sasza Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Siemka Ogólnie o aucie: - Produkcja 12/00' czyli model 01'; - : 1/9 TDI AFN; Wyposażenie: - Pełna elektryka szyb - Pełna elektryka lusterek (el regulacja, grzane, el skladane) - Kiera S - AirBag OFF - Centralny zamek + alarm + 2xpilot scyzor + moduł domykania szyb. - Pełny fis ( i nawet działa ) - Cup holder i łokieć Stan na dziś: Mody: --02-2012-- Swap silnika z 1.6 B na 1.9 Tdi AFN z przebiegiem 150k. --15-08-2012-- Wyrezane gniazdo zapalniczki w bagażniku. --25-10-2012-- Radio Keenwood mp3/usb: 01-12-2012 Audio do bagażnika czyli wzmacniacz a/d/s i skrzynka LTC, na początek dobre i to. 05-12-2012 Audio zamontowane tak aby nie latało ani nie zajmowało zbędnego miejsca. --02-05-2013-- Grill w carbonie --29-05-2013-- - Klubowe ramki zdobyte na majóvwce; - Polerka całego auta - Regulacja zderzaka przód (w zimie nie jedną zaspę widział ) - Troche konsoli środkowej poszło w carbon. I krople po wosku --14-06-2013-- I ja coś podziałałęm przy audio. Schowany wzmak, puszczone kable pod głośniki w tylne drzwi które juz lecą do mnie i ogolnie pranie całego bagażnika, dywanu z auta. Foteli nie ruszałem bo dnia zbrakło. Pozdroo !!
slavko87 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Duży plus za kiere, składane lustra, 4 szyby i airbag off, szkoda ze 2 din nie ma ale założysz i będzie gicior. Fotele jakie masz zwykły czy może pół kubły? Wrzucaj foty jak furka wygląda po 150tys
sasza Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zwykłe, dlatego szukam grzanej półskóry. Wnętrze w sumie ok, tylko schowek poasażera ma jakieś dziwne przetarcie na przodzie. Chyba poprzedni pasażer miał mega długie nogi.
karol24 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Podoba Ci się to drewno? jakoś tak dziadkowo, albo jak kto woli nobliwie tak zostaje czy jakieś plany względem tego?
sasza Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Podoba Ci się to drewno? jakoś tak dziadkowo, albo jak kto woli nobliwie tak zostaje czy jakieś plany względem tego? Mi tam sie akurat podoba, albo drewno albo carbon, innych nie chce. Co do planów wszystko jak byk pisze w 1 poście.
Dygu Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 ładna kolego gdzie sie podlaczyles z gniazdkiem 12v w bagazniku??
sasza Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2012 ładnakolego gdzie sie podlaczyles z gniazdkiem 12v w bagazniku?? Wprost do listwy pod deską rozdzielczą gdzie jest 12v stałe, dość grubymi przewodami co by w razie przetwornicy czy lodówki mi z auta ogniska nie zrobiło.
czorny_07 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 ładnakolego gdzie sie podlaczyles z gniazdkiem 12v w bagazniku?? Wprost do listwy pod deską rozdzielczą gdzie jest 12v stałe, dość grubymi przewodami co by w razie przetwornicy czy lodówki mi z auta ogniska nie zrobiło. heheh, uważaj, bo ja własnie miałem już pokaz pirotechniki pod deską rozdzielczą, musiałem wymieniać pół wiązki a co auta, fajna opcja, dużo daje kierka, ja mam felunek 16x9j i ładnie się prezentuje, ale brakuje mi jeszcze gleby, zajrzyj w mój temat
sasza Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2012 ładnakolego gdzie sie podlaczyles z gniazdkiem 12v w bagazniku?? Wprost do listwy pod deską rozdzielczą gdzie jest 12v stałe, dość grubymi przewodami co by w razie przetwornicy czy lodówki mi z auta ogniska nie zrobiło. heheh, uważaj, bo ja własnie miałem już pokaz pirotechniki pod deską rozdzielczą, musiałem wymieniać pół wiązki a co auta, fajna opcja, dużo daje kierka, ja mam felunek 16x9j i ładnie się prezentuje, ale brakuje mi jeszcze gleby, zajrzyj w mój temat Lubie komfort więc felga max 16". A auta zbyt zglebić nie mogę bo mi dojazd do domu nie pozwala.
czorny_07 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 ładnakolego gdzie sie podlaczyles z gniazdkiem 12v w bagazniku?? Wprost do listwy pod deską rozdzielczą gdzie jest 12v stałe, dość grubymi przewodami co by w razie przetwornicy czy lodówki mi z auta ogniska nie zrobiło. heheh, uważaj, bo ja własnie miałem już pokaz pirotechniki pod deską rozdzielczą, musiałem wymieniać pół wiązki a co auta, fajna opcja, dużo daje kierka, ja mam felunek 16x9j i ładnie się prezentuje, ale brakuje mi jeszcze gleby, zajrzyj w mój temat Lubie komfort więc felga max 16". A auta zbyt zglebić nie mogę bo mi dojazd do domu nie pozwala. ja mam na oponie 205/55/16 i komfort jak najbardziej zachowany
sasza Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2012 ładnakolego gdzie sie podlaczyles z gniazdkiem 12v w bagazniku?? Wprost do listwy pod deską rozdzielczą gdzie jest 12v stałe, dość grubymi przewodami co by w razie przetwornicy czy lodówki mi z auta ogniska nie zrobiło. heheh, uważaj, bo ja własnie miałem już pokaz pirotechniki pod deską rozdzielczą, musiałem wymieniać pół wiązki a co auta, fajna opcja, dużo daje kierka, ja mam felunek 16x9j i ładnie się prezentuje, ale brakuje mi jeszcze gleby, zajrzyj w mój temat Lubie komfort więc felga max 16". A auta zbyt zglebić nie mogę bo mi dojazd do domu nie pozwala. ja mam na oponie 205/55/16 i komfort jak najbardziej zachowany Zobaczymy na ile fundusz pozwoli. Teraz piorytet to raczej 2 din i półskóry.
mloody Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Ładny kolor, dobre wyposażenie, silniczek jak najbardziej odpowiedni na dzisiejsze czasy co tu więcej chcieć? Wiadomo skóry i 2dni hehe. Pozdro.
sasza Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Kolor Też mam taki sam Kolor za***isty, tylko troche trudno coś zmodzić bo nie ma skąd podpatrzeć jak by to wyglądało. Inaczej jest w czarnych czy czerwonych, pełno tego na forum. Najlepsze jest spalanie, ostatnio na trasie lbn - łęczna - chełm, 4.4 max v= 110km/h, opory powietrza - małe Aż uwierzyć nie mogłem.
Dygu Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 głupie pytanie: mase dales gdzies po chamsku czy konkretnie sie w cos wpiales :> btw. chcialo Ci sie pol samochodu rozbierac zeby poprowadzic przewod do 30?? ktos wie gdzie ori w poliftach byly podlaczane te gniazdka w bagazniku??
BizoOn Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Kolor Też mam taki sam Kolor za***isty, tylko troche trudno coś zmodzić bo nie ma skąd podpatrzeć jak by to wyglądało. Inaczej jest w czarnych czy czerwonych, pełno tego na forum. Najlepsze jest spalanie, ostatnio na trasie lbn - łęczna - chełm, 4.4 max v= 110km/h, opory powietrza - małe Aż uwierzyć nie mogłem. Moje 2.5 przy pomyślnych wiatrach pali 4.9
Gość Damian A4 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Bizon proszę Cię ale teraz dojebałes
sasza Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2012 głupie pytanie: mase dales gdzies po chamsku czy konkretnie sie w cos wpiales :>btw. chcialo Ci sie pol samochodu rozbierac zeby poprowadzic przewod do 30?? ktos wie gdzie ori w poliftach byly podlaczane te gniazdka w bagazniku?? Masa normalnie do punktu masowego w karoserii. Akurat suszyłem dywan po zimie, zapalniczka była w którymś aucie, a że mi się nudziło to sobie zmodziłem. Z tego co wiem w sedanach nie było zapalniczki w bagażniku, tylko w avantach. ---------- Post added at 18:47 ---------- Previous post was at 18:45 ---------- Kolor Też mam taki sam Kolor za***isty, tylko troche trudno coś zmodzić bo nie ma skąd podpatrzeć jak by to wyglądało. Inaczej jest w czarnych czy czerwonych, pełno tego na forum. Najlepsze jest spalanie, ostatnio na trasie lbn - łęczna - chełm, 4.4 max v= 110km/h, opory powietrza - małe Aż uwierzyć nie mogłem. Moje 2.5 przy pomyślnych wiatrach pali 4.9 Zapomniał dodać, że na luzie.
mrogal Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Siemka Nadeszła wiekopomna chwila... bla bla bla Przedstawiam swoje wozidło, jakim jest A4 B5. Produkcja grudzień 2000r czyli po II lifcie. Silnik jedyny słuszny 1/9 TDI AFN. Przebieg udokumentowany 150 tys km. Z wypasu posiada: Kiera s-line Pełna elektryka lusterek (składane el także) Pełna elektryka szyb (4x) 2x pilot scyzoryk Climatronic Airbag off Audi Concert + zmieniarka na 6 cd Fis :arrow2:Reszta przybędzie. Wyrezane: :arrow2:gniazdo 12v od avanta w bagażniku :arrow2:Wypełnienie koła zapasowego od avanta :arrow2:Cup holender czy jakoś tak troche wytarty jeszcze trzeba pomalować ... Plany: :arrow2:Pranie tapicerki :arrow2:Polerka wydechu :arrow2:Głośniki w tylne drzwi :arrow2:Może jakaś skórka :arrow2:2 din :arrow2:Felga 16 i zawieszenie -30 (na wiecej nie pozwala mi dojazd do domu) :arrow2:Białe lampki w drzwiach aby czasem nie wdepnać w coś :arrow2:i inne pierdoły Są jakieś juz tam foty ale tylko podglądowe. Jak ogarne autko to zrobię jakieś konkretne. http://img35.imageshack.us/img35/5061/img4857u.th.jpg http://img267.imageshack.us/img267/2149/img4856r.th.jpg http://img152.imageshack.us/img152/1001/img4854t.th.jpg http://img51.imageshack.us/img51/7494/img4846u.th.jpg http://img802.imageshack.us/img802/3293/img4842h.th.jpg http://img840.imageshack.us/img840/4448/img4840kk.th.jpg Pozdroo !! wpadaj jutro na spota pod tesco o 19
Rekomendowane odpowiedzi