tkm Opublikowano 31 Marca 2012 Opublikowano 31 Marca 2012 Witajcie, zdażył mi się taki przypadek, że ukręciły mi się wałki w skrzyni 6 biegow Tiptronic 3.0tdi Q. Gostek od automatów w Nadarzynie powiedział, że dostępne są części (wałki, koszyk) w wersji wzmocnionej. Czy ktoś o tym słyszał ??? Prawdopodobnie powodem urwania było to, że motor mam zrobiony na 605 Nm. Proszę o jakieś komentarze, jeżeli ktoś ma takie doświadczenia.
Góral65 Opublikowano 31 Marca 2012 Opublikowano 31 Marca 2012 napisz do kolegi Bart-S on zajmuje się automatycznymi skrzyniami:hi:
tkm Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Dzięki Góral, ale Bart-s specjalizuje się w multitronikach :-(
piotrsob1 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 No to zakładaj te wzmocnione, przy takim niutku powinny dłużej wytrzymać .
Grisza79 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 tkm - no no 605Nm Z tego co wyczytałem to te skrzynie są przystosowane do 600Nm Max. Osobiście pierwszy raz słysze, a dużo droższe te części w wersji wzmocnionej ?
Rekomendowane odpowiedzi