WhyMe? Opublikowano 1 Lutego 2013 Autor Opublikowano 1 Lutego 2013 Zrobiles cos z tymi klockami ?? U mnie tez fis wyje , nosb kazał zrobic zwore na kablach , zrobilem i c**j - krzyczy cały czas Acha, ładne auto No właśnie dalej klocki palą i olej Gość na forum pokazał mi jak to obejść, trzeba zrobić jakąś płytkę huie muje dzikie węże, ale ja zielony w tym jestem czarne relingi były lepsze ale to kwestia gustu No w dzień wyglądają dobrze, trochę odmłodziło auto A męczyłem się wczoraj z tym, bo wykręcałem je bez ściągania sufitu a to jednak trochę nagimnastykować się trzeba
jedrekx Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 ja miałem u siebie srebrne i zmieniałem na czarne w A3
WhyMe? Opublikowano 1 Lutego 2013 Autor Opublikowano 1 Lutego 2013 ja miałem u siebie srebrne i zmieniałem na czarne w A3 Zobaczymy jak felgi wrzucę. Zawsze można zmienić na stare
WhyMe? Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Opublikowano 3 Lutego 2013 Oproznij skrzynke pw to Ci odpisze Opróżnione
kaju Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 Oproznij skrzynke pw to Ci odpisze Opróżnione Chyba kolejne zero siedem
WhyMe? Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Opublikowano 4 Lutego 2013 Oproznij skrzynke pw to Ci odpisze Opróżnione Chyba kolejne zero siedem No kurde mam taki zapas rudej po urodzinach że wiesz ---------- Post dopisany 04-02-2013 at 18:10 ---------- Poprzedni post napisany 03-02-2013 at 17:09 ---------- Panowie mam taki plan i chciałbym zaczerpnąć waszej opinii. Żeby wrzucić progi jak robił Mrogal z omegi i pomalować je pod kolor auta razem z listwami na drzwiach i dokładkami zderzaka przód i tył. Do tego wejdzie 18tka RS6. Relingi chromowane są na aucie i do tego bym jeszcze obwódki szyb w chromie wrzucił. Z drugiej strony zastanawiałem się czy nie targać foli z szyb. Wtedy tym relingom dało by uroku. Jakieś propozycje? Ewentualnie VT
Mati_23 Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 progi z omegi też robię ten zabieg hehe, co do szybek ja bym zostawił tylko dal chromy do okoła i będzie git
kaju Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 progi z omegi też robię ten zabieg hehe, co do szybek ja bym zostawił tylko dal chromy do okoła i będzie git +1.
WhyMe? Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Opublikowano 4 Lutego 2013 Dobra to jedno już wiem. A co z malowaniem dokładek zderzaka i ewentualnie listew na drzwiach?
kaju Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 Listwy dolne jak jeszcze masz, to koniecznie je wypierdol, dokładki koniecznie w kolor auta, nabierze uroku. Każde forumowe auto po tej operacji wypiękniało, ja nawet swoje pomalowałem w kolor, mimo, że mam czarną perłe kolor auta. Sam z resztą widziałeś na oczy
Magicbattle Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 a jak jest z tymi mocowaniami listwy na drzwiach jak sie tego pozbyc jest gdzies jakis opis czy cos?
kaju Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 Nie pamiętam jak to u mnie było, bodajże pierdolniki,na których listwę się "zawiesza" są nitowane do budy.
WhyMe? Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Opublikowano 4 Lutego 2013 Mówisz żeby z drzwi całkowicie je wywalić? To jest opcja Tylko jak te mocowania usunąć to jest pytanie
Mati_23 Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 mocowania wypierdziel kątówką i tyle potem zeszlifuj i wyrównaj delikatnie szpachlą, wiadomo wtedy musisz pomalować jeszcze je niestety wiem bo zrobiłem tak z drzwiami u kolegi w aucie
WhyMe? Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Opublikowano 4 Lutego 2013 To chyba nie warto. Pomaluj teraz 4 pary drzwi
P-U-M-A Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 Dlatego jestem zdania że byś nie kombinował Pomaluj dokładki i progi i będzie gicior
Mati_23 Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 ja będę malował je tylko do listwy na środku, a wież mi że na pewno tam gdzie są te gówniane listwy jest już sajgon z dzwiami bo woda, sól wszystko tam wchodzi, mi te listwy z tyłu odchodzą dla tego je wypierdolę, szkoda że nie mam 95 tam przynajmniej ich nie było hehe
WhyMe? Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Opublikowano 4 Lutego 2013 No i chyba je pomaluje tylko. No właśnie na drzwiach kierowcy mi teraz odpadła listwa Na wiosnę ogarniemy
Rekomendowane odpowiedzi