Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AGB] My S4 Avant Quattro- nowe foto strona 12, nowa cena :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodziło mi o tą:

688407697_2

Zdjęcie jest tak zrobione że wygląda na obładowane auto, i nie prezentuje się zgrabnie.

Ale to może być tylko moje spostrzeżenie, i bez obrazy dla nikogo.

Opublikowano

Jeszcze 2 :)

img52871.jpg

img53091h.jpg[br]Dopisany: 27 Sierpień 2009, 21:55_________________________________________________

Ale to może być tylko moje spostrzeżenie, i bez obrazy dla nikogo.

spoko, ja myslalem ze ta fotka wlasnie jest ok ale kazdy ma inne zdanie :)
Opublikowano

Szczepan jak dla mnie to samo zdjęcie jest lekko pod skosem zrobione, wogóle zdjęcie było robione podczas mierzenia auta dynometem tak mi się wydaje więc wątpie aby było obładowane.

Auto stoi równo widziałem je i jeździ prosto i stoi równo :wink4:

Gdybym obecnie nie szukał RS4 tylko S4 to bym ją dziś kupił naprawde pewna sztuka, jak na coolery z RS'a i program to chodzi naprawde ładnie

Opublikowano

Fajna Esa. Niema co gadać.

Ja nie pisze że stoi krzywo, czy leży na boku. Mówię tylko że fotki są tak zrobione. :wink4:

Żebym miał tyle kafli na auto to już bym robił jazdę próbną po torze :naughty:

Jak dla mnie to za duży przedział cenowy, za biedna moja świnka.

Opublikowano

No w końcu wstawiłeś fotek tak jak powinno być..:-) Tylko z kolei brakuje wykresu hehe. Ludzie kupują oczami w większości, pasjonatów których zafascynuje opis "coolery z RS4" jest garstka, bo tak naprawde szara masa nie ma pojęcia co to w ogóle jest. Wiem po sobie jak szukałem swojej (12/2008-02/2009), jak ogień wystrzegałem się jakichkolwiek modyfikowanych bo tak naprawde nie miałem o tym pojęcia, dla szarego człowieka wszelke modyfikacje wiążą się ze skróceniem żywotności silnika itd itd, stereotypy są głęboko zakorzenione. Teraz bym bez wahania coś takiego wziął.

PS. ja bym jeszcze wstawił linka z tego forum i dopisał że auto od klubowicza A4, niech sie rejestrują, logują i oglądają cały wątek.:-)

Opublikowano

Dokładnie , ludzie lubią brać auta z Klubów bo wiedzą ,że są dopieszczone , na Twoim miejscu wstawiłbym wykres :good:

Opublikowano

Heheh wykres był nie raz wstawiany, ja to już znam na pamięć :wink4: 333KM i 520NM i po osobistych doznaniach daje gwarancje że ma te 330KM :kox: :kox: :)

Opublikowano

ja obstawiam ze to filmiki z wyscigow odstraszaja zainteresowaanych :gwizdanie:

Opublikowano

ja obstawiam ze to filmiki z wyscigow odstraszaja zainteresowaanych :gwizdanie:

Też prawda, kolejny stereotyp że auto jak startuje na 1/4 to jest katowane i się do jazdy codziennej nie nadaje, heh.

Sorry że tak truje ale jestem na ciężkim kacu i włączają mi się mądrości, hehe

Ale obstawiam że po wstawieniu tych nowych fotek zainteresowanie wzrośnie. (czytaj-będzie w końcu jakiś telefon) .:-)

Opublikowano

No z tym że jak auto startowało na 1/4 lub latało po nocach i się ścigało to na 100% jest zajechane itp to jest totalna bzdura.

Jeżeli auto jest prawidłowo nagrzane przed katowaniem i potem prawidłowo chłodzone po katowaniu to się nic nie dzieje :) można jeszcze powiedzieć że się morduje napędy startując, strzelając ze sprzęgła itp ale na to tez jest sposób i jak ktoś umie startować i zmieniać biegi to żywotność sprzęgła, napędów itp też nie jest aż tak bardzo skrócona :)

Polska to jak wiadomo kraj stereotypów także nie ma się co przejmować a zainteresowany niech się umówi pojedzie do swoją drogą pięknego miasta Łomża i sam sprawdzi auto wtedy będzie widział na własne oczy że auto jest w idealnym stanie mimo że pare razy pojechało na Ćwiartkę... :wink4: :wink4: :)

Opublikowano

Pewnie że jest tak jak mówisz, z tym że Ty to wiesz, ja to wiem, pareset osób z tego forum to wie, ale pare milionów Polaków (potencjalnych kupców) tego nie wie i to właśnie miałem na myśli że człowiek jak ma kupić 10 letnie auto za tą cene to bierze wszystkie za i przeciw..:-)

Dobra, kończe z truciem bo kropka zaraz dostane, hehe

Opublikowano

Poza tym, jak już napisano, u nas dołożenie jakiegokolwiek spoilerka świadczy o tym, że auto MUSIAŁO swoje dostać, bo właściciel je tuninguje, a jak wiadomo, tuningowcy masakrują auta.

Ten dziwny wg mnie stereotyp naprawdę jest trudno zmienić w ludziach.

EOT

Naprawdę ładna eSka Kosiniak - ładnie zrobiona i ładnie jeżdżąca z tego co widać :good:

Opublikowano

Tutaj tego tłumaczyć nie musisz :>

Jak sprzedawałem Cupre, to była masakra, żeby potencjalnych maruderów w ryło nie lać za ich mądrości, które z wiedzą i rzeczywistością mało miały wspólnego.

Teraz jest pięknie :naughty:

Opublikowano

Hehehe - ja też sobie dopiszę że auto klubowicza :D Choć jak ktoś spostrzegawczy to u mnie ramki obaczy ;)

Piękne fotki Kosi :) Mniam :)

Opublikowano

Czesc mam do ciebie chyba proste pytanie.

Zamiezam w sobote jechac z zamiarem kupna S4 z 2000 roku ponizej link

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270447434344&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

Prosze cie o rade, na co zwracac w szczegolnosci uwage(gdzie luknac)przy zakupie takiego auta i czego sie wystrzegac powiem ze ma przejechana 170 tys i jest po wymianie rozzadu.

Dodam jeszcze ze jest calkowicie servisowane w salonie audi od poczatku i jest seryjna bez zadnych modyfikacjii.

Z gory dziekuje za odp.Na gwal niechce kupywac i tu szukam pomocy.Dzieki

Opublikowano

PS. dzięki Krzychu za chłodnice, przyszła przed chwilą..;-)

a spoko loko :)

Tu masz pare słów tak na marginesie

http://www.a4-klub.pl/smf/audi_s4_b5-t85493.0.html

i tyle w tamacie, tam masz wszystko :)[br]Dopisany: 28 Sierpień 2009, 18:06_________________________________________________pierwszy ogladajacy zostal tez kupujacym, pewnie pojawi sie na forum, milego uzytkowania. Jak widac to nie fantazja tylko realistyczne podejscie dp sprzedazy, wzialem praktycznie tyle ile chcialem bo auto bylo tego warte, ba bylo warte wiecej!!
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...