letallec Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Witam Na piatek 02/05 szykuja promocje. Tzn daja promocje pod tytułem -22% VAT. Pewnie niektórzy pamietaja taka obnizke juz wczesniej, ale tym razem bez rozglosu medialnego. Nie znam wiecej szczegółów.
Hugo Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Na pewno dzisiaj rzucą gazetki pod drzwi
ono Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Już nie wkręcaj że w Lublinie jest MM
Hugo Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Już nie wkręcaj że w Lublinie jest MM No i qwa wygadałeś
Mad_MAX Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Już nie wkręcaj że w Lublinie jest MM No i qwa wygadałeś Moze chociaz Awans sie znajdzie I Pan Michal W.
OLO_GDA Opublikowano 1 Maja 2008 Opublikowano 1 Maja 2008 nie wiem jak mozna wierzyc w te ich "promocje"... skoro nawet po wielkiej promocji, oddaniu VAT'u, kopa w dupe i oszukaniu bo akurat pod napisem 99 zeta stoi sprzet za 199 a im sie zle postawilo, wszystko mozna taniej znalezc najczesciej w pierwszym lepszym sklepie ktory nie wydaje gazetak, reklam w radio a nie mowiac o sklepach internetowych. ostatnio jak musialem kupic w MM karte pamieci bo wszystko inne bylo zamkniete to popatrzylem ze jest karta z "czytnikiem gratis".. przeszedlem sie dwie polki dalej i okazalo sie ze kupujac ta sama karte osobno i czytnik osobno oszczedzilem 6 zeta:) LADNY GRATIS, co nie? taki sam jak brak VAtu...
jarko Opublikowano 1 Maja 2008 Opublikowano 1 Maja 2008 Jak dla mnie ten cały MM to sklep dla idiotów. Mają tak wysokie ceny że nawet to minus Vat niewiele zmienia. Polecam ceneo do porównania cen. Już chociażby RTV-EURO AGD jest dużo tańszy i mają raty 0% ( cetelem ). Jak już coś kupować to lepiej ta druga opcja :th:
Hugo Opublikowano 1 Maja 2008 Opublikowano 1 Maja 2008 W MM zazwyczaj jak jest promocja to w gazetce małymi literkami napisane jest , że liczba produktów w promocji ograniczona.I już nie raz tak było , że w promocji było np. 5 sztuk , a potem jeb cena normalna.Ale ludzi zwabiają i jak już ktoś przyjedzie to kupi , nawet drożej , bo mu się nie chce jeździć i szukać
wojtas-audi Opublikowano 1 Maja 2008 Opublikowano 1 Maja 2008 Teraz tak bylo bo dali N95 w cenie 1399 zł - i 2 sklepy we Wroclawiu , w sumie cos 6 szt bylo - ograniczona ilosc
szumi Opublikowano 1 Maja 2008 Opublikowano 1 Maja 2008 :hi:taniej można kupić prawie w każdym sklepie internetowym :th:
krzyniek Opublikowano 2 Maja 2008 Opublikowano 2 Maja 2008 Były juz reklamy w radiu, tv w radio to dosłownie co chwile
OLO_GDA Opublikowano 2 Maja 2008 Opublikowano 2 Maja 2008 I jak :?: Skorzystał ktoś z promocji :?: przejezdzalem kolo MM w gdansku to chcialo mi sie plakac , tlum naiwniakow szturmowal polki w pogoni za czyms czego pewnie nawet nie potrzebuja ale jest promocja chociaz ceny gorsze niz w necie.... ludzie to jednak sa naiwni...
YATES Opublikowano 2 Maja 2008 Opublikowano 2 Maja 2008 I jak :?: Skorzystał ktoś z promocji :?: Tak kupiłem jedną baterię paluszka bez Vat-u
Gość Trzeniu Opublikowano 3 Maja 2008 Opublikowano 3 Maja 2008 I jak :?: Skorzystał ktoś z promocji :?: Tak kupiłem jedną baterię paluszka bez Vat-u
krzyniek Opublikowano 3 Maja 2008 Opublikowano 3 Maja 2008 I jak :?: Skorzystał ktoś z promocji :?: Tak kupiłem jedną baterię paluszka bez Vat-u i to pewnie tego AAA :gwizdanie:
michu93 Opublikowano 3 Maja 2008 Opublikowano 3 Maja 2008 kiedys slyszalem ze w MM to tacy "wyżsi" pracownicy jak jakis sprzet mieli i cos im sie zepsulo albo cos sie nie podobalo to odkladali na polke i brali nowy albo np uzywali tego przez miesiac albo 2 i zamieniali na nowe... ciekawe czy to tylko w pl tak jest czy na calym swiecie...
jarko Opublikowano 3 Maja 2008 Opublikowano 3 Maja 2008 Jak mam w coś takiego wierzyć to na pewno tyczy się głównie Polaków
letallec Opublikowano 5 Maja 2008 Autor Opublikowano 5 Maja 2008 No i cos na prawdziwosc Waszych teorii :th: http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,5179209.html
Rekomendowane odpowiedzi