Tomasz Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 mówiłem że to tylko show a nie daily, matematyki się nie oszuka:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Żenada, nie rozumiem po jajco Ci te 19stki jak na niemcy musisz zakładać inne felgi? Spasuj to tak żeby auto wyglądało i normalnie jeździło na 19'' wolałbym kupić komplet jakichś 8,5J i normalnie śmigal, bo tak co chwile kola zmieniać i gwintem kręcić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 20 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Na czarnych nie wygląda tak źle, na Niemcy będzie dobre. Skręcenie gwintem to samo co na prosiakach http://imageshack.us/a/img600/8721/3gm1.jpg ile do błotnika na tym kole? Przód 59 cm, tył 62 cm jak wy to robicie ze macie takie odległości do błotnika,a opona sie nawet nie chowa:decayed: Wydaje ci się. Na progach targam jak bokiem nie przejadę ---------- Post dopisany at 22:48 ---------- Poprzedni post napisany at 22:46 ---------- Żenada, nie rozumiem po jajco Ci te 19stki jak na niemcy musisz zakładać inne felgi? Spasuj to tak żeby auto wyglądało i normalnie jeździło na 19'' Szkoda mi tłuc na prosiakach tyle kilometrów. Inaczej jak w PL siedzę i tylko autem śmigam po mieście a co innego robić kilometry do pracy i z powrotem. Wy w tym sensu nie widzicie a ja widzę ---------- Post dopisany at 22:48 ---------- Poprzedni post napisany at 22:48 ---------- Żenada, nie rozumiem po jajco Ci te 19stki jak na niemcy musisz zakładać inne felgi? Spasuj to tak żeby auto wyglądało i normalnie jeździło na 19'' wolałbym kupić komplet jakichś 8,5J i normalnie śmigal, bo tak co chwile kola zmieniać i gwintem kręcić Skręcenie gwintem jest to samo, w sierpniu jak na zlot przyjadę to tylko przekładka kół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 60cm:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 20 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 mówiłem że to tylko show a nie daily, matematyki się nie oszuka:wink: Bo tak jest. Auto dayli to nie auto na codziennie, ni hoo yaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 mówiłem że to tylko show a nie daily, matematyki się nie oszuka:wink: Bo tak jest. Auto dayli to nie auto na codziennie, ni hoo yaa daily, to auto do jazdy na codzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 20 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 http://i1263.photobucket.com/albums/ii634/Pawel_Jodlowski/AudiA410.jpg60cm:whistling: Na 15tce mam trochę miejsca, a na 19 palca nie wciśniesz. Nie wiem od czego to zależy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 to już wolę non stop na 18 śmigać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 20 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 mówiłem że to tylko show a nie daily, matematyki się nie oszuka:wink: Bo tak jest. Auto dayli to nie auto na codziennie, ni hoo yaa daily, to auto do jazdy na codzień Ale jest nie praktyczne. Najlepiej mieć dwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 20 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 to już wolę non stop na 18 śmigać Ten sezon na prosiakach a za rok 18tki aby nie było takich sytuacji Myślisz że mi się chce z koła co chwile przekładać? Oczywiście że nie. Tylko na prosiakach to jazdy nie ma, uwierzcie mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 to już wolę non stop na 18 śmigać Tomek ale tu już bardziej o szerokości koła chodzi a nie o rozmiar, bo jakby miał na wszystkich kołach 8,5J, to by nie było problemów:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 20 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 to już wolę non stop na 18 śmigać Tomek ale tu już bardziej o szerokości koła chodzi a nie o rozmiar, bo jakby miał na wszystkich kołach 8,5J, to by nie było problemów Dokładnie tak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 to już wolę non stop na 18 śmigać Tomek ale tu już bardziej o szerokości koła chodzi a nie o rozmiar, bo jakby miał na wszystkich kołach 8,5J, to by nie było problemów:wink: kumam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 to już wolę non stop na 18 śmigać Tomek ale tu już bardziej o szerokości koła chodzi a nie o rozmiar, bo jakby miał na wszystkich kołach 8,5J, to by nie było problemów:wink: kumam chociaż Ogr, ma nawet z 8,5j problemy:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 20 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 to już wolę non stop na 18 śmigać Tomek ale tu już bardziej o szerokości koła chodzi a nie o rozmiar, bo jakby miał na wszystkich kołach 8,5J, to by nie było problemów:wink: kumam chociaż Ogr, ma nawet z 8,5j problemy:grin: :grin: W niedługim czasie jakąś 17 przygarnę na moje jazdy bo ta 15 to faktycznie za mała jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Jasne Tomek 19 tkach na DE no a w czym widzisz problem? ja dziś właśnie zrobilem trase 900 km z DE do PL na 18", gwincie i w bagażniku miałem kompletne koła 15", kompletne ori zawieszenie, a na tylnych siedzeniach bagaże. to już wolę non stop na 18 śmigać Ten sezon na prosiakach a za rok 18tki aby nie było takich sytuacji Myślisz że mi się chce z koła co chwile przekładać? Oczywiście że nie. Tylko na prosiakach to jazdy nie ma, uwierzcie mi odkąd kupiłeś te 19" chciałeś nam udowodnić, że da się je spasować do auta i jeździć na nich, a teraz sam wprost mówisz, że na tych kołach nie da się jeździć..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Jasne Tomek 19 tkach na DE no a w czym widzisz problem? ja dziś właśnie zrobilem trase 900 km z DE do PL na 18", gwincie i w bagażniku miałem kompletne koła 15", kompletne ori zawieszenie, a na tylnych siedzeniach bagaże. to już wolę non stop na 18 śmigać Ten sezon na prosiakach a za rok 18tki aby nie było takich sytuacji Myślisz że mi się chce z koła co chwile przekładać? Oczywiście że nie. Tylko na prosiakach to jazdy nie ma, uwierzcie mi odkąd kupiłeś te 19" chciałeś nam udowodnić, że da się je spasować do auta i jeździć na nich, a teraz sam wprost mówisz, że na tych kołach nie da się jeździć..... ja śmigam codziennie po 60km, taka trasą że co chwilę gdzies przytre, ale nie ma z tym tragedii, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 20 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Jasne Tomek 19 tkach na DE no a w czym widzisz problem? ja dziś właśnie zrobilem trase 900 km z DE do PL na 18", gwincie i w bagażniku miałem kompletne koła 15", kompletne ori zawieszenie, a na tylnych siedzeniach bagaże. Co ty Arek porównujesz? Na 18tkach 8,5J to bym śmigał aż miło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Jasne Tomek 19 tkach na DE no a w czym widzisz problem? ja dziś właśnie zrobilem trase 900 km z DE do PL na 18", gwincie i w bagażniku miałem kompletne koła 15", kompletne ori zawieszenie, a na tylnych siedzeniach bagaże. Co ty Arek porównujesz? Na 18tkach 8,5J to bym śmigał aż miło to po coś sie pchał w te Prosiaki, jak wiedziałeś że smigasz trasy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Jasne Tomek 19 tkach na DE no a w czym widzisz problem? ja dziś właśnie zrobilem trase 900 km z DE do PL na 18", gwincie i w bagażniku miałem kompletne koła 15", kompletne ori zawieszenie, a na tylnych siedzeniach bagaże. Co ty Arek porównujesz? Na 18tkach 8,5J to bym śmigał aż miło to trzeba było takie kupić, a nie udawać kozaka i kupić 19" na których nie da się normalnie jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi