sfinks Opublikowano 22 Stycznia 2007 Opublikowano 22 Stycznia 2007 Nie gadać , tylko wysyłać mi dane do identyfikatorów.Mowa oczywiście o osobach , które nie jadą same :one: to ja też wysyłam
poziek Opublikowano 22 Stycznia 2007 Opublikowano 22 Stycznia 2007 i tym miłym akcentem kończymy dyskusję o klubowym kolorku :053: Obrazek a ja zapodam majtki w tym kolorze
spanky Opublikowano 22 Stycznia 2007 Opublikowano 22 Stycznia 2007 i tym miłym akcentem kończymy dyskusję o klubowym kolorku :053: Obrazek a ja zapodam majtki w tym kolorze ciekawe kto je bedzie ogladal ...... :diabelek:
NIUNIAA4 Opublikowano 22 Stycznia 2007 Opublikowano 22 Stycznia 2007 rrr.... tygrysie w rozowych majteczkach, rrr...... :564:
Hugo Opublikowano 22 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2007 Kupiłem sobie zestawik na wyjzad :053:
NIUNIAA4 Opublikowano 22 Stycznia 2007 Opublikowano 22 Stycznia 2007 o rany chlopaki to moze ja wezme lakiery do paznokci i caly zestaw do makijazu to sie pobawimy! :D :D :D
Lukas Opublikowano 22 Stycznia 2007 Opublikowano 22 Stycznia 2007 Hugo :053: :053: :053: to zes se pojechal :one: Prosze juz zostawic w spokoju nasz ladny warszawski kolorek bo bedzie po lisciu i zajac sie spotem :one: A wlasnie Hugo zadzialales cos z lokum dla nas wczesniej :?:
Hugo Opublikowano 22 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2007 A wlasnie Hugo zadzialales cos z lokum dla nas wczesniej :?: Dzwoniłem już w 3 miejsca , jutro wykonam jeszcze kilka telefonów i dam znac co i jak :one:
NIUNIAA4 Opublikowano 22 Stycznia 2007 Opublikowano 22 Stycznia 2007 a ja znam taki fajny z rozowymi pokojami w Ustoniu, TROPIKANA sie nazywa
Hugo Opublikowano 22 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2007 a ja znam taki fajny z rozowymi pokojami w Ustoniu, TROPIKANA sie nazywa Zobaczyłem jak wygląda , napis dosco na nim i 2 fury znanej marki przed lokalem i jakoś mi się nie spodobało :/
Gość Murzyn Opublikowano 22 Stycznia 2007 Opublikowano 22 Stycznia 2007 Hugo, zastawik rulezzz dicho :027: ja bym tam nie zagladal :zly: Prosze juz zostawic w spokoju nasz ladny warszawski kolorek te, kontroluj bajere i podziel sie z małą polska
miron78 Opublikowano 22 Stycznia 2007 Opublikowano 22 Stycznia 2007 rozumiem że nie trzeba przypominać o strojach obowiązkowych, jakimi są klubowe koszulki, polary - dla osób nieposiadających odzieży klubowej obowiązuje strój "Adama i Ewy" - miejsca wstydliwe zależy zakleić klubowymi naklejkami które sprzedawane będą do samego dnia wyjazdu - UWAGA !!! w żadnym wypadku w/w miejsc nie należy zakrywać "klubowymi ramkami" - grozi okaleczeniem przy siadaniu
Lukas Opublikowano 22 Stycznia 2007 Opublikowano 22 Stycznia 2007 ewentulanie mozna to i owo zakryc przy pomocy klubowej smyczy na ktorej bedzie wisial indentyfikator klubowy :one:
miron78 Opublikowano 22 Stycznia 2007 Opublikowano 22 Stycznia 2007 ewentulanie mozna to i owo zakryc przy pomocy klubowej smyczy na ktorej bedzie wisial indentyfikator klubowy to u mnie się tym za dużo nie zakryje - choć ponoć krótka ma nie być
wit.s Opublikowano 23 Stycznia 2007 Opublikowano 23 Stycznia 2007 rrr.... tygrysie w rozowych majteczkach, rrr...... Dziweczyny lubią ... róż, czy jakoś tak miejsca wstydliwe zależy zakleić klubowymi naklejkami Koniecznie przezroczystymi ;D Kupiłem sobie zestawik na wyjzad o rany chlopaki to moze ja wezme lakiery do paznokci i caly zestaw do makijazu to sie pobawimy! Ja cie - niezły hardkor. Jak tak dalej pójdzie to jednak przyjadę bez osoby towarzyszącej. Do tej pory trudno mi tłumaczyć własne odpały, a to co sie szykuje, to love parade wysiada ;D ;D ;D
Hugo Opublikowano 23 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2007 Przypominam o wpłatach do 30 stycznia bo musze przelać pieniądze i podać dokładną liczbę osób jaka jedzie.Na 1 stronie jest lista wpłat.Na czerwono osoby , które zapłaciły już całość. :564:
rex Opublikowano 23 Stycznia 2007 Opublikowano 23 Stycznia 2007 Aaaa...ja ode mnie muszę niestety odwołać 1 osobę. Przepraszam że teraz, ale chyba lepiej późno niż wcale Tak więc, jadę sam Wpłata będzie "na dniach" :564:
Mad_MAX Opublikowano 23 Stycznia 2007 Opublikowano 23 Stycznia 2007 Jak tylko kupie nowa niunie to na pewno sie pojawie , kawaleczek przeciez jest
NIUNIAA4 Opublikowano 23 Stycznia 2007 Opublikowano 23 Stycznia 2007 Jesli chodzi o Tropikane to jest tam disco jak rowniez taniec gogo dla Panow ponoc fajna atrakcja Pokoje tez sa i chyba nie musze tlumaczyc jakie jest ich przeznaczenie! hmm, stroj adama i Ewy troszke nie pasuje w gory bo tam jest strasznie zimno i ja protestuje bo mi ani naklejki ani smycz i ramki nie pomoga! P.S. chlopaki szykowac sie bo Wisla zasypana sniegiem!
Rekomendowane odpowiedzi