adadur Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Szczęśliwiec ten może stawia jakieś piwko dla wszystkich
poziek Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Czekałem dzisiaj na niego do 1:30 w nocy... więc pewnie dopiero nad ranem doszedł :th: Browarek się nalezy
lukaszr Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 swistak19 ? Tak, to ten gość i ma na imię Łukasz
poziek Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 swistak19 ? Tak, to ten gość i ma na imię Łukasz dobrze, że nie Gracjan...
Wihajster Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Szczęśliwiec ten może stawia jakieś piwko dla wszystkich wygrał nowe A4 B8 tdi prezes nie poinformowal was o tym....
moskal Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Szczęśliwiec ten może stawia jakieś piwko dla wszystkich wygrał nowe A4 B8 tdi prezes nie poinformowal was o tym.... Wszystko ok tylko szkoda ze TDi
Wąski Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Gratuluję wygranej :th: pewnie jeszcze śpi,świętował taką wygraną :gwizdanie:
marinero Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Czekałem dzisiaj na niego do 1:30 w nocy... więc pewnie dopiero nad ranem doszedł :th: Browarek się nalezy proponowal bym sprawdzic ostatnich kilku zarejestrowanych czy nie maja teraz tego samego IP co Poziu!! :polew: Przynajmniej wygra TDi o ktorym marzyl!!
poziek Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Czekałem dzisiaj na niego do 1:30 w nocy... więc pewnie dopiero nad ranem doszedł :th: Browarek się nalezy proponowal bym sprawdzic ostatnich kilku zarejestrowanych czy nie maja teraz tego samego IP co Poziu!! :polew: Przynajmniej wygra TDi o ktorym marzyl!! dobre, niezłe
ykk Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Jestesmy juz jak male miasteczko.. A co na to nasz burmistrz..?
Wihajster Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Czekałem dzisiaj na niego do 1:30 w nocy... więc pewnie dopiero nad ranem doszedł :th: Browarek się nalezy proponowal bym sprawdzic ostatnich kilku zarejestrowanych czy nie maja teraz tego samego IP co Poziu!! :polew: Przynajmniej wygra TDi o ktorym marzyl!! dobre, niezłe myśle ze Poziu az taki nie jest choc perspektywa otrzymanaia w nagrode auta z jedynym słusznym silnikiem moze w głowie namieszac wiec wszystko mozliwe
poziek Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Czekałem dzisiaj na niego do 1:30 w nocy... więc pewnie dopiero nad ranem doszedł :th: Browarek się nalezy proponowal bym sprawdzic ostatnich kilku zarejestrowanych czy nie maja teraz tego samego IP co Poziu!! :polew: Przynajmniej wygra TDi o ktorym marzyl!! dobre, niezłe myśle ze Poziu az taki nie jest choc perspektywa otrzymanaia w nagrode auta z jedynym słusznym silnikiem moze w głowie namieszac wiec wszystko mozliwe prędzej mi siwy włos wyrośnie na tyłku niż kupie dizla
ykk Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 To teraz czekamy kto pierwszy nawali 10 tys postow..
Wihajster Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 To teraz czekamy kto pierwszy nawali 10 tys postow.. nagroda jeszcze nie znana :gwizdanie:
moskal Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Czekałem dzisiaj na niego do 1:30 w nocy... więc pewnie dopiero nad ranem doszedł :th: Browarek się nalezy Poziek a juz sie bałem ze nie bedzie riposty proponowal bym sprawdzic ostatnich kilku zarejestrowanych czy nie maja teraz tego samego IP co Poziu!! :polew: Przynajmniej wygra TDi o ktorym marzyl!! dobre, niezłe myśle ze Poziu az taki nie jest choc perspektywa otrzymanaia w nagrode auta z jedynym słusznym silnikiem moze w głowie namieszac wiec wszystko mozliwe prędzej mi siwy włos wyrośnie na tyłku niż kupie dizla [br]Dopisany: 21 Kwiecień 2008, 14:37 _________________________________________________poziek juz myslałem ze nie bedzie riposty
adadur Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Czekałem dzisiaj na niego do 1:30 w nocy... więc pewnie dopiero nad ranem doszedł :th: Browarek się nalezy Poziek a juz sie bałem ze nie bedzie riposty proponowal bym sprawdzic ostatnich kilku zarejestrowanych czy nie maja teraz tego samego IP co Poziu!! :polew: Przynajmniej wygra TDi o ktorym marzyl!! dobre, niezłe myśle ze Poziu az taki nie jest choc perspektywa otrzymanaia w nagrode auta z jedynym słusznym silnikiem moze w głowie namieszac wiec wszystko mozliwe prędzej mi siwy włos wyrośnie na tyłku niż kupie dizla [br]Dopisany: 21 Kwiecień 2008, 14:37 _________________________________________________poziek juz myslałem ze nie bedzie riposty Trzymamy poźka za słowo !!!
wit.s Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 To teraz czekamy kto pierwszy nawali 10 tys postow.. nagroda jeszcze nie znana :gwizdanie: Dostanie bana za spamerstwo (...) prędzej mi siwy włos wyrośnie na tyłku niż kupie dizla Znaczy się - jesteś w trakcie ostrych poszukiwań :polew:
Rekomendowane odpowiedzi