Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Promocja w Media Markt w dn. 02/05

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Na piatek 02/05 szykuja promocje. Tzn daja promocje pod tytułem -22% VAT. Pewnie niektórzy pamietaja taka obnizke juz wczesniej, ale tym razem bez rozglosu medialnego. Nie znam wiecej szczegółów.

Opublikowano

Na pewno dzisiaj rzucą gazetki pod drzwi :decayed:

Opublikowano

Już nie wkręcaj że w Lublinie jest MM :D

Opublikowano

Już nie wkręcaj że w Lublinie jest MM :D

:polew: No i qwa wygadałeś :polew:

Opublikowano

nie wiem jak mozna wierzyc w te ich "promocje"...

skoro nawet po wielkiej promocji, oddaniu VAT'u, kopa w dupe i oszukaniu bo akurat pod napisem 99 zeta stoi sprzet za 199 a im sie zle postawilo,

wszystko mozna taniej znalezc najczesciej w pierwszym lepszym sklepie ktory nie wydaje gazetak, reklam w radio a nie mowiac o sklepach internetowych.

ostatnio jak musialem kupic w MM karte pamieci bo wszystko inne bylo zamkniete to popatrzylem ze jest karta z "czytnikiem gratis"..

przeszedlem sie dwie polki dalej i okazalo sie ze kupujac ta sama karte osobno i czytnik osobno oszczedzilem 6 zeta:)

LADNY GRATIS, co nie? taki sam jak brak VAtu...

Opublikowano

Były juz reklamy w radiu, tv :wink4:

Opublikowano

Jak dla mnie ten cały MM to sklep dla idiotów. Mają tak wysokie ceny że nawet to minus Vat niewiele zmienia. Polecam ceneo do porównania cen. Już chociażby RTV-EURO AGD jest dużo tańszy i mają raty 0% ( cetelem ). Jak już coś kupować to lepiej ta druga opcja :th:

Opublikowano

W MM zazwyczaj jak jest promocja to w gazetce małymi literkami napisane jest , że liczba produktów w promocji ograniczona.I już nie raz tak było , że w promocji było np. 5 sztuk , a potem jeb cena normalna.Ale ludzi zwabiają i jak już ktoś przyjedzie to kupi , nawet drożej , bo mu się nie chce jeździć i szukać :kwasny:

Opublikowano

Teraz tak bylo bo dali N95 w cenie 1399 zł - i 2 sklepy we Wroclawiu , w sumie cos 6 szt bylo - ograniczona ilosc :polew:

Opublikowano

Były juz reklamy w radiu, tv :wink4:

w radio to dosłownie co chwile :wink4:

Opublikowano

I jak :?: Skorzystał ktoś z promocji :?: :naughty:

Opublikowano

przejezdzalem kolo MM w gdansku to chcialo mi sie plakac , tlum naiwniakow szturmowal polki w pogoni za czyms czego pewnie nawet nie potrzebuja ale jest promocja chociaz ceny gorsze niz w necie....

ludzie to jednak sa naiwni...

Opublikowano

Tak kupiłem jedną baterię paluszka bez Vat-u :notworthy:

Gość Trzeniu
Opublikowano

:polew:

Opublikowano

i to pewnie tego AAA :gwizdanie:

Opublikowano

kiedys slyszalem ze w MM to tacy "wyżsi" pracownicy jak jakis sprzet mieli i cos im sie zepsulo albo cos sie nie podobalo to odkladali na polke i brali nowy albo np uzywali tego przez miesiac albo 2 i zamieniali na nowe... :tongue4: ciekawe czy to tylko w pl tak jest czy na calym swiecie... :rolleyes:

Opublikowano

Jak mam w coś takiego wierzyć to na pewno tyczy się głównie Polaków :wink4::tongue4: