bratpit Opublikowano 12 Stycznia 2007 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zaraz zapytam i dam Ci znać :one: Bo z tego co widze , na stronie to dzieciaczki do lat 3 jadą za darmo ona jest malutka można ja podciągnąć pod 3 letnie baby :053: Pytanie do bractwa kółkowego oooo jedzie ktoś jeszcze ze swoimi szkrabami - meldować bo moją córeczka sie pyta czy będzie miała sie z kim bawić
Lukas Opublikowano 12 Stycznia 2007 Opublikowano 12 Stycznia 2007 taki jest plan zeby wyleciec poznym popoludniem juz w czwartek bo po tym co sie dzialo ostatnim razem jak jechalismy na mazury w piatek to szkoda by tam bylo zajechac na sobote razem takze Hugo trzeba cos zajac na kilka osob dzien wczesniej i przygotowac sie :564:
Gość MorgothDBMA Opublikowano 12 Stycznia 2007 Opublikowano 12 Stycznia 2007 ja wyjeżdżam w piatek bardzo rano, myślę że można się grupowo zorganizować, np jakieś spotkanie gdzięś w warszawie o którejś i potem razem pomykać...
wit.s Opublikowano 12 Stycznia 2007 Opublikowano 12 Stycznia 2007 planujemy wyjazd środa w nocy lub nawet wtorek w nocy :galy: No ja to mógłbym do robotu już nie wracać. Obawiam się, że ja wyjadę w piątek po robocie, więc dotrę jak już będziecie w szampańskich humorach. Jak robimy z logistyką pozahostelową? Napitki (również tzw popitki ), grille itp? Organizujemy się, czy po holendersku (każdy sobie) :?:
dark79 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zaraz zapytam i dam Ci znać :one: Bo z tego co widze , na stronie to dzieciaczki do lat 3 jadą za darmo ona jest malutka można ja podciągnąć pod 3 letnie baby :053: Pytanie do bractwa kółkowego oooo jedzie ktoś jeszcze ze swoimi szkrabami - meldować bo moją córeczka sie pyta czy będzie miała sie z kim bawić ja zabieram swoją pocieche, ale ona bedzie miała dopiero 9 miesięcy wiec za dużo to sie nie pobawią
Wihajster Opublikowano 12 Stycznia 2007 Opublikowano 12 Stycznia 2007 ja zabieram swoją pocieche, ale ona bedzie miała dopiero 9 miesięcy wiec za dużo to sie nie pobawią a ty sie pobawisz majac tak malego dzidziusia??no chyba ze spi caly czas :diabelek:
dark79 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Opublikowano 12 Stycznia 2007 mało śpi podobno ma to po ojcu :diabel: a pobawie się, aż sie zdziwisz, przeciez po coś jade z żoną
Wihajster Opublikowano 12 Stycznia 2007 Opublikowano 12 Stycznia 2007 pobawie się, aż sie zdziwisz, przeciez po coś jade z żoną taa w 1 noc ty w 2 zona powie spadaj pilnowac malej dzis moja kolej na rozbawianie chłopaków :one:
dark79 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Opublikowano 12 Stycznia 2007 dobrze ze żona nie trawi alkoholu a jak bedzie chciała chlopaków rozbierać to moge małą przypilnować flaszeczka i do pokoju :diabel: nie ma sie co łamać, damy rade
Lukas Opublikowano 12 Stycznia 2007 Opublikowano 12 Stycznia 2007 taa w 1 noc ty w 2 zona powie spadaj pilnowac malej dzis moja kolej na rozbawianie chłopaków Piotrus ale przeciez dla nas to jeszcze lepiej jak Darek pojdzie mala pilnowac :one:
Wihajster Opublikowano 12 Stycznia 2007 Opublikowano 12 Stycznia 2007 rozbawianie a nie rozbierać ale jak bedzie nalegac to....moge sie zastanowic.... :diabelek: :one:
dark79 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Opublikowano 12 Stycznia 2007 rozbawianie a nie rozbierać ale jak bedzie nalegac to....moge sie zastanowic.... :diabelek: :one: :diabel: :diabel: :diabel: tak to jest jak się w pracy ukratkiem forum przeglada
Hugo Opublikowano 12 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2007 mało śpi podobno ma to po ojcu :diabel: a pobawie się, aż sie zdziwisz, przeciez po coś jade z żoną Jak chcesz to się zajme dzieckiem.Mam wprawe bo na codzień próbuje zapanować na energią 9 miesięcznego dzieciaczka :one:
Wihajster Opublikowano 12 Stycznia 2007 Opublikowano 12 Stycznia 2007 mało śpi podobno ma to po ojcu :diabel: a pobawie się, aż sie zdziwisz, przeciez po coś jade z żoną Jak chcesz to się zajme dzieckiem.Mam wprawe bo na codzień próbuje zapanować na energią 9 miesięcznego dzieciaczka :one: Obrazek no to nie zle .zaraz sie zacznie dawanie fotek pociech klubowiczow.proponuje zapodac nowy temat niech karzdy sie chwali co spłodził :one:
Lukas Opublikowano 12 Stycznia 2007 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Jak chcesz to się zajme dzieckiem nie nie prezes tak latwo sie nie wymiga :564: :one:
dark79 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Opublikowano 12 Stycznia 2007 mało śpi podobno ma to po ojcu :diabel: a pobawie się, aż sie zdziwisz, przeciez po coś jade z żoną Jak chcesz to się zajme dzieckiem.Mam wprawe bo na codzień próbuje zapanować na energią 9 miesięcznego dzieciaczka :one: Obrazek spoko spoko damy rade, ale co Lukas, rezygnujesz z abstynęckich zapędów i pijesz z nami
wiki Opublikowano 12 Stycznia 2007 Opublikowano 12 Stycznia 2007 lukas?? on nie pije lukas polewa :diabelek: :diabelek: :diabelek: czymu :?: :027:
wojtas-audi Opublikowano 12 Stycznia 2007 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Ee jak lukas nie pije to ja nie jade :one:
Wihajster Opublikowano 12 Stycznia 2007 Opublikowano 12 Stycznia 2007 czymu to był żart zapewne :one:
Hugo Opublikowano 12 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2007 Znowu zaczynacie pisać o chlaniu ?? Spokój ma być :one:
Rekomendowane odpowiedzi