Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN+] Czarny AVANT, 18", gwint, xenon, 2DIN, BOSE, kubły... NOWE FOTY !

Duds

Rekomendowane odpowiedzi

Tak, to FMIC :decayed: Cały zderzak wkleiłem i był FMIC :grin: Jeśli auto zostanie, a wszystko na to wskazuje, bo dużo fajnych modów będzie i szkoda tego sprzedawać, to za rok będzie FMIC, wtryski, turbawka AWX i korekta :kox::kox: No i jeszcze na przyszły sezon marzy mi się gwint i 18" :naughty:

Felgi kupuj teraz, moc zostaw sobie na zime

dopiero 17" kupiłem, więc dopiero na przyszły sezon :whistling: Teraz trochę żałuję, bo mogłem od razu 18" kupić..

---------- Post dopisany at 15:24 ---------- Poprzedni post napisany at 15:24 ----------

Rozpoczynam pracę dopiero dzisiaj :decayed: W poniedziałek wymiana zawieszki (wahacze, 1be + sprężyny -30mm), a dzisiaj wykładam graty z anglika do przekładki do mnie :naughty: Nadal szukam foteli kubełkowych :facepalm: Może ktoś ma to pisać na PW :kox:

możesz wrzucić fotkę podświetlenia tablicy? Jestem ciekaw jak wyszło.

Takie na szybko kalkulatorem:

20120527067.th.jpg

20120527067.th.jpg

20120527065.th.jpg

20120527068.th.jpg

Trochę lipnie wyszło. W rzeczywistości światło jest bielutkie.

Dzisiaj miałem mało czasu, ale tył już obniżony, a jutro wymiana wahaczy i przód też pójdzie w dół :naughty:

Zapowiada się, że jutro znowu braknie mi czasu :doh: Także przód ogarnę w środę.. A w czwartek jadę po fotele :kox::kox:

Takie SPY PHOTO :decayed:

20120528079kopia.jpg

dalej koza :whistling: kręć jeszcze :naughty:

co zrobić :facepalm: Gdyby się dało kręcić to bym kręcił :decayed: To tylko springi -30mm :whistling: Jeśli zostanie auto to za rok gwint :kox:

Kurrrffa ktoś mi dzisiaj oponę przebił :wallbash: Niemożliwe, że samo zeszło powietrze, bo nigdzie nie jechałem dziś :wallbash: Pierwszy raz auto poza garażem i już :doh: Jutro zobaczymy co to się stało :facepalm:

Kurrrffa ktoś mi dzisiaj oponę przebił :wallbash: Niemożliwe, że samo zeszło powietrze, bo nigdzie nie jechałem dziś :wallbash: Pierwszy raz auto poza garażem i już :doh: Jutro zobaczymy co to się stało :facepalm:

Mi ostatnio rozciął baran :facepalm: ...ale rachunki zostały wyrównane :whistling:

oj ale te felgi to mogłeś brać moje te RH bo te to liche :)

Pewnie by zrobiły robotę, ale te też na żywo tragiczne nie są :wink: Przyszły sezon jak auto zostanie to jakieś porządne 18" i gwint kupię :decayed:

---------- Post dopisany 31-05-2012 at 09:06 ---------- Poprzedni post napisany 30-05-2012 at 08:11 ----------

Wreszcie posadziłem sukę :kox: Dam dzisiaj foto, ale muszę jeszcze poprawić, bo półośka mi wyskoczyła i nie jedzie :facepalm:

---------- Post dopisany at 21:58 ---------- Poprzedni post napisany at 09:06 ----------

Takie na szybko, bo ciągle coś robię

20120531085.jpg

Może tego nie widać, ale fajnie siadła.. Dwa palce nie wejdą :decayed: Dzisiaj jak jechałem polną drogą to myślałem, że nie dojadę :facepalm::kox: Każdy kamień mój :decayed: Ale jestem zadowolony. Nic mi już nie puka, nie stuka, a przyczyną był górny wahacz, który był w tragicznym stanie. Zmieniłem też przegub, bo mi lekko pstykał i teraz jest jeszcze gorzej :facepalm::facepalm: W sobotę poprawka i temat zawieszenia będzie zamknięty. Jak zdążę to jeszcze wymienię odmę, bo kapie i kapie mi ten olej. Jutro wreszcie odbiorę fotele i od poniedziałku rezania ciąg dalszy :naughty::naughty:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...