Dev Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 widac było że trzymam reke przy uchu i tyle sedzia sie wku...rwił, zje...bał gliniarza że mu d...pe zawracaja i oddalił sprawe aaaa miałem podkłądke od lekarza że miałem "przewiane" ucho
cacek89 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2012 ciekawa historia, tak sobie mysle jakby to sie moglo skonczyc u mnie
Dev Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 smieszne było to że w momencie zatrzymania poprosiłem o przeszukanie auta i o rewizję osobistą aby stwierdzono że faktycznie nie mam telefonu stanowczo odmówili, bez uzasadnienia powiedziałem o tym w sądzie, wiec sedzia zapytał sie policjanta czy tak faktycznie było, policjant potwierdził wiec sedzia sie zapytał dlaczego tego nie zrobili, a gliniarz na to że nie mieli nakazu przeszukania :polew::polew:
bialy986 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Dev,na przyszłość,jak byś miał podobny przypadek(chodzi mi o rozmowę przez tel.którego nie miałeś) Policmajster miał by Cię kontrolować,tzn.robić kontrolę osobistą to poproś o "protokół z kontroli osobistej".Ciekawe co by odpowiedział?Wtedy masz elegancką podkładkę dla Sądu:wink:
Dev Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 a pies i je.....ł, byli jacys młodzi bo ich nie znałem nie chciało mi sie z nimi gadac bo miałem rano kolejke u lekarza a i tak sie spózniłem a ucho mnie tak napierda...ało że usiadłem na chodniku
sebul Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Pawlo 2004-wchodza na konto, mi raz weszli i zablokowali 100 zl
cacek89 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Pawlo 2004-wchodza na konto, mi raz weszli i zablokowali 100 zl po jakim czasie?
BARTOL Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Mi też weszli na konto bo nie zapłaciłem całej sumy. Blokada raczej szybko około miesiąca od zapłaty
Rekomendowane odpowiedzi