P-U-M-A Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 i kliknij usuń wątek :polew::polew::polew::polew:
WhyMe? Opublikowano 7 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2012 i kliknij usuń wątek Coś ci nie pasuje? To nie wypowiadaj się w moim temacie jak masz jakiś żal
Tomasz Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 i kliknij usuń wątek Coś ci nie pasuje? To nie wypowiadaj się w moim temacie jak masz jakiś żal stary jaki żal? To Ty się napinasz jak balon huba buba,w całym Twoim wątku każdy próbował Tobie radzić jak najlepiej a Ty myślisz że każdy po Tobie deptał, zobacz sam na przykładzie że masz kliknąć usuń wątek (znowu się napinasz a ja się po prostu śmieję, w dodatku śledzisz battalion a tam dziś napisałem jak edytować temat), nie wiem czy Ciebie jakieś babki gwałci czy co ale trochę dystansu do wypowiedzi i przystosowania się do forum a nie na odwrót, i nie dziw się osobą co Tobie odp tak a nie inaczej bo piszesz o milionach rzeczach co będziesz robił a za chwilę zmieniasz zdanie, lepiej nie bij piany jak z tego potem nawet biszkoptu nie idzie upiec:whistling:
WhyMe? Opublikowano 7 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2012 Nie mogę edytować tematu nie wiem czemu. Nie mam takiej opcji jak "edycja zaawansowana" napisałem do HUGO z prośbą o zmianę nazwy tematu. A ty tomasz się poprostu nabijasz ze mnie, jak sprawia ci to wielką przyjemność rób tak dalej. A to że się kogoś zapytam jaka felga by pasowała itd. To nie jest robienie piany a zbieranie informacji. Może fakt nie teraz chcę kupować felgi ale jak przyjdzie na to czas to będę wiedział czego chce.
Tomasz Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Nie mogę edytować tematu nie wiem czemu. Nie mam takiej opcji jak "edycja zaawansowana" napisałem do HUGO z prośbą o zmianę nazwy tematu. A ty tomasz się poprostu nabijasz ze mnie, jak sprawia ci to wielką przyjemność rób tak dalej. A to że się kogoś zapytam jaka felga by pasowała itd. To nie jest robienie piany a zbieranie informacji. Może fakt nie teraz chcę kupować felgi ale jak przyjdzie na to czas to będę wiedział czego chce. teraz sprawdzałem i mam to nawet w podstawowej edycji 1 postu, lubię się po prostu pośmiać , a jak ktoś się napina to tym bardziej, w szkole średniej z nauczyciela tak się nabijaliśmy że mu piana z ust szła:decayed: no i nie przejmuj się tym że Cię 2,4 objechało to nie 1.6:whistling:
WhyMe? Opublikowano 7 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2012 Ja mam jakąś przeglądarkę chińską i nie mam.. Wracając do tematu za tydzień na 99% wyjeżdżam za granicę więc projekt staje. Jeżeli przyjdzie mi tłumik w tygodniu i będę miał czas to jeszcze zamontuje. Po powrocie będzie wielkie rezanie
Tomasz Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Ja mam jakąś przeglądarkę chińską i nie mam.. Wracając do tematu za tydzień na 99% wyjeżdżam za granicę więc projekt staje. Jeżeli przyjdzie mi tłumik w tygodniu i będę miał czas to jeszcze zamontuje. Po powrocie będzie wielkie rezanie
WhyMe? Opublikowano 8 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2012 Piszę z takim zapytaniem. Bo ciągle mi się pali na czerwono kontrolka z akumulatora. Dzisiaj pojechałem do mechanika, pogadałem chwilkę z nim i jak chciałem odpalić auto z trudem ale odpalił. Później w domu auto postało i jak godzinę później miałem jechać to lekko zakręcił i zdechł. Naładowałem akumulator i na razie jest okej. Po za tym wyrzuciłem dzisiaj ten chiński ksenon i wrzuciłem zwykłe H7 :whistling:Przyjadę za granicy to qwery mi zrobi bixy i wsadzę ori D2. Po za tym w środę oddaje auto do mechanika na przygotowanie go do podróży, bo jak ma mi się coś spiepszyć 1000 km od domu to ja dziękuję
P-U-M-A Opublikowano 8 Czerwca 2012 Opublikowano 8 Czerwca 2012 Dobrze że wywalasz te 8000k bo jak z naprzeciwka jedziesz to nic nie widać
Dev Opublikowano 8 Czerwca 2012 Opublikowano 8 Czerwca 2012 sprawdz ładowanie alternator albo regulator napiecia kaputt
WhyMe? Opublikowano 8 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zobaczymy jutro jak auto będzie się zachowywać po wyrzuceniu ksenonu.
Magicbattle Opublikowano 8 Czerwca 2012 Opublikowano 8 Czerwca 2012 noo tysiak km i nie laduje odwarzny jestes. miernik w lape i zobacz ile laduje jesli cos laduje
Gracjan Opublikowano 8 Czerwca 2012 Opublikowano 8 Czerwca 2012 sprawdz ładowaniealternator albo regulator napiecia kaputt Zacznij od tego
WhyMe? Opublikowano 9 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2012 Dzisiaj auto z rana odpaliło bez problemu, pojechałem do sklepu i po wyjściu około 30 minut nie chciało odpalić. A że z górki to na popych i odpaliłem Gdy włączyłem światła to zgasło. Ponownie na popych i odpalił. Jechałem do domu bez świateł i strasznie przerywał. Po paru kilometrach jak się zagrzał to jechał normalnie, a jak wjechałem do domu i znowu światła włączyłem to zdechł czyli brak ładowania. Dobrze że teraz się to dzieje jak by po za domem, w środę do mechanika to się okaże. Tylko żeby nie coś poważnego..
slepy Opublikowano 10 Czerwca 2012 Opublikowano 10 Czerwca 2012 i Ty tak jeździsz bez ładowania? no to podziwiam Cię
WhyMe? Opublikowano 10 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2012 i Ty tak jeździsz bez ładowania? no to podziwiam Cię Czytanie ze zrozumieniem to coś takiego czego nie wyniosłeś z podstawówki
Spartan_Wroc. Opublikowano 10 Czerwca 2012 Opublikowano 10 Czerwca 2012 i Ty tak jeździsz bez ładowania? no to podziwiam Cię Czytanie ze zrozumieniem to coś takiego czego nie wyniosłeś z podstawówki Ty jakiś przewrażliwiony jesteś
WhyMe? Opublikowano 10 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2012 i Ty tak jeździsz bez ładowania? no to podziwiam Cię Czytanie ze zrozumieniem to coś takiego czego nie wyniosłeś z podstawówki Ty jakiś przewrażliwiony jesteś A tam Po prostu mam już nerwy jak wiem że za tydzień jadę a auto stoi nie zrobione
Rekomendowane odpowiedzi