Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 1Z] Parujące szyby ?

Gość xxxxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

mam problem z parującymi szybami podczas deszczu, bo od jakiegos czasu non stop pada i nie moge normalnie jezdzic, chyba cos mam pochrzanione w furce poniewaz gdy mam normalny nawiew to szyby parują, jednak gdy włącze klime odrazu para znika no ale przeciez nie bede jezdzil caly czas na klimie i to w dodatku w deszcz bez sensu... na klimatroniku mam bledy 13.5 i 15.7 czy mozliwe ze cos sie skopalo z tym nawiewem? bo jak mam ustawione na szybe to leci i na szybe i na nogi nie moge wyłączyć nóg

Opublikowano

właśnie jazda na klimie nie powoduje parowania szyb inaczej nic nie poradzisz :th:

Opublikowano

Wymieniłeś filtr przeciwpyłkowy (filtr kabiny) ?

Opublikowano

dziwne bo kiedys mialem samochod bez klimy i mi nie nie parowalo, to chyba cos nie tak.

filtr kabinowy wymienialem na nowy. moze to przez te blędy 13.5 15.7 ???

Opublikowano

sprawdz czy nie masz zamknietego obiegu wewnętrznego

nie masz wilgoci w srodku?

może po prostu umyj szyby :polew:

Opublikowano

caly czas myje :) dzisiaj pianka spryskalem moze cos pomoze...

Opublikowano

ale przecież na klimie wiecej paliwa pali, a jak jest zimno bo deszcz pada to po co mi jeszcze zimniejsza klima ? :kwasny:

Opublikowano

ale przecież na klimie wiecej paliwa pali, a jak jest zimno bo deszcz pada to po co mi jeszcze zimniejsza klima ? :kwasny:

Ty piszesz poważnie czy SE robisz jaja? :mysli:

Jeśli poważnie to otwórz sobie okna, przejdzie...[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2008, 20:17 _________________________________________________Poza tym naucz się używać funkcji SZUKAJ

problem był już opisywany...

Opublikowano

no super sam sobie jezdzij z otwartymi oknami w deszcz, dobra problem rozwiazany bo narazie deszcz nie pada.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...