freon Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Wszyscy odliczają godziny, minuty, w radio, w TV... A Wy? Co robicie w ten weekend? (ja siedzę w domu i się uczę )
Reggi Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Ja jeszcze nie wiem Ale pewnie troszkę nauki , baseny , spacery z kobietą, odpoczynek ..może jakieś szamanko na świeżym powietrzu itp.
rafalekx Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Niestety trochę projekcików, a w szczególności jeden trzeba zrobić więc większa część weekendu idzie sie pierdzielić... ale za to zaraz po długim weekendzie 5.05-10.05 są juwenalia Tak więc biba na całego
Wąski Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Działeczka,spacer z rodziną,spotkanie wieczorne z znajomymi gril i zasłużony odpoczynek
slepy Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 no na mnie czeka maturka od 5 maja.... takze chyba nauka, ale tylko chyba, bo czas wolny z dziewczynka tez trzeba zagospodarowac! ale raczej domek, ewentualnie pobliskie jeziorko:)
Piterex Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 A ja rozpoczynam ze szwagrem sezon wędkarski + grill i
Młody Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Ja do pracy 3 ale reszta wolna MEGGGGA IMPREZA będzie 24-25 maj nad jeziorkiem
Smoczyca Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Ustka : D Muszę wreszcie obejrzeć nowe mieszkanie (rodzicom się znudziło stare, więc zamienili na większe). Zabieram brata i troje znajomych i odpoczywam od nauki.
spanky Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 grill ,piFko, wodeczka i takie tam pierdoły ...
DeeJay_Kill Opublikowano 4 Maja 2008 Opublikowano 4 Maja 2008 Matura... [br]Dopisany: 30 Kwiecień 2008, 10:40 _________________________________________________Wypijcie proszę za mnie i za innych maturzystów, bo oczywiście przed jutrem nic nie umiem i muszę się nauczyć jakoś;D
freon Opublikowano 4 Maja 2008 Autor Opublikowano 4 Maja 2008 Lepiej idź na spacer i wyśpij się... Matura, dla mnie - temat rzeka - w przenośni i dosłownie. Trzymaj się jutro Chłopie :th:
rafalekx Opublikowano 4 Maja 2008 Opublikowano 4 Maja 2008 [br]Dopisany: 30 Kwiecień 2008, 10:40 _________________________________________________Wypijcie proszę za mnie i za innych maturzystów, bo oczywiście przed jutrem nic nie umiem i muszę się nauczyć jakoś;D Kolego Co się przejmujesz, nie w tym roku to za rok Oczywiście żartuję, matura nie jest taka trudna, podchodzisz do niej na luzie i zdajesz bez jakichkolwiek problemów Przechodzilem to 3 lata temu i teraz z chęcią bym się zamienił... Bo ja ;przez ten weekend majowy spałem po max 3-4 godziny dziennie... Niestety projekcik trzeba było katować... a raczej on mnie I jeszcze nie jest skończony ;( Ale jak to mówią - studia to nie wyścigi, nie ma się co śpieszyć A u mnie padało i pada nadal... ale majowy weekend
AD4M Opublikowano 4 Maja 2008 Opublikowano 4 Maja 2008 Ja właśnie wróciłem z jastrzębiej góry.. rozglądałem się na drodze za jakaś znajomą A4 z forum ale bez skutku. Za to w toalecie pewnego lokalu ktoś wydrapał na ścianie swój nick i adres forum A3 club net, więc jednak jakiś akcent motoryzacyjny był
Rekomendowane odpowiedzi