czaro124 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Witam panowie potrzebuje namiar na dobrego tapicera z okolic działdowa wysyłanie foteli gdzies w Polske mnie nie interesuje
Reggi Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Jeśli nie znajdziesz nikogo w okolicy to rozbierz fotel, wyślij gąbki z materiałem paczką do konkretnego tapicera i problem masz z głowy.
czaro124 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2012 No tak łatwo mowic ale to troche potrwa a dziecko jak bede woził?? Tu jest moj pnroblem bo na miejscu zawsze chyba szybciej
julo23 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Poza tym złożenie fotela to też nie takie w kij pierdział. Popytaj miejscowych handlarzy.
Reggi Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Poza tym złożenie fotela to też nie takie w kij pierdział. Proszę Cię..wystarczy tak samo złożyć jak się rozebrało. Miec chęci i czas. No tak łatwo mowic ale to troche potrwa a dziecko jak bede woził??Tu jest moj pnroblem bo na miejscu zawsze chyba szybciej Wszystko zależy od tego co chcesz zrobic z tymi fotelami...ale masz rację lepiej szukac w swojej okolicy.
czaro124 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2012 to jest tylna kanapa a popdobny problem juz ktos miał bo czytałem o tym z dzielonej zrobic nie dzielona sedan
Reggi Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 TO chyba się lepiej opłaca kupić używkę w ładnym stanie jeśli kanapa jest materiałowa.
julo23 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Myślałem że przednie fotele rozbierasz. Tylna kanapa to spoko.
czaro124 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2012 No tak wszystko fajnie tylko potrzeba mi kogos w okolicy np Mława Działdowo NIdzica Lidzbark
Rekomendowane odpowiedzi