wrclaguna Opublikowano 7 Października 2015 Opublikowano 7 Października 2015 http://otomoto.pl/oferta/audi-a4-b9-limuzyna-nowy-model-2-0tdi-190km-stronic-jako-demo-ID6yaEv5.html
Kooga Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 (edytowane) Whoaa ta cena, bez quattro i tylko 2.0 TDI. Za 8 lat moze kupie Edytowane 8 Października 2015 przez Kooga
jedrekx Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 i to jeszcze nie żaden S-line..
Krzychu67 Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 Prezentuje się narpawdę świetnie, strasznie mi się podoba może kiedyś sobie sprawię taki kto wie... ostatnio też o nim czytałem. Ceny od nieco ponad 130 tys. zł więc nie tak źle
jedrekx Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 za golasa.. ale jak doposażysz, to robi się kwota podobna do A6..
SHITERS Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 sedan od 130k pln, ale za to kombi juz od 156k pln, ciekawe skad az taka duza roznica
turdzi Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 V6 z "gorącym" turbo(w RSx2) pomiędzy cylindrami .... ....i ktoś mi za§%kosił dokładkę ale o hybrydzie dalej cicho sza W aucie za 70T€ trochę obciach. Z gorącym v a nie gorącym turbo Szkoda ze nie chcą zastosować hybrydowej technologi do RSa skoro i tak świat motoryzacji zmierza w tym kierunku.
griga-st Opublikowano 10 Października 2015 Opublikowano 10 Października 2015 (edytowane) Zgadza się. W nomenklaturze Gorąca Vałka. Mi jednak chodziło o suszarkę przykręconą bezpośrednio na głowice Podobnie jak EA888 trzeciej generacji. świat motoryzacji zmierza w tym kierunku. Wszystkim którzy maja wątpliwości co do słuszności tej drogi polecam przejażdżkę P85D. RS6 może odejść na zasłużoną emeryturę. Co ciekawe. Nie zdecydowali się na więcej niuta bo osoby ze słabszym sercem mogły by stracić przytomność Edytowane 10 Października 2015 przez griga-st
Ogi Opublikowano 10 Października 2015 Opublikowano 10 Października 2015 Juz niech sie tym P85D tak nie podniecaja tylko niech napisza/powidza na ile takiego dzidowania jej energi starcza. Rs6 jeszcze dlugo nie odejdzie na zadna emeryture. A wracajac do tematu, mowili/pisali gdzies kiedy RS4 ??
griga-st Opublikowano 11 Października 2015 Opublikowano 11 Października 2015 Po półgodzinnym ostrym testowaniu na zmianę z kolegą pokazywało jeszcze na 157km. Tak ze nie jest źle. Oczywiście ze silniki spalinowe pewnie jeszcze sobie ze dwadzieścia lat posmrodza dopóki inżynierowie nie rozwiążą problemu szybkiego ładowania baterii. Ich los w osobówkach jest już jednak przesadzony. RS pewnie za dwa-trzy lata wraz z liftem. W Frankfurcie zero oficjalnych wiadomości. RS3 dopiero w przyszłym roku wyjedzie... A czwórek B9 w sedanie jak psów już na BA widać.
turdzi Opublikowano 12 Października 2015 Opublikowano 12 Października 2015 Przeciez RS3 juz dawno jeździ.Ponoc rs4 B9 na wejść w pierwszym cyklu a nie po lifcie.Nieoficjalnie mowi sie 2017.
griga-st Opublikowano 15 Października 2015 Opublikowano 15 Października 2015 Faktycznie ze RS3 już jeździ. Nie nadążam. Jak nie jeździłem, to nie znaczy ze niema. Ponad setkę czarnych i białych sedanow B9 w rożnych wersjach silnikowych wypościli na autostrady i ostro je testują. Wszystkie w slejnie, także rozbieracze niech szykują kaskę na przetargi Fajnie prezentują się kierunkowskazy takie jak w C7. Czyli mruga od wewnątrz na zewnątrz w trzech fazach z ostatnia faza na lusterku leżącym wizualnie na jednej lini z tylnymi kierunkowskazami. Po niemiecku, ale dobrze wszystko pokazane. Wersja niemal pełne jajo (bez szklanego dachu):
Krzychu67 Opublikowano 19 Października 2015 Opublikowano 19 Października 2015 W przyszłym roku będzie też Audi S4 - zapowiada się moim zdaniem świetnie, wg. mnie będzie to najlepszy model Audi na przestrzeni 4-5 lat chociaż na oceny oczywiście przyjdzie jeszcze czas
turdzi Opublikowano 20 Października 2015 Opublikowano 20 Października 2015 Tez tak mi sie wydaje pomijając RS4
griga-st Opublikowano 21 Października 2015 Opublikowano 21 Października 2015 (edytowane) To tylko trzy z kilkunastu które widzę codziennie od kilku tygodni na autostradzie pomiędzy Ustrzykami Górnymi i Dolnymi. Wzięli sobie do serca odpowiednie przetestowanie aktualnej czwórki. Edytowane 21 Października 2015 przez griga-st
edraven Opublikowano 22 Października 2015 Opublikowano 22 Października 2015 na autostradzie pomiędzy Ustrzykami Górnymi i Dolnymi Kurde...nie wiedziałem że tak odremontowali pętle bieszczadzką :shock:
wrclaguna Opublikowano 29 Października 2015 Opublikowano 29 Października 2015 No i mamy RS4 B9http://fourtitude.com/news/audi-rumors-renders-spy-photos/breaking-audi-rs-4-avant-b9-spied-near-nurburgring-this-morning/
edraven Opublikowano 29 Października 2015 Opublikowano 29 Października 2015 (edytowane) Nie widzi mi sie... Allroad w wersji RS. Moze wersja combo pod testy? znaczek S4 tez raczej zdradza że to jakis ulep testowy. Edytowane 29 Października 2015 przez edraven
Ogi Opublikowano 29 Października 2015 Opublikowano 29 Października 2015 To mul roboczy ewidentnie, nie ma szans zeby to w RS4 tak wygladalo. Widac ze body z S4 a nadkola z allroad doklejone zeby kola za obrys nie wystawaly. Wiec spoko loko powinno byc lepiej .
Rekomendowane odpowiedzi