woke Opublikowano 5 Listopada 2006 Opublikowano 5 Listopada 2006 witam!!! mam problem i to nie mały ciekaw jestem jakie macie zdanie na ten temat.. tarcze nowe i klocki nowe (ATE) sprawdzone, nowy płyn hamulcowy , nowe opony i nieciekawie przy większej prędkości drga auto(kierownica lub nawet cały przód).Może cos z ABS-em?? Ale błędu żadnego nie pokazało..
tomi Opublikowano 5 Listopada 2006 Opublikowano 5 Listopada 2006 Rozumiem, że podpinałeś pod VAG-a skoro piszesz, iż nie pokazało błędów
woke Opublikowano 5 Listopada 2006 Autor Opublikowano 5 Listopada 2006 tak podpinałem ale nic z ABS nie pokazał [ Dodano: 05-11-2006, 17:27 ] NA takich kołach przywiozłem go z Niemiec nówki opony ,cięzarki nowe.Ale co racja to racja trzeba by je zmienić na inne i zobaczyć bo z nowymi jest też różnie..Będzie okazja jak założe zimówki.
tomi Opublikowano 5 Listopada 2006 Opublikowano 5 Listopada 2006 Autko drga Ci po przekroczeniu 100 czy po wciśnięciu hamulca powyżej tej prędkości? Sebmis ma rację- sprawdź czy wyważone, bo skoro nówki opony to możliwe...
woke Opublikowano 5 Listopada 2006 Autor Opublikowano 5 Listopada 2006 drga cholernie nawet przy mniejszej prędkosci powiedzmy przy od 80-90km/h. Przy większej jest to po prostu bardziej zauważalne i wkurzające..
tomi Opublikowano 5 Listopada 2006 Opublikowano 5 Listopada 2006 Sprawdź wyważenie i daj znać jak coś będziesz juz wiedział. Przyda się na przyszłość (chociaż oby nie :twisted: ) Pozdrawiam
woke Opublikowano 5 Listopada 2006 Autor Opublikowano 5 Listopada 2006 Wyważac juz nie bedę bo zmienie na zimówki i zobacze co wtedy a na wiosne mam zamiar juz założyc alu..pewnie cos wyjdzie w praniu..
adadur Opublikowano 6 Listopada 2006 Opublikowano 6 Listopada 2006 Zły montaż tarcz ham Bicie na tarczy po montażo - żadko ale zdarza się, dlatego zaleca się pomiar bicia tarczy po montażu. Niedokręcone koło Niewyważone koło
bratpit Opublikowano 6 Listopada 2006 Opublikowano 6 Listopada 2006 Zły montaż tarcz hamBicie na tarczy po montażo - żadko ale zdarza się, dlatego zaleca się pomiar bicia tarczy po montażu. Bicie tarczy zmierzone - brak bicia
Rekomendowane odpowiedzi