Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BDG] Trzęsie na jałowym

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

teraz zauważyłem :decayed: nie widziałem wcześniej :wink4:

zadzwonię do Ciebie jak będę u niego :rolleyes:

ok.,to czekam,sprawa pilna,pozdro.

Opublikowano

jasne...

a gadałeś na ten temat z Rogal`em?w sumie miałbyś o wiele bliżej a kompetencje podobno takie same jak Piotrusia czyt. umiejętność usunięcia tej usterki :wink4:

Opublikowano
  • Autor

jasne...

a gadałeś na ten temat z Rogal`em?w sumie miałbyś o wiele bliżej a kompetencje podobno takie same jak Piotrusia czyt. umiejętność usunięcia tej usterki :wink4:

nie gadalem,z gory zakladalem,ze jak bede naprawial auto "z dala od domu",a raczj,jak bebe mial taka mozliwosc (czas),to bedzie to Piotruś :)

Opublikowano

chlopaki a jakie moga byc konsekwence "olania" tej usterki(z holandi mam kawal do kolego ROGALA lub PIOTRUSIA)i na razie naprawa jest nie mozliwa.dodam ze do tej pory tankowale na SHELU i silnikiem strasznie telepalo teraz juz trzy baki zalalem na totalu i jakby telepie ale mniej :)pozd

Opublikowano

zapytaj Andego , twierdzi że żadne

Opublikowano

czesc,

dolacze sie do tematu A4 2.0 TDI 140KM;

mam podobny problem - czasem jak mi silnik wpadnie w drgawki to cala buda sie kolysze jak na falach...

ale tylko i wylacznie po osiagnieciu temperatury roboczej;

dzis zauwazylem ze po chwili telepania motor jakby wszedl na inne oboroty (wskazowka jednak nie drgnela) - zmienil lekko barwe dzwieku i telepanie ustalo....

Vag nie pokazuje zadnych bledow.

Dodam ze znajomy mial podobny problem w A6 z tym samym motorem, ale vag mu "powiedzial" ze ma jeden pompowtrysk do wymiany. Po wymianie "dyganie" troche sie uspokoilo ale nie zniknelo calkowicie.

Moze ktos z Was zna juz przyczyne takiego zachowania?

Slyszalem opinie ze to moze byc kwestia jakosci paliwa (jezdze na shellu) a takze DPF-a....

Czekam na opinie przed udaniem sie do "specjalistow"

Pozdrawiam

Witam

Mój tata miał podobny problem w VW Touran z tym samym silnikiem i niby tez nie pokazywało błedów, ale okazało sie że to pompowtryskiwacz ale trzeba to sprawdzic podczas jazdy bo na wolnych obrotach nie pokazywało. Czasem te pompowtryskiwacze sie zawieszaja i nie dają odpowiedniego ciśnienia. Sprobuj sprawdzic podczas jazdy.

Pozdrawiam

Opublikowano

Wyczytalem dzis, na juz podawanym przezemnie forum, ze przyczyna sa pompowtryski (sprawdzone zostaly w ASO i postawiono taka wlasnie diagnoze)

Wlasciciel oddal auto do warsztatu, jak odbierze to napisze czy telepanie ustalo.

Opublikowano

czekam na info :naughty:[br]Dopisany: 21 Październik 2008, 21:33_________________________________________________Tomeks32 właśnie usłyszałem od Piotrusia że masz już namiary :naughty:

Opublikowano

Wyczytalem dzis, na juz podawanym przezemnie forum, ze przyczyna sa pompowtryski (sprawdzone zostaly w ASO i postawiono taka wlasnie diagnoze)

Wlasciciel oddal auto do warsztatu, jak odbierze to napisze czy telepanie ustalo.

Od kiedy w 2.5 sa pompowtryski?

Opublikowano

Od kiedy w 2.5 sa pompowtryski?

przejęzyczył się nadgorliwcu :decayed:

Opublikowano

mam ten sam problem jak temp ma 90 stopni to telepanie jest jak np wlacze ogrzewanie tyl szyby troszke mniej telepoce ,problem w tym ze mam plecionke peknieta i zyga mi z egr :slina:

Opublikowano

mam ten sam problem jak temp ma 90 stopni to telepanie jest jak np wlacze ogrzewanie tyl szyby troszke mniej telepoce ,problem w tym ze mam plecionke peknieta i zyga mi z egr :slina:

Sorry za OT

Kolego widzę że spodobała Ci się moja fura skoro widzę ją w Twoim avatarze... :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Tomeks32 właśnie usłyszałem od Piotrusia że masz już namiary :naughty:

tak jest :kox:,szykuj dla mnie jakies spanie :gwizdanie:

Opublikowano

no i byłem dziś u Piotrusia , spotkałem nawet tam auto na klubowych ramkach :naughty:

Tomeks , dobry wybór jeśli chodzi o wybór "doktora" :wink4:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

tomeks32 mam podobny problem tyle ze w BLB - jest juz jakis final twojej sprawy ?

Opublikowano

auto w tym momencie jest w trakcie naprawy :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Trzeniu,jak będziesz gdzieś w pobliżu mojej niuni,to podjedz i kopnij ją w oponkę,

niech wie,że nie jest sama :beksa:

Opublikowano

Trzeniu,jak będziesz gdzieś w pobliżu mojej niuni,to podjedz i kopnij ją w oponkę,

niech wie,że nie jest sama :beksa:

pewnie się pojawię w podbliżu , w sumie często tamtędy przejeżdzam :naughty:

ale kopnąć to jej nie kopne bo by mi Piotruś oddał :decayed:

Opublikowano
  • Autor

bo by mi Piotruś oddał :decayed:

:good::polew:

Opublikowano

bo by mi Piotruś oddał :decayed:

:good::polew:

a w sumie to go opierd...ić trzeba że się mało tu udziela :naughty:

a tak na poważnie to ostatnio dostałem od niego zjebkę bo powiedziałem mu że audi to szajs :polew: