Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Kibice żużla

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A to nie bedzie tak,ze mozna miec tylko 1 zawodnika z pierwszej 8. GP??

W kazdym razie Falubaz ma przes*rane, bo kogo "wywalic"? Johnsona czy Hanckocka :naughty:

Opublikowano
  • Autor

obowiązują wszystkie 3 :

główne to :

1. Jeden zawodnik GP

2. 4 Polaków w składzie na mecz

3. KSM minimalny chyba 37 a maksymalny chyba 43 , dokładnie nie pamietam. chodzi o skład zgłoszony do danego meczu

Opublikowano

W kazdym razie Falubaz ma przes*rane, bo kogo "wywalic"? Johnsona czy Hanckocka :naughty:

Zapomniałeś o protasie który awansował i ma kilkuletni kontrakt z zg

Opublikowano
  • Autor

Zapomniałeś o protasie który awansował i ma kilkuletni kontrakt z zg

No maja twardy orzech do zgryzienia , ciekawe czy Protas powtórzy tak udany sezon , to samo Jonnson

Opublikowano
  • Autor

Ja jade :good:

Opublikowano

Witam Pany wielki dzień dzisiaj,FALUBAZ sięgnie po złotko a potem wielka feta do rana,oj ciężko będzie w pracy w poniedziałek :>

Opublikowano

Witam Pany wielki dzień dzisiaj,FALUBAZ sięgnie po złotko a potem wielka feta do rana,oj ciężko będzie w pracy w poniedziałek :>

będzie się działo dziś :>

Opublikowano
  • Autor

Ogladał ktos wczoraj wiadomości ??? bo cos mi sie usłyszało , ze Gollob gadał o zmianie barw gdyz interesuje go zdobycie złota. Prawda to ??? :gwizdanie:

Opublikowano

Ogladał ktos wczoraj wiadomości ??? bo cos mi sie usłyszało , ze Gollob gadał o zmianie barw gdyz interesuje go zdobycie złota. Prawda to ??? :gwizdanie:

?

Coś bliżej ?

Zawodnikom z GP ciężko będzie zmienić klub (chyba, że zamiana albo chodzi o klub w Szwecji :) )

Poza tym, kto mu tyle zapłaci ? :polew:

Opublikowano
  • Autor

?

Coś bliżej ?

Zawodnikom z GP ciężko będzie zmienić klub (chyba, że zamiana albo chodzi o klub w Szwecji :) )

no własnie nic konkretnego nie powiedział. Mysle ze w PL pracodawce znalazłby bez problemu za takie pieniadze jakich by chciał :wink4:

Opublikowano

?

Coś bliżej ?

no własnie nic konkretnego nie powiedział. Mysle ze w PL pracodawce znalazłby bez problemu za takie pieniadze jakich by chciał :wink4:

No nie wiem, TG troszkę "przygasł". Ma 40 lat i raczej kończy karierę. Wątpię aby chciało mu sie zmieniać klub. W GW ma jak w masle

W końcu zaczęła się niedziela :)

Liczę na udany wieczór !

Opublikowano
  • Autor

Ostatni mecz sezonu i Jensen tak jak w zeszłym roku jedzie pieknie :decayed:[br]Dopisany: 02 Październik 2011, 17:58_________________________________________________Gratulacje dal Stali :good: :good: :good:

Opublikowano

Ostatni mecz sezonu i Jensen tak jak w zeszłym roku jedzie pieknie :decayed:[br]Dopisany: 02 Październik 2011, 17:58_________________________________________________Gratulacje dal Stali :good: :good: :good:

Podziekował !

Unibax walczył dzielnie ale raczej wszystko było rozegrane w GW.

Trzymam teraz kciuki za ZG. Myślę, że Falubaz objedzie wysoko Unię

Opublikowano
  • Autor

Trzymam teraz kciuki za ZG. Myślę, że Falubaz objedzie wysoko Unię

ja jeszcze miesiąc temu trzymałbym kciuki za Leszno , dzisiaj trzymam za Falubaz.

p. Jankowski wraz ze całym sztabem szkoleniowym powinien obejrzec powtórke meczu o braz i uczyc sie jak przygotować tor do walki :good:

Opublikowano

Strasznie żal mi półfinału. Stal wygrywała bonusy u siebie i myślę, że dzisiaj jechaliby po złoto. W tym roku wygrywa burza.

Nie ważne, lubuskie rozjechało pozostałe drużyny

Myślałem, że Falubaz wygra więcej. Cieszę się jednak , że Mistrza mamy w lubuskiem.

Pudło zdominowane.

Wielkie graty dla Zielonej Góry !!!

Opublikowano

HEJ HEJ FALUBAZ !!! :> :> :>[br]Dopisany: 03 Październik 2011, 06:24_________________________________________________Zginoł kibic Falubazu

http://www.zachod.pl/2011/10/tragedia-po-meczu-zginal-kibic-falubazu/

Opublikowano

się narobiło :kwasny: