ZuKeRs Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2012 zastanawiam sie nad dekorami carbon wasze sugestie
marcin_o23 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 mi się ori carbon bardzo podoba
ZuKeRs Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2012 a ile chcesz za niego moze byc PW
Tzieland Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 a ile chcesz na to wydać? jest wątek u nas na forum z firmamy, które to robią http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?217471-ALL-Carbonowe-dekory-warto
ZuKeRs Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2012 thx wlasnie ustalam warunki wykonu jeszcze nie jestem pewny czy to chce - jednak ponad tysiak nie moj
Tzieland Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 niby tak ale zawsze później możesz wyjąć dekory w carbonie i sprzedać osobno
ZuKeRs Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2012 tak sie zastanawiam czy pakiet exclusive był jakoś oznaczony na wlepie ORI wypasu - wiesz coś na ten temat?bo dla przykładu Recarosy sa z katalogu exclusive, te felgi BBS co mam również U mnie oznaczenie pakietu exclusive jest takie: WQK - Audi exclusive line dodatkowo: WDA - design package plus PQT - exclusive wheels GP1 - vehicles with special upgrade measures No to u mnie nic nie ma z pakietu exclusive w/g wlepki felge mam opisana tak CH9 = Obręcz koła ze stopów lekkich 8 jx18 et57 nie wiem czy w nia tak wierzyc skoro wypisali tam rolety tylnych szybek, 4 szyby elektr, dekor piano i jakies gowna typu zderzak wzmocniony, tylne hamulce tarczowe bo brak w niej: - szyby tylne dymione ORI - webasto - homelink - pakietu oswietlenie - pakietu schowek - czujnik jakosci powietrza - podgrzewane przednie fotele te wlepy sa chyba nie do konca miarodajne ---------- Post dopisany at 17:07 ---------- Poprzedni post napisany at 17:02 ---------- oczywiscie pakiety typu 1bv, e4j, navi, xenon i inne sa aby nie bylo za duzo szydery
mystic.pl Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Tych numerków co podalem nie ma na zwyklej wlepce. Musisz udzc sie do aso i jak sie dobrze usmiechniesz to ci wydrukuja wszystkie 4 strony A4 z kodami wyposażenia po vinie. A listwy na progach masz z napisem Audi Exclusive ?
ZuKeRs Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2012 a po vinie je sciagnales tak to co innego juz sie zalamalem ze mam jakiegos ulepa ASO to nie problem, jak wroce do domku a bede po jakies graty rozkoduje VINa i dam znac
damage Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 w kombiaczku jest śliczna,pozdrawiam.
ZuKeRs Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2012 sni sie po nocy - skubana na czarnym pazdziochu robi tak ---------- Post dopisany at 05:53 ---------- Poprzedni post napisany at 05:31 ---------- A listwy na progach masz z napisem Audi Exclusive ? Nie mam takich listewek - mam slinowe - jak wroce sprawdze recaro czy mam w.g VIN - bo to jest z katalogu exclusive, felge BBS sam kupilem mam foto mojej wlepy i nie mam zadnego symbolu co wpisales wczesniej moze DE men wstawil je poza ASO
wladi Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 sni sie po nocy - skubana http://img842.imageshack.us/img842/9469/5041a7c9702c.jpg Zuki nie pierdziel że Ci się śni stać Cię więc kupuj:decayed:
ZuKeRs Opublikowano 2 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2012 nom na wakacje chcialem je kupic, w sumie to juz znalazlem w DE tylko jak zerknalem na konto i planowane wydatki na wyposazenie domku, szybko zeszlem na ziemie i zawitaly BBS jak czegos potrzebujesz do modow zapytaj, mam gdzies w piwnicy skrzynke z gratami przeroznymi moze akurat cos podejdzie pod ciebie
wladi Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 nom na wakacje chcialem je kupic,w sumie to juz znalazlem w DE tylko jak zerknalem na konto i planowane wydatki na wyposazenie domku, szybko zeszlem na ziemie i zawitaly BBS jak czegos potrzebujesz do modow zapytaj, mam gdzies w piwnicy skrzynke z gratami przeroznymi moze akurat cos podejdzie pod ciebie No to może będzie prościej jak Ty zerkniesz do tych gratów i będziesz wiedział co możesz mi zaoferować
ZuKeRs Opublikowano 2 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2012 wlasnie jak zerkne to klikne na bank
wladi Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 wlasnie jak zerkne to klikne na bank Oki liczę na Ciebie może cosik wyrezamyi napewno coś tam będę miał dla Ciebie:drinks:
Pawel88ST Opublikowano 23 Listopada 2014 Opublikowano 23 Listopada 2014 Jak tak wóz się miewa? , swego czasu był na sprzedaż, z ciekawości poszedł?
Rekomendowane odpowiedzi