie baw sie w rezanie. ---------- Post added at 01:18 ---------- Previous post was at 01:16 ---------- a i ramke grilla daj w czarny mat a znaczek chromowany, wtedy kierunkowskazy w blotnikach tez na czarno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 30 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Kolego zrobiłem remont kapitalny silnika uszczelkę pod głowicą przeguby rozrusznik wtryski IC dolot turbo skrzynie z 2,5 tdi wszystko z myślą o czipie ona jest technicznie igła :banan:i kucyków ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clinque Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Kowi ile to tak z lekka wychodzi?Ze 20k? hehe Sprzedaj toto doloz te 2 dychy i kup sobie eSke jak masz tak ambitne plany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Kolego zrobiłem remont kapitalny silnika uszczelkę pod głowicą przeguby rozrusznik wtryski IC dolot turbo skrzynie z 2,5 tdi wszystko z myślą o czipie ona jest technicznie igła :banan:i kucyków ma Jeśli miałes w głowie wzmacnianie silnika to trzeba było w tym kierunku działać wymieniając wtryski i IC, bo zapewne wymieniłes na to co fabryka wkładała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 30 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 IC nowy lepszy i centralnie montowany a wtryski fakt zostały stare z braku kasy ale pracuję nad tym S mi się nie podoba wole Dizla który wygląda jak RS4 sedan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 gdzie masz centralnie montowany:grin: bo nie widze na fotkach, niewiem czy wiesz ale orurowanie nie przechodzi bez podcinania zderzaka nawet laminatu, a po fotce widze że pionowe słupki miedzy siatexem w zderzaku są nie tknięte:decayed:a trzeba je liznąć co było by widoczne, wiec bez bajery mi tu:polew: chyba że średnic Fi40-45:facepalm: wiem wiem pewnie stare fotki masz jeszcze:dancing: ---------- Post added at 21:16 ---------- Previous post was at 21:00 ---------- W sumie cos tam widać z tą kratką, ale to nie jest fi51 zalecane, albo Ty tam klimy nie masz to wtedy miejsce byś miał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 31 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Mam klimę i w pi.... miejsca między chłodnicami a IC a niewidać go bo mam te wieśniackie kratki jeszcze nie pomalowane w czarny mat . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Gdybyś zmienił przy tej okazji wtryski na AHY 0,216(za tysiaka masz) to by było to z sesnem zrobione, tak pod seryjne graty zrobiłes sobie tylko większego laga(wolniejsza reakcja na gaz) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 31 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Brakło kasy na 216 i nowe turbo a laga nie mam jest czip jest ic i wycięty katalizator ,podkręcone turbo , jedno mas i skrzynia z 2,5 więc jest miło i bez lagów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 A jakie osiaga Ci predkosci na biegach ta skrzynia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 31 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 No właśnie nie wiem ta skrzynia ma inny czujnik i niestety nie dało się podpiąć licznika kilometrów a puki co nie będę wymieniła licznika na licznik z A6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi