Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Kibice żużla

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i to jest własnie Polska!! ktoś kiedyś dobrze powiedział że Polska to dziki kraj i jeszcze został za to ukarany- za samą prawde !!! sprawiedliwośći zero... a ja myśle że tutaj odegrały rolę ... Pieniążki... chyba nie musze pisać o co chodzi

Opublikowano

Będą chyba ostre baty w Zielonej

Falubaz jedzie idealnie dzisiaj

Jadą jak z juniorami, TG odwalił numer sezonu

Wielkie graty dla Falubazu !!!

Dzisiaj zdecydowanie ! lepsi od Stali

Będę trzymał kciuki w finale, zawsze to lepiej przegrać z mistrzem Polski

Opublikowano

Zaczyna mi byc wstyd,ze jestem z Gorzowa, gdy patrze na to co robi od paru lat Stal. Falubaz osmiesza nas co rok, kibice osmieszaja naszych co rok, robia z nas posmiewisko na torze i poza nim.

Wydajemy miliony na stadion, na zawodnikow, na cala ta komercje,a przyjezdza Zielona i wali nas w d&pe bez gumy jak tania szmate i odsyla z kwitkiem.

Nasi moga sobie wycierac ta sama chusteczka teraz d%pe i lzy.

Dziekuje. Dobranoc.

Opublikowano

Zaczyna mi byc wstyd,ze jestem z Gorzowa, gdy patrze na to co robi od paru lat Stal. Falubaz osmiesza nas co rok, kibice osmieszaja naszych co rok, robia z nas posmiewisko na torze i poza nim.

Wydajemy miliony na stadion, na zawodnikow, na cala ta komercje,a przyjezdza Zielona i wali nas w d&pe bez gumy jak tania szmate i odsyla z kwitkiem.

Dziekuje. Dobranoc.

Mocno pojechałeś :)

Deszcz w Gorzowie "zatarł" trochę wynik dwumeczu.

Patrząc na dzisiejszy mecz, myślę jednak, że Falubaz i tak by wygrał awans do finału. Może nie 10 pkt ale i tak by wygrali.

Dzisiaj pojechali na poziomie Mistrza Polski, czego im życzę

Opublikowano

Falubaz w finale HEJ HEJ FALUBAZ!!!!!! :> :> :>

Opublikowano

Mecz był niesamowity. Na trybunach i na torze Miazga i Dominacja zielonogórzan

trzeci rok z rzędu w Wielkim Finale

Opublikowano
  • Autor

Gratulacje ga Falubazu , potwierdza sie zasada ze w 2 i pół zawodnika nie mozna wygrać meczu :hi:

Troche szkoda pierwszego meczu w Gorzowie , choc oczywiście nie jest przesądzone ze gdyby był odjechany do końca to Zielonka przegrałaby 17-20pkt , równie dobrze mogli zacząć odrabiać straty choć bez HAncocka raczej jest to niemożliwe , Zengi tez nie pojechałby raczej tak jak wczoraj :wink4:

Opublikowano

Dziekuje. Dobranoc.

może dotrze do kogoś w Gorzowie, że nie kasą buduje się drużynę... lepiej mieć 4 -5 średniaków, niż dwóch liderów i potem długo nic... no ale ameryki nie odkryłem :wink4:

wczoraj to wczoraj, teraz trzeba skupić się na niedzieli :) kusi mnie żeby jechać do Leszna, ale chyba bardziej kusi mnie żeby obejrzeć oba mecze w TV ( chociaż to co tvp odwaliła wczoraj to jakiś żart... dogrywka w meczu - spoko, ale potem niekończące się reklamy... :thumbdown:) Myślę, że mecz w Gorzowie będzie dla Was ( a bardziej dla Waszej prezesiny ) meczem o być albo nie być, bo kasy wpompował w Stal chyba tyle co połowa drużyn razem wzięta, a wyników (medali) brak... po tej całej szopie w Lesznie mam nadzieje, że Apator skupi się na przygotowaniach do meczu, a nie na torze :wink4:

Opublikowano
  • Autor

po tej całej szopie w Lesznie mam nadzieje, że Apator skupi się na przygotowaniach do meczu, a nie na torze :wink4:

moze być ciężko bo juniorka bez Emila nie jedzie nic, zwłaszcza na wyjazdach a wiesz ile znaczy dobry junior :wink4:

Chociaż tak patrze na wynik ostatniego meczu to nasi juniorzy zdobyli 3pkt a Unii 9pkt a mimo to mecz do przodu wiec nie jest źle.

Niestety wirtuozi Baliński/Batchelor/Skóra potrafia jezdzić tylko i wyłącznie na lotniskach , tor techniczny nie jest dla nich :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Niestety wirtuozi Baliński/Batchelor/Skóra potrafia jezdzić tylko i wyłącznie na lotniskach , tor techniczny nie jest dla nich :polew: :polew: :polew:

źle temu środkowemu nie życzę, ale mam nadzieje, że ktoś go sprowadzi na ziemię bo komuś krzywdę zrobi...

Baliński u siebie zawalczy, a Skóra... nie trzeba pisać, chyba że będzie dzień konia to z 5 pkt dowiezie...

liczę, że w Gorzowie Apator przywiezie coś koło remisu +- 4/6 punktów, a u siebie 12-14 na plusie

finału nie obstawiam :wink4:

Opublikowano

Jak Zielona pojedzie u siebie tak jak wczoraj a na wyjeździe "troszkę" lepiej jak w Gorzowie to myślę, że mistrza mają w kieszeni.

W69 jest bardzo specyficzny. Stal stała na starcie i toczyła się na dystansie. Zobaczcie ile biegów potrzebowali aby dostosować się do toru(niektórzy, bo reszcie zabrakło biegów).Co by nie mówić o Gollobie to nadal jest mistrz świata i rewelacyjny żużlowiec z bardzo dużą praktyką. A w Zielonej jego jazda to masakra jakaś. Pokazał swoje w ostatnich 2 biegach ale to już zdecydowanie za późno było. O reszcie zawodników nie wspomnę. Tydzień by jeździli i tak by ustawień nie znaleźli.

Jak pisałem wyżej, szkoda tylko meczu w Gorzowie. Pewnie w sumie i tak Falubaz by wszedł ale może różnica by była mniejsza.

No nic, jeszcze raz graty dla Zielonej i trzymam kciuki w finale

Opublikowano
  • Autor

ciekawe kto następny :naughty:

nastepny bedzie Bolo po niedzielnym meczu :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Hancock mistrzem świata :> :> :>

Opublikowano

W Gorzowie będzie jazda o 2 miejsce

Hampel i AJ powalczą

PS

Przy dobrych wiatrach dla Zielonej może być zaje.isty rok.

1 miejsce IMŚ, 2 miejsce IMŚ, 1 miejsce DMP

Opublikowano

No i mamy nowego MISTRZUNIA za rok będzie Hampi :> mam nadzieję :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Przy dobrych wiatrach dla Zielonej może być zaje.isty rok.

1 miejsce IMŚ, 2 miejsce IMŚ, 1 miejsce DMP

moze tak być :)

Ja jednak jestem ciekaw jaki zostanie skład na przyszły rok ,czytałem w tygodniu na SF i Hancock twierdził ze nie wybiera sie na sportową emeryture :good:

Opublikowano

Ostatnio zacząłęm oglądać żużel na C+ i zaczyna mnie to wciągać :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Ostatnio zacząłęm oglądać żużel na C+ i zaczyna mnie to wciągać :naughty: :naughty: :naughty:

Żużel jest fajny :)

Może nie jestem fanatykiem, ale popatrzeć zawsze lubię :kox: