Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 7 Stycznia 2007 Opublikowano 7 Stycznia 2007 ale bajerujecie ale bajerujecie. Ciekawe co na to wasze żony/dziewczyny/kochanki
NIUNIAA4 Opublikowano 7 Stycznia 2007 Opublikowano 7 Stycznia 2007 Kaziu czyje, przeciez ja samotna jestem! :diabel: Poza tym kobitki mnie nie kreca!
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 7 Stycznia 2007 Opublikowano 7 Stycznia 2007 to było skierowane raczej do mężczyzn
NIUNIAA4 Opublikowano 7 Stycznia 2007 Opublikowano 7 Stycznia 2007 eee na serio? przeciez ja zartuje, bo Wt zawsze zapominacie o mnie!
Gość zdeniu Opublikowano 7 Stycznia 2007 Opublikowano 7 Stycznia 2007 to było skierowane raczej do mężczyzn a Ty co zazdrosny :diabel2:
wojtas-audi Opublikowano 7 Stycznia 2007 Opublikowano 7 Stycznia 2007 Kaziu_Wichura napisał/a: to było skierowane raczej do mężczyzn a Ty co zazdrosny :diabel2: Damy rade, NIUNIAA4 sama wpadaj, lukas tez da rade lukas :one: Juz mi sie podoba, mam nadzieje ze sie uda i tez bede urodzinkach klubu, b6 juz sie szuka, kwestia 2-3 tygodni :diabelek:
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 7 Stycznia 2007 Opublikowano 7 Stycznia 2007 to było skierowane raczej do mężczyzn a Ty co zazdrosny :diabel2: buauahahha :053: nie, raczej nie...
NIUNIAA4 Opublikowano 7 Stycznia 2007 Opublikowano 7 Stycznia 2007 ale dlaczego sama? ja sie Was boje :diabel:
wojtas-audi Opublikowano 7 Stycznia 2007 Opublikowano 7 Stycznia 2007 ale dlaczego sama? ja sie Was boje :diabel: Nas, kogo ? Chyba ze dzikow z Warszawy :one: Spokojnie, A4 klub jest bardzo kulturalny i spokojny, nie masz sie czego bac :diabel2:
NIUNIAA4 Opublikowano 7 Stycznia 2007 Opublikowano 7 Stycznia 2007 poczekam tylko do jutra na decyzje mojego przyjaciela czy jedzie ze mna czy nie, jesli nie to sama przyjade i nikogo juz namawiac nie bede! no wiesz to jest dosc daleko od miejsca mojego zamieszkania a ja Was tak naprawde nie znam, ale do odwaznych swiat nalezy, wiec raz kozie smierc wiec sie zdecydowalam i jade, ale tak czy siak boje sie troszke!
wojtas-audi Opublikowano 7 Stycznia 2007 Opublikowano 7 Stycznia 2007 ale tak czy siak boje sie troszke! Nie rozumiem .... Jak dziewica - Chciala by ale sie boi :one: :diabel2:
T-żółw Opublikowano 7 Stycznia 2007 Opublikowano 7 Stycznia 2007 jade, ale tak czy siak boje sie troszke! po jednej krówce albo grzańcu przełamiemy lody :564: oby śnieg był bo u nas np teraz jest +8.5C
NIUNIAA4 Opublikowano 7 Stycznia 2007 Opublikowano 7 Stycznia 2007 to zdanie jest wyrwane z kontekstu w zlym miejscu, a poza tym wcale nie jak dziewica! uwazaj bo kara bedzie!
Gość rob Opublikowano 7 Stycznia 2007 Opublikowano 7 Stycznia 2007 ale dlaczego sama? ja sie Was boje :diabel: Nas, kogo ? Chyba ze dzikow z Warszawy :one: Spokojnie, A4 klub jest bardzo kulturalny i spokojny, nie masz sie czego bac :diabel2: potem jakiś psycholog ... :diabel2:
wojtas-audi Opublikowano 7 Stycznia 2007 Opublikowano 7 Stycznia 2007 NIUNIAA4 - To nie jest zadny klub BMW czy cus , tu jest spokojny, ulozoyny zespol A4 klub :diabelek:
Lukas Opublikowano 7 Stycznia 2007 Opublikowano 7 Stycznia 2007 To nie jest zadny klub BMW czy cus , tu jest spokojny, ulozoyny zespol A4 klub tak tak a swistak siedzi i zawija klub BMW to nam do piet nie dorasta nie ma to tamto pelna kultura :580: ale za rok to napewno juz nas nie beda chcieli widziec w Wisle takze jakby co jedziemy tam ostatni raz :diabel:
wojtas-audi Opublikowano 7 Stycznia 2007 Opublikowano 7 Stycznia 2007 tak tak a swistak siedzi Ciiiii , ja tu NIUNEA4 bajeruje Ci a Ty co ?? :one:
Rekomendowane odpowiedzi